Rukomet je u pitanju, pobjeda Veleža nad TurbinomChoks je napisao/la:Danas sam u Konjicu upratio jedno 30-tak navijača Veleža sa šalovima ispred dvorane većinom iz Konjica raja , kako sam čuo bila je utakmica rukomet ili košarka . Pozz .
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
- pravnik1981
- Kontakt:

SVI SVI SVI
forza velezCernica je napisao/la:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
fanaticoszg
- Kontakt:
idemo porusiti ono malo stolica sto imaju
gazi okupatore iz Medjugorja
- pravnik1981
- Kontakt:
Mrs sa teme !fanaticoszg je napisao/la:idemo porusiti ono malo stolica sto imaju
Rodjeni sretno vam, dabogda ih deklasirali..
Izvinjavam se ako krsim pravila, teme i ta njasra. Pozdrav za sve rodjene na planeti, uz vas smo. Yebo novopecenu stoku..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Izvinjavam se ako krsim pravila, teme i ta njasra. Pozdrav za sve rodjene na planeti, uz vas smo. Yebo novopecenu stoku..
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
RAja ignorisite domicilnog brnju na prisilnom radu u nekoj zagrebackoj autopraoni
samo FORZA
From father to son
Brato tebi i ostaloj normala raji ako treba prostrijet i crveni tepih. Zivio tebra i hvala. Akobogdaamorovski je napisao/la:Rodjeni sretno vam, dabogda ih deklasirali..
From father to son
Nek je sa srećom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Samo Haurdic suspendovan, dok u kona nece igrati 4-5 igraca, idemo ROĐENI zgazite curice
SVI POD BB prijave traju do 11.3 do 12:00h u KNRA
SVI POD BB prijave traju do 11.3 do 12:00h u KNRA
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
VELEŽ DO GROBA
Primorac je napisao/la:VELEŽ DO GROBA
HVALA RAJA
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Uvijek kad me nosila euforija desio se propust zadnjih godina,tako sad protiv drine pa siroki polufinale onda i celik..Sad je suprotno nadam se da ce me iznenadit ROĐENI 
#musvdg
Ma samo strpljivo s njima. Ne dopustit da nam ga zavale prvo poluvrijeme i sto bude odmicala tekma iskoristit njihovu usranost u gace sa nekom Blagojevom ili Jankovom dubinskom za Anija ili Dinu 
From father to son
Dobrodošlica za našeg novog crvenog
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa dobro,svi smo dosta rezervisani i to je tako zahvaljujuci uzasnom rezultatu iz Zvornika.Da smo kojim slucajem dobili tamo,sad bi imali jedno 10 stranica vise na temi i vjerovatno pisali hvalospjeve igracima i treneru.Ali to je normalno,mislim tako je kod svakoga.Neka se malo i spustila lopta,vjerovatno nas prate i igraci i struka
pa nek malo odahnu,bili smo im se dobro naklatili na ledja,a nije da nisu zasluzili
U svakom slucaju ocekujem borbu za svaku loptu i izgaranje na terenu i ako tako bude vjerovatno ce i rezultat biti dobar,uprotivnom...
U svakom slucaju ocekujem borbu za svaku loptu i izgaranje na terenu i ako tako bude vjerovatno ce i rezultat biti dobar,uprotivnom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.