Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Bože moj, poraz se desio, idemo dalje.
Odavno nisam gledao bolje poluvrijeme, utakmica odlicna, mi truncicu bolji nego Arsenal. Nakon toga glupa izmjena Van Gala, oke Jones umjesto Shawa, ali Carrick umjesto Herere. No way..
Definitivno je trebao vaditi Blinda, a ne Andera, jer ova dvojica ne mogu zajedno igrati. Skoro isti tip igraca, spori, to je uništilo tekmu.
U nedjelju Spursi, mora se to dobiti, jer su Liverpool i Arsenal u strašnoj seriji, ali i to mora nekad stati. Sezona još nije za baciti.
Odavno nisam gledao bolje poluvrijeme, utakmica odlicna, mi truncicu bolji nego Arsenal. Nakon toga glupa izmjena Van Gala, oke Jones umjesto Shawa, ali Carrick umjesto Herere. No way..
Definitivno je trebao vaditi Blinda, a ne Andera, jer ova dvojica ne mogu zajedno igrati. Skoro isti tip igraca, spori, to je uništilo tekmu.
U nedjelju Spursi, mora se to dobiti, jer su Liverpool i Arsenal u strašnoj seriji, ali i to mora nekad stati. Sezona još nije za baciti.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Druga je priča da li zaslužujemo ili ne, ali to nije lagan raspored.bulbasor je napisao/la:Gostovanje Celziju, koji je manje vise obezbijedio titulu, gostovanje Liverpulu (najveci derbi+direktni konkurent za LP),DukeOfWellington je napisao/la:E ako je ono lagan raspored šta je onda težak.
Kuci Arsenal i City, ako se ne moze iz ovih utakmica izvuci 7-9 bodova ne zasluzujemo u LP.
Zaslužujemo ako se nađemo na jednoj od prve 4 pozicije. U protivnom ne zaslužujemo. To je moja logika.
@Belmin6
Pa kad ne dobijemo ni Spurse biće opet poraz se desio, idemo dalje. Divota.
Duke
Nemoguce je ulaziti s tobom u raspavu. Hejt si na Van Gala bacio vec od njegovog prvog dana, tako da je ovo tebi odlicno došlo.
Meni nije bitno da li je manager Uniteda Holand, Rumun, Bosanac, Albanac, itd. Bitni su mi rezultati ekipe.
Oke, slažem se da ekipa igra ispod ocekivanog nivoa, ali moramo imati strpljenja. Za Moyesa nismo imali, evo vecina ni za Van Gala. Šta ako i on ode, pa dodje sljedeci, pa opet budemo gledali mršavi United..
Treba vremena za promjene, da malo stanemo na noge. Ne može to doci za mjesec dana.
Nemoguce je ulaziti s tobom u raspavu. Hejt si na Van Gala bacio vec od njegovog prvog dana, tako da je ovo tebi odlicno došlo.
Meni nije bitno da li je manager Uniteda Holand, Rumun, Bosanac, Albanac, itd. Bitni su mi rezultati ekipe.
Oke, slažem se da ekipa igra ispod ocekivanog nivoa, ali moramo imati strpljenja. Za Moyesa nismo imali, evo vecina ni za Van Gala. Šta ako i on ode, pa dodje sljedeci, pa opet budemo gledali mršavi United..
Treba vremena za promjene, da malo stanemo na noge. Ne može to doci za mjesec dana.
- majestic24
- Kontakt:
Meni je vise dosta ovih gluposti od strane van gaala i nadam se da ce vec sutra biti bivsi. Hajde,mogu razumijeti i kiseve,ispadanje u kupovima...jbg,nije problem u fazi smo stvaranja...ali nemogu shvatiti nikako da igra Manchester United svakom utakmicom je sve gora i gora a ovi igraci su skupa vec 8-9 mjeseci.
Ova losa igra je plod samo gaalove gluposti i njegovih yebenih rotacija. Imamo jednog igraca koji je kreator u ekipi . Igrac koji je dosao u United u augustu a isti taj igrac je prvi put spojio 2-3 meca u nizu u februaru.
Imas jedne u najbolji napadaca u ekipi ,a isti ti se moraju izvlaciti na krilo i tako vec neke gluposti i svako 3 meca dobiju jednu upotrebljivu loptu.
Najvise njegov odlazak prizeljkujem zbog pojedinih igraca koje je zapostavio u drugi plan zbog nekog svog ega. Rafael je prosao tu fazu odrastanja,jedan je od najboljih igraca kad je u pitanju pozicija desnog beka a ovaj ga konj uopste ne koristi vec tu koristi krilnog igraca koji ce biti za godinu ili dvije na zalasku karijere.
Ova losa igra je plod samo gaalove gluposti i njegovih yebenih rotacija. Imamo jednog igraca koji je kreator u ekipi . Igrac koji je dosao u United u augustu a isti taj igrac je prvi put spojio 2-3 meca u nizu u februaru.
