Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Schneiderlin
- Kontakt:
Re: Arsenal
Editaj još jednom, nekako si opet krivo uspio napisati.BigBigBang je napisao/la:Hebem li wenger sve nesposobno ozlijedio se najbolji igrac u prvom poluvremenu a on je sigurno mogoa napraviti nesto protiv Monaka...
U finalu trpaj Luzerpulosku prciju!
I on je imao djecaka u sebi.....
Ja inace nemam nista protiv ove proslave. Ako nemas namjeru igrati i slaviti svim srcem tamo u klubu za koji potpisujes, onda nemoj ni potpisati.
Ja inace nemam nista protiv ove proslave. Ako nemas namjeru igrati i slaviti svim srcem tamo u klubu za koji potpisujes, onda nemoj ni potpisati.
Uredna pobjeda Arsenala, nakon diletantskih izmjena LvG-a na kraju i zasluženo. Čestitke na prekidanju crnog niza, a ono što mene više smara od ovog poraza je stvar da je ovo moguće bio zadnji ekser u kovčeg za Unitedove top 4 tendencije.
Welbeck je trebao ispoštovati navijače, ako je to RvP uradio nakon prvog gola Arsenalu jbg.
Ništa bolje i da Arsenal osvoji nego scouseri, a najviše bih ipak volio da to osvoji neki outsider
Welbeck je trebao ispoštovati navijače, ako je to RvP uradio nakon prvog gola Arsenalu jbg.
Ništa bolje i da Arsenal osvoji nego scouseri, a najviše bih ipak volio da to osvoji neki outsider
-
BigBigBang
- Kontakt:
To uopste nije ni bitno ti si se prepoznao unatoc greski...znaci nema potrebe 
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Nece oni ni doci do finalaBigBigBang je napisao/la:Hebem li wenger sve nesposobno ozlijedio se najbolji igrac u prvom poluvremenu a on je sigurno mogoa napraviti nesto protiv Monaka...
U finalu trpaj Luzerpulosku prciju!
Nisam bio vako sretan jos od one 5:3 pobjede kod plavaca i pobjede nad barcelonom 2:1 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dosta dobro odigrano. Cak i Ozil nije bio los kao inace.
Ima li informacija za Oxa? Jos teze ce biti protiv Monaca bez njega.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ja mislim da je zadnja loza,negdje sam procitaoGreivis je napisao/la:Dosta dobro odigrano. Cak i Ozil nije bio los kao inace.![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A imali ste kad je Robin slavio i to ne prvi gol protiv vas. Još je Danny dijete Uniteda, rođen je tu, odrastao u Unitedu, mogao se malo i suzdržati, ne bi mu bilo zgoreg, iako shvaćam ovakvu reakcijuSamoZeljo je napisao/la:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da se sad vratimo u realu
Nismo odigrali lošu utakmicu. OK tekma bez nekih kardinalnih grešaka tipa one United-ove
A i ja sam bio skeptičan kad sam vidio sastav. I za divno čudo,najmanje sam se plašio Monreala. Možda zato što mislim da je on u ovom trenutku bolji igrač od Gibbsa. Ili u prevodu,u boljoj je formi.
Hector je visio par puta,ali mlad momak pa njemu rijetko kad išta zamjerim
Koss mora na remont psihe. Očigledno nije više onako stabilan kao prošle sezone
Sreda nam je bila solidna. Nosao ih je Fellaini na leđima ali bez nekog konkretnog rezultata
Ezel je trčao. Nije bio statičan i sve dok je takav ja ništa loše neću reći o njemu.
Cazorla se mogao upisat u strijelce ali onaj volej samo 2 golmana u Premiershipu mogu da brane. Na našu nesreću De Gea je jedan od njih. . .
OX igra na zaista visokom nivou,ali povrede će ga pokopat. Morat ću ponovo pogledat ono bacanje na usta kod prvog gola
Welbeck me toliko iritirao u prvom poluvremenu da sam u jednom trenutku prešao granice Gospodskog ponašanja
Ali iskoristio je grešku (Žiru vjerovatno ono ne bi stigao),zabio gol za prolaz i to se jedino pika,na kraju dana
O Alexisu se nema šta reć. Gine,ore i motiviše ostale. A šta ćeš više od toga?
Sve u svemu,šansa za btb trofej. Time bi postali najtrofejniji klub u ovom takmičenju. Malo li je?
Nismo odigrali lošu utakmicu. OK tekma bez nekih kardinalnih grešaka tipa one United-ove
A i ja sam bio skeptičan kad sam vidio sastav. I za divno čudo,najmanje sam se plašio Monreala. Možda zato što mislim da je on u ovom trenutku bolji igrač od Gibbsa. Ili u prevodu,u boljoj je formi.
Hector je visio par puta,ali mlad momak pa njemu rijetko kad išta zamjerim
Koss mora na remont psihe. Očigledno nije više onako stabilan kao prošle sezone
Sreda nam je bila solidna. Nosao ih je Fellaini na leđima ali bez nekog konkretnog rezultata
Ezel je trčao. Nije bio statičan i sve dok je takav ja ništa loše neću reći o njemu.
Cazorla se mogao upisat u strijelce ali onaj volej samo 2 golmana u Premiershipu mogu da brane. Na našu nesreću De Gea je jedan od njih. . .
OX igra na zaista visokom nivou,ali povrede će ga pokopat. Morat ću ponovo pogledat ono bacanje na usta kod prvog gola
Welbeck me toliko iritirao u prvom poluvremenu da sam u jednom trenutku prešao granice Gospodskog ponašanja
O Alexisu se nema šta reć. Gine,ore i motiviše ostale. A šta ćeš više od toga?
Sve u svemu,šansa za btb trofej. Time bi postali najtrofejniji klub u ovom takmičenju. Malo li je?
A.F.C. Bournemouth!
-
arminarsenal
- Kontakt:
Alexiss Sanchezz babyyy,Alexiss Sanchezzz oooooo

Where is Andy Tate
odoh u krpe sa velikim osmjehom na licu
Arsenal All The Way !
Cestitam momciluci. Imali ste muda, dosli ste igrat napadacki i pametno protiv ove skupe verzije Stokea sto je ovaj kloc Holandski napravio. Ne dajte Liverpoolu da osvoje. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
naravno da je welbek slavio jer ste se vi njega odrekli, kod rvp-a je skroz suprotno
Znaci polufinale na Emirejtsu, domaci teren. Krasno.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
arminarsenal
- Kontakt:
Steta sto Alexis ono nije zabio,cini mi se da ima maler kao Suarez protiv velikih ekipa,nadam se da ce im u ligi zabiti

Pa ja bas i nisam nesto pretjerano kritikovao Robina, nisam skoro nikako.rio_Ferdy88 je napisao/la:A imali ste kad je Robin slavio i to ne prvi gol protiv vas. Još je Danny dijete Uniteda, rođen je tu, odrastao u Unitedu, mogao se malo i suzdržati, ne bi mu bilo zgoreg, iako shvaćam ovakvu reakcijuSamoZeljo je napisao/la:
Ali shvatam, vjerovatno je meni lakse ovako pricati nego vama.
Ipak je on na neki nacin "odbacen" od svog kluba, nije dobrom voljom trazio da ide. Navijaci Uniteda to moraju shvatiti, iako nije lahko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.