S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: S.S. Lazio
Dzesi zidane faruče ošinla te kobla kopitom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
cirkulišu prezimena Adebayor, Gignac (obojici ugovor ističe na kraju sezone), te Kramarić (on je pod ugovorom, tako da ne vjerujem da je u priči) .. Adebayor, Gignac, mislim da bi nam valjali obojica, pa sad
samadhi je napisao/la:Dzesi zidane faruče ošinla te kobla kopitom
mrtvi Dunga nije pozvao Felipe Andersona, a pozvao recimo Douglasa Costu, Robinha, Firmina
ok, Firmino zaslužuje poziv, al' čisto poređenja radi, ima 6 golova i 7 asistencija za 2020 minuta, FA7 ima 6 golova i 6 asistencija za 996 minuta
Douglasa Costu i Robinha ne želim ni komentarisat'
ok, Firmino zaslužuje poziv, al' čisto poređenja radi, ima 6 golova i 7 asistencija za 2020 minuta, FA7 ima 6 golova i 6 asistencija za 996 minuta
Pa kada u Juventus pređe onda će poziv dobit'. Kakav raspali Lazio 
normalno, samo što ga Juve zanima k'o i Cesena 
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: S.S. Lazio
Saznal se ko je to novo pojačanje?
da..JoseMourinho je napisao/la:Saznal se ko je to novo pojačanje?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
objavit' će u narednim danima, nema čak ni puno nagađanja, klub se baš svojski potrudio da se ne saznaJoseMourinho je napisao/la:Saznal se ko je to novo pojačanje?
mah, sigurno igrač kome ističe ugovor, ili neko low cost rješenje, bar se nadam da je mlad igrač u pitanju
u ponedjeljak će na Olimpicu bit' emisari PSG-a, Chelseaja, Barce i Bayerna, zbog Felipe Andersona, međutim, Lazio ga ne želi prodat' i ponudit' će mu novi, bolji ugovor
ako Bog da, zadržat ga još dvije, tri sezone, pa ga prodat', ali ne ispod €40 mln
mah, uzet' će Lotito €50 mln za njega, zna on kakvog dragulja ima 
Ama smetlje od igrača 
Morata od €20 mln mu je babo 

Babo očeva 
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Grande Lazio

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- 10DelPiero
- Kontakt:
Za ovakvu partiju se vrijedi javiti i cestitati, za svaku pohvalu 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne pratim baš Lazio ali vidim da su u velikoj formi, interesuje me od ovih navijača Lazia da li će se Lulić uspjeti nametnuti u startnih jedanaest nakon što se oporavi ?
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
vrlo teško, pioli igra sa navalnim trojcem
anderson --- mauri --- candreva
+
--- klose ---
keita balde diao je na klupi a u ovom trenutku je mnogo bolji od lule... vidjecemo
anderson --- mauri --- candreva
+
--- klose ---
keita balde diao je na klupi a u ovom trenutku je mnogo bolji od lule... vidjecemo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- BavaracZenica
- Kontakt:
Kako mi je drago radi Klosea
strasan napadac ali et nije u Bayernu pruzio ono najvise sto je mogao.. ali zato reseta u Laziu.
Moze ovdje i drugo mjesto past
Liga Prvaka here we come .. 
Moze ovdje i drugo mjesto past
FC Bayern !!!!!
Forza biancocelesti, talijanski Real Madrid
. Ako nas povrede zaobidju realna je borba za trecu poziciju 
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
teško je reći, ima Pioli opcija, hvala BoguIbizevic je napisao/la:Ne pratim baš Lazio ali vidim da su u velikoj formi, interesuje me od ovih navijača Lazia da li će se Lulić uspjeti nametnuti u startnih jedanaest nakon što se oporavi ?
Mauri igra sezonu karijere, Cataldi igra prvu sezonu u Serie A i momak se nameće, pitanje vremena je kad će ga Conte pozvat' u repku, tako da su to dvojica konkurenata Luletu
kako god, ja ne bih vadio Cataldija iz početnog sastava, momak je sadašnjost i budućnost, capitano futuro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.