Imas jedne u najbolji napadaca u ekipi ,a isti ti se moraju izvlaciti na krilo i tako vec neke gluposti i svako 3 meca dobiju jednu upotrebljivu loptu.
Najvise njegov odlazak prizeljkujem zbog pojedinih igraca koje je zapostavio u drugi plan zbog nekog svog ega. Rafael je prosao tu fazu odrastanja,jedan je od najboljih igraca kad je u pitanju pozicija desnog beka a ovaj ga konj uopste ne koristi vec tu koristi krilnog igraca koji ce biti za godinu ili dvije na zalasku karijere.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
I zaboravih napisati jos jednom da se LvG prelako odrekao Welbecka, on je dijete kluba kojem dres Uniteda vise znaci nego i FAlcaou i Persiju....
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Van Gaal pokazuje nevjerovatno kukavicki, defanzivan i jadan mentalitet. Koristi tipove igraca koji su za onaj stari Stoke. Kazem opet, forsiranje Valencie i Fellainia govori sve o njemu. Katastrofa. Di Maria je nervozan do bola, je li jedan od razloga to sto ga je on dva puta vadio iz igre vrlo rano i tako stavio ogroman pritisak na njega? Naravno da jeste.
Katastrofa ziva je van Gaal. Slazem se sa Majesticom, sad bi potpisao da mu sutra dadnemo otkaz. Iskreno mislim da nam je to najveca sansa da izborimo top 4. Cak i ako ostane i dobijemo top 4, ja bi dobro razmislio treba li ga ostavit.
Katastrofa ziva je van Gaal. Slazem se sa Majesticom, sad bi potpisao da mu sutra dadnemo otkaz. Iskreno mislim da nam je to najveca sansa da izborimo top 4. Cak i ako ostane i dobijemo top 4, ja bi dobro razmislio treba li ga ostavit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sjebah se što sam išta pisao na poluvremenu
Vratilo nam se nakon nafakaške pobjede u Londonu, i neka je. Šta reći sad... Evo pitanje za ove što silno zagovaraju nogu Van Gaalu pod svaku cijenu, koga mi to u ovom trenutku ili na ljeto možemo dovesti?
Rezime utakmice: j*biga... i utakmicu i papka Di Mariu i Valenciju...
LIGA PRVAKA NE SMIJE DOĆI U PITANJE

Rezime utakmice: j*biga... i utakmicu i papka Di Mariu i Valenciju...
LIGA PRVAKA NE SMIJE DOĆI U PITANJE

1946
Mi idemo u ligu prvaka i LVG pisa po svim hejterima sa foruma 
Btw msm da imamo najmanji prosjecni koef. inteligencije ekipe u citavoj engleskoj xD

Btw msm da imamo najmanji prosjecni koef. inteligencije ekipe u citavoj engleskoj xD
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I nažalost bio sam strašno u pravu. To što ti ne želiš da to priznaš je sasvim druga priča. Meni je ovo grozno došlo jer ne uživam u porazima Uniteda.Belmin6 je napisao/la:Duke
I meni vjeruj mi.
Ne vrijedi imati strpljenja s nekim ko garantovano nikad neće napraviti ono što treba da napravi. Ne vrijedi ga čekati ni jedan dan ni godinu, ni pet godina. Kad on ode onda treba da dođe neko ko makar u perspektivi može napraviti ono što želimo.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Za mnogo toga se slazem ali ne i za Fellainija,covjek ti donosi 90% izbijenih lopti koje prosljedi magiji Di Mariji ili kad igra Mata a ovi ne znaju sta bi sa nje..Fellaini je odlican igrac za ono sto se trazi od njega kontas,donosi ti posjed lopte i skok igru,dok npr Di Marija treba da dribla,podvali loptu i to ne radi kako treba..Kad bi svaki igrac obavljao zadatak koji mu je dodjeljen onoliko dobro koliko Fellaini obavlja svoj mi bi bili blize borbi za titulu nego ovoj borbi za LPCartman je napisao/la:Novi totalni i fundamentalni debakl van Gaalove nejaci. Nekad najjaci tim Kraljevine je postao prcija. Dva izbora van Gaala meni govore apsolutno sve o tom covjeku:
1. Valencia ispred Rafaela
2. Fellaini ispred Mate
Ovaj konj retardirani Valencia je kriv za oba gola. Jednostavno katastrofalan igrac koji je zaboravio i najjednostavnije stvari na fudbalskom terenu. Pozicioniranje mu je na nivou Avdije Vrsajevica, ubacaji jos gori, a po pameti je na nivou onog Ante iz Mostara. Ali on igra. Zasto? Zato sto je fizicki jaci od Rafaela, zato sto rizikuje manje (a opet skrivi dva gola bez problema), zato sto ne napada, zato sto je kukavica u svakom segmentu igre.
A kako tek objasnit da fudbalski genijalac Mata sjedi na klupi zbog Fellainia? U kojem drugom top klubu bi se to desilo? Recite molim vas. Sad ce neko rec sjedio je na klupi i kod Mourinha, jest, ali umjesto Oscara. Ne umjesto Obi Mikela. Izgubili smo 1:2, ali ovo je samar veci od onog 1:6 protiv Citya. Dodje nam ekipa koja ima muda igrat, koja igra po zemlji, koja cuva loptu, koja u utakmicu protiv ekipe koja ih redovno guzi krene sa 5-6 kreativaca. Wenger ima muda, van Gaal nema. To je srz svega. A bez muda ne mozes nista osvojit i ne mozes biti trener Manchester Uniteda.
ZATO: LVG OUT!![]()
![]()
PS: Jos se samo pitam je li ove nase panjeve stid gledat De Geu u oci? Pustimo ga u Real, ne zasluzujemo ga. Da on brani za nas je kao da Megan Fox pusi Nebojsi Radmanovicu. Nema smisla.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Kad nema Mate mi i ne igramo nista ali samo to in ne vidi,sjajan je.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Viđosmo danas koliko mu znači. Raduje se ko da ga je uvaljao u 90.-oj za osvajanje trofeja LP.bulbasor je napisao/la:I zaboravih napisati jos jednom da se LvG prelako odrekao Welbecka, on je dijete kluba kojem dres Uniteda vise znaci nego i FAlcaou i Persiju....
1946
Pa kad je tu Valencia, taman da je Hawking centarfor, a Einstein zadnji vezni, opet bi imali najmanji.20le je napisao/la: Btw msm da imamo najmanji prosjecni koef. inteligencije ekipe u citavoj engleskoj xD
@Slatinash: Odradi on svoje. Ali to sto on odradi ne treba da bude vazan dio igre top ekipe. Koji drugi klub sa najvisim ambicijama ima takvog igraca? Ja se iskreno ne mogu nikoga sjetit. Ne kritikujem Fellainia licno zbog njegovih igara, koje su ok kakav je igrac, nego kritikujem sto je on tu u ekipi i sto nam je vazan dio taktike nabijanje prema njemu. Od toga nema vrhunskih rezultata.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 09 mar 2015, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ako se okomis na van Gaal-a, kao sto si na Susica.......ocekujem 40k postova ubrzo.Cartman je napisao/la:Van Gaal pokazuje nevjerovatno kukavicki, defanzivan i jadan mentalitet. Koristi tipove igraca koji su za onaj stari Stoke. Kazem opet, forsiranje Valencie i Fellainia govori sve o njemu. Katastrofa. Di Maria je nervozan do bola, je li jedan od razloga to sto ga je on dva puta vadio iz igre vrlo rano i tako stavio ogroman pritisak na njega? Naravno da jeste.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
A sta su ovi nasi igraci zasticeni ko bijeli medvjedi pa je uvijek neko drugi kriv, a oni toboz' utuceni i demotivisani.Zar silne funte same po sebi nisu dovoljan motiv da barem centriras loptu kako spada, da vratis povratnu k'o i svaki skolovan pionir!?Sta treba neka posebna takticka zamisao da jedno nazovi WC krilo ''slomi'' protivnickog beka, barem 2 puta u 5 pokusaja!?
Da se razumijemo, ne branim ja nikog, al' ne mozes kriviti menadzera za moronske poduhvate njegovih igraca, tipa Valensijin poklon Velbeku.Do tog momenta smo bili bolji tim !Kako je reka'o jedan forumas igramo isto i protiv malih i vecih ekipa, sto je i veceras bio slucaj.Arsenal-ova igra nije bila nikakva rapsodija, daleko od tog'.
Sto se izmjena tice, cini mi se da je komentator na BBC-u rekao da je Shaw pokupio neku povredu il da nije dovoljno spreman koliko sam razumio stoga je ta izmjena opravdana.Sto se Herrere tice, koga lazete, sta je to Ander ubrzavao??Uglavnom sigurni pasovi i prvom do sebe.Prilicno lose poluvrijeme jednog od nasih najboljih pojacanja.
Da rezimiram, ne cini se ni meni svaka Gaal-ova odluka logicnom, medjutim cinjenica je da se za igrace previse izgovora trazi.Ok, taktika mozda ne valja, al' da ne znas centrirati, primiti loptu, vratiti sigurnu povratnu loptu , PONEKAD PREUZETI ODGOVORNOST I PROBATI S NEKIM RIZICNIM PASOM PREMA NAPRIJED(ne racunaju se duge lopte Roha iz zadnje linije) , stvarno nema smisla.
Da se razumijemo, ne branim ja nikog, al' ne mozes kriviti menadzera za moronske poduhvate njegovih igraca, