aBdEvolution87 je napisao/la:Jesi li to na Hasetu u srijedu?Bosniacum Lilium je napisao/la:moram nekako prebiti vrijeme do srijede
jedinstvena prilika da izvedem damu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
aBdEvolution87 je napisao/la:Jesi li to na Hasetu u srijedu?Bosniacum Lilium je napisao/la:moram nekako prebiti vrijeme do srijede
mojne dijeteBosniacum Lilium je napisao/la:moram nekako prebiti vrijeme do srijede
Bosniacum Lilium je napisao/la:aBdEvolution87 je napisao/la:Jesi li to na Hasetu u srijedu?Bosniacum Lilium je napisao/la:moram nekako prebiti vrijeme do srijede![]()
jedinstvena prilika da izvedem damu
sta bi od onakvog igracaEvolution87 je napisao/la:![]()
mozes ti, ja vise ni dame nemam![]()
Da ne bude off
Ocekujem pobjedu protiv bojca, i barem jedan pogodak ovog momcine sa avatara.
sta dijete, vid' mu bradeprasovic89 je napisao/la:mojne dijeteBosniacum Lilium je napisao/la:moram nekako prebiti vrijeme do srijede
Treba neka, ima na fb, samo ne znam jel' na oficijalnoj ili je na stranici od shopa, znam da sam negdje vidio, Delač uručio.prasovic89 je napisao/la:Ko osvoji dres ?
evo druze zbog cegaIceplayer je napisao/la:Aha tako je vis okamorovski je napisao/la:ne proziva se krajina ko krajina. Nego leševi dizu trans LJUTA KRAJINA.. ili su dizali. Da se navijaci od tamo ne bi nasli uvrijedjeni kad cuju ovu pjesmu.Iceplayer je napisao/la:
Starno sta ti je Krajna kriva
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
![]()
A Ljuta krajna ce bitiu sljedeci 15 dana

Ma realno gledano, Leon je i bolji i kompletniji napadac od njega. Ali opet vjerujem u Krleta koji ce maximalno iskoristiti sansu koju dobije. Volio bi da probamo sa njima dvojicom u napadu, ali ne vjerujem da od tog ima ista osim ako negdje ne budemo ganjali rezultat, a nadam se da necemo.Bosniacum Lilium je napisao/la:sta bi od onakvog igraca![]()
Samo jos ti i ja guramo Krleta na ovom forumu![]()
Ima isto na '' Sarajevo The Best Of 1946 '' nagradna igra dres ali oni se usutiliDrustveniParazit je napisao/la:Treba neka, ima na fb, samo ne znam jel' na oficijalnoj ili je na stranici od shopa, znam da sam negdje vidio, Delač uručio.prasovic89 je napisao/la:Ko osvoji dres ?
ma jos polusezonu da odigra i Ibrak ga uvaljuje za milku u VardarEvolution87 je napisao/la:Ma realno gledano, Leon je i bolji i kompletniji napadac od njega. Ali opet vjerujem u Krleta koji ce maximalno iskoristiti sansu koju dobije. Volio bi da probamo sa njima dvojicom u napadu, ali ne vjerujem da od tog ima ista osim ako negdje ne budemo ganjali rezultat, a nadam se da necemo.Bosniacum Lilium je napisao/la:sta bi od onakvog igraca![]()
Samo jos ti i ja guramo Krleta na ovom forumu![]()
@hilmo ne diraj ljiljana dok se nije predomislio, ipak je ovo njegov kakav takav povratak.
I nas ce ljiljan opet biti najjaci
Ja kont'o ovo od kluba što je bilo, halali moja greška.prasovic89 je napisao/la:Ima isto na '' Sarajevo The Best Of 1946 '' nagradna igra dres ali oni se usutiliDrustveniParazit je napisao/la:Treba neka, ima na fb, samo ne znam jel' na oficijalnoj ili je na stranici od shopa, znam da sam negdje vidio, Delač uručio.prasovic89 je napisao/la:Ko osvoji dres ?
Ma dobro, covjek je i reprezentativac jedne europske zemlje, pa da je i Luxembourga, ni njih ne moze vise svakako puniti (Portugal se jedva iscupao npr.)hilmo je napisao/la:Nakon @ljiljanove konstatacije da još uvijek "gura" Krstu još sam veći optimista glede njegovih igara u budućnosti, jer koga @ljiljan pogura taj sigurno vrijedi.
Ja bih zaista volio vidjeti Benku i Krstu zajedno.