Ma ni kod nas nisu tribine pune kao recimo prije desetak i vise godina, kada bi na derbiju bila puna Grbavica, krcata, i Koševo gotovo pa popunjeno, pogledajte naše derbije sad, a nema Mamića na njima

tako je i u Zagrebu, jedino sto konstantno ima publike ono da kazes ima, jeste Split, recimo Marakana i jedno vrijeme je to bilo konstanto u Novom Pazaru kada se izgradila nova tribina da bi mogli svi gledat tekmu uzivo, koji zele. Ja dosad nisam cuo nijedan razlog jaci, neki adut, da bi povjerovao za Mamica da je krimos, mafijas, samo uvrede na njegov račun od navijača, ali sto i zasto, nemam pojma

Covjek je toliko valjao Dinamu, nevjerovatna cinjenica su i cifre koje ste vec postali, igraci koji su ponikli u Dinamu, prodati za ogromne novce, jednom sam gledao Mamica kako spominje kako nema ni Pliva para, ni mnoge jake fabrike u Hrvatskoj, koliko ima Dinamo. Oni napadi na njega na pres konferencijama, pa po aerodromima, za kaj sve to, sto bi rekli purgeri!? S obzirom koliki je Zagreb grad, posjeta je stvarno smijesna na tekmama... i jos samo da dodam, imam osjecaj i kod nas kad bi osnovali Futsal klub recimo Zeljo ili Sarajevo, gotovo sam siguran da bi prva tekma bila krcata dvorana, pa i polu sezona, i sezona, vec druga sezona bi bilo par stotina, mozda nekad i manje...