AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la muxa » 08 mar 2015, 22:12

Stara vijest ;)
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 08 mar 2015, 22:36

Nisam siguran, ali mislim da ce vecinski dio novca od prodanih dionica ici u Berlin dzep i rijesavanje dugova, a ako budemo imali srece, mozda jedan mali dio ode i na igrace. :zzz:

Cak i kada klub postane vlasnistvo nekog drugog, bit ce potrebna najmanje godina da se to stabilizuje i da se krene ulagati (nesto tipa kao ovaj Interov vlasnik). Ovo nazalost nije neki seik koji ce biti spreman iste sekunde izvaliti 100 miliona, lik je jeftiniji od pedofila tri puta tako da ni sam ne znam sta ocekivati od njega.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 mar 2015, 08:31

Definitivno treba Galianija otjerati pod hitno. Ubijedio je Berlusconija da pruzi Pipu jos jednu šansu. Isto je bilo i sa Alegrijem. Da njega bilo nije jocker bi davno dobio otkaz.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 09 mar 2015, 08:58

Prežaliti ne mogu što ga onda Barbara nije uspjela otjerati.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 mar 2015, 09:47

Ma treba ih sve djuture otjerati, pun mi ih je klinac vise. Ostaviti Barbaru, postaviti par novih osoba na glavne funkcije jer ocigledno da od ovih postojecih hljeba nema i to bi bilo to. Apsolutno mjenjanje iz korijena, samo se tako moze naprijed.

Mi vise nista nemamo od smjene Pippa, nit' imaju uopste koga postaviti za trenera. Da se to odradilo pred mjesec-dva, sada bi se mozda imali cemu nadati, ali sada je za bilo kakve promjene prekasno. Mart, situacija haoticna, igraci van forme, pa ovdje ne bi ni Mourinho nesto uspio napraviti, a kamo li onaj jado Tasotti ili Brocchi, iz svih njih frca iskustvo i znanje. :roll:
Jos sad slijedi onaj raspored, iduce kolo ce nam Fiorentina djecu napraviti, a za ostalo ne smijem ni zamisliti, 5-6 bodova iz preostalih utakmica ce nam biti kapak. U sustini, boga pitaj koji cemo na tabeli zavrsiti na kraju. :facepalm:

Evo bas gledam, mi bjezimo 7 poena od LE (do iduceg kola ce vec biti 10), a svih pet ekipa su jace i nema teoretske sanse da se mi ukljucimo u ikakvu borbu, pa sve i da otjeramo Pippa i dovedemo nekoga da podigne i osvjezi ekipu. Nazalost, jos jedna sezona za zaborav, mozda bude gora cak i od prethodne (mislim da se tome niko nije nadao). :roll:

FORZA MILAN !

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 09 mar 2015, 11:35

Ma kakvi jace, u banani su svi klubovi u Italiji ba. Gledam juce Romu, ono je Bogu plakati, i oni 2. jesto drze, jadna ti majka. Sve je to u 5 deka i malo treba nekom klubu da se izdigne iznad ostalih, tu najprije vidim Napoli i Fiorentinu, trenutno (ne brojim Juve ovdje).

Kod nas je odavno poljuljana atmosfera u ekipi, svadje, pizdarije, nemamo trenera, ovaj jadnik sto nas vodi nema autoriteta, nema znanja, nema muda, ne smijem ni zamisliti kako i sta ih on uci na treningu, osim onih debilnih kombinacija pri izvodjenju slobodnih udaraca. Ljudi nam se i zbog toga smiju.

Ako je istina da su mu dali jos jednu sansu, onda pretpostavljam i da su mu skrenuli paznju na neke igrace, jer biti slijep pored zdravih ociju, to rijetki umiju. Ustvari, takvi su glupi i bezobrazni.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 mar 2015, 12:32

Igracki mozda ne, ali kada se uzmu svi faktori u obzir, od nas je jace bar 6 klubova i mi ovakvi nemamo nikakvih sansi, a finansijski gubitci zbog neigranja Evrope ce nam biti oko 200 miliona. :salut:
Mada evo s obzirom da ce neko iz top 5 osvojiti kup, otvorit ce se novo mjesto za Evropu pa bi tu mogla biti nasa sansa (s tim sto smo i tu medju zadnjim u redu).

Iduca Fiorentina, gubimo, 10 bodova zaostatka, a vec sredina polusezone. I sto je najgore, atmosfera je tako truhla, igraci i trener posvadjani medju sobom, van forme, ma opsti haos. Sa Pippom definitivno nema nikakvih sansi jer sa tim covjekom cemo samo nazadovati, ali cak i kad bi se doveo neko novi da uspostavi red i osvjezi ekipu, trebalo bi najmanje mjesec dana da se stabilizuje situacija, al' onda mu yebat mater, to je vec sami kraj sezone i boga pitaj koliko cemo bodovno zaostajati za petim mjestom.

ma ustvari, yebe mi se :mrgreen: navikao sam na ovo sranje, vec dvije sezone, pa sto ne bi i trecu, ionako smo vise svi kolektivno otupili :zviz:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 mar 2015, 13:12

Govori se da je ovom Tajlandjaninu vec prodato oko 30% kluba, za oko 300 Miliona.
Navodi se dalje, da ce kupiti sve za oko 800M i da je to cijena koju je Berlusconi postavio, taj novi vlasnik ce Promovisati Berlusconija kao pocasnog predsjednika, ostavit ce Barbaru koja ce biti predsjednik i zaduzena za marketing, a Galijani ce dobiti nogu, eh sad ko bi tu na njegovo mjesto dosao jos se ne zna

A ako cemo o trenutnoj situaciji i licnim misljenjima, ne bi ja ni ovu rospiju Barbi nesto velicao. od kako se kurava pocela petljati u klub ( citaj prije 2-3 sezone ) nama je sve krenulo niz brdo.
Prije je Berlu znao iskesirat i po 20 M za igraca, kako ova dodje ne da ni 5 a kamoli nesto vise
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 mar 2015, 13:16

Barbara :ljepota:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 mar 2015, 13:31

Ne diraj nam barbiku :guz: :guz: Pokazi malo dostojanstva prema zenama :guz: :guz:

Pa vidi jarane, nije ona kriva sto caca ne zeli vise ulagati novac i pogotovo nije kriva sto je klub spao na najnize grane. Ali radi koliko moze i koliko je u njenoj moci, jedina osoba koja je u ove zadnje 2-3 godine povukla neke pozitivne poteze (trazenje sponzora, potpisivanje ugovora, sve zavrzlame oko stadiona i zemljista) je upravo ona, niko drugi. I svaka joj cast na tome, nekako je uspjela isplivati iznad go.vana i za promjenu raditi nesto korisno.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 mar 2015, 14:01

Da se Barby pitala Alegri bi prošle sezone mnogo ranije dobio nogu, a ni Galijanija više nebi gledali u klubu. Zato je cijenim, između ostalog ;)

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 09 mar 2015, 15:06

Tu kuravu ionako niko ništa ne pita, ona se bakće oko marketinga i naganja sponzore.

Nadam se da će ubrzo Galliani da dobije nogu, želio bih vidjeti Maldinia i ostale legende da imaju neke funkcije u klubu.

Pipo ako i ostane to je do tekme sa Firencom, nakon toga sigurno leti sa klupe.
Forza Milan!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 mar 2015, 15:25

Koji su to debili da čovjek ne povjeruje. Prošlo više od pola sezone bez ikakvog napredka u igri i oni ga ostavljaju do Fiorentine. Sigurno će proigrati za heftu :roll:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 09 mar 2015, 16:00

rope11 je napisao/la:Nisam siguran, ali mislim da ce vecinski dio novca od prodanih dionica ici u Berlin dzep i rijesavanje dugova, a ako budemo imali srece, mozda jedan mali dio ode i na igrace. :zzz:

Cak i kada klub postane vlasnistvo nekog drugog, bit ce potrebna najmanje godina da se to stabilizuje i da se krene ulagati (nesto tipa kao ovaj Interov vlasnik). Ovo nazalost nije neki seik koji ce biti spreman iste sekunde izvaliti 100 miliona, lik je jeftiniji od pedofila tri puta tako da ni sam ne znam sta ocekivati od njega.
Mr T je predsjednik korporacije koja je teska 20 milijardi eura, tako da tesko da lik nema para,posljednje sto klubu treba poput Monaka da dovede preskupe igrace,onda se povuku i ostane klub u dubiozi...a ne bi ni Silvio svakome pustio da udje u klub, Mr T ima odlican prijedlog to je trzise Azije jer tamo leze ogromni prihodi od marketinga

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 09 mar 2015, 16:17

muxa je napisao/la:Koji su to debili da čovjek ne povjeruje. Prošlo više od pola sezone bez ikakvog napredka u igri i oni ga ostavljaju do Fiorentine. Sigurno će proigrati za heftu :roll:
Mi sto i odigramo dobro, to je protiv jacih ekipa. Vjerujem da ce ga naredna tekma ostaviti na klupi, pa onda opet neka druga ce ga pribliziti odlasku... i tako dalje, i tako dalje...

Yebali smo Nadrealistima majku.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 mar 2015, 16:25

Ma ne bi me čudilo da ne izgubimo u Firenzi, iako svaka logika govori da će nas ljudi razvaliti ne bih se iznenadio da ne izgubimo :roll: :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 mar 2015, 16:55

Nas ce Fiorentina ubiti, eto zivi bili pa vidjeli. :zviz:
Imaju Salaha, u super su formi zadnje vrijeme dok je kod nas obrnuto, da te bog sacuva, sta drugo covjek da kaze. Nadigravaju nas i kradu bodove neke znj ekipe, a kamo li viole na svom stadionu.

Nece nam Poli igrati :P
ovo bi pri normalnim okolnostima bila vesela vijest, ali vec vidim da ce onaj staviti Essiena ili Muntarija, ako ne i obojicu jer nema ko drugi. :damn:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 mar 2015, 18:52

Daj Boze da im Fiorentina utrpa 3-4 komada

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 mar 2015, 01:20

muxa je napisao/la:Daj Boze da im Fiorentina utrpa 3-4 komada
morat' će se iskalit' nakon one bruke sinoć :urnebes:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 mar 2015, 07:25

Nadam se tome ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: ronaldo99 i 6 gostiju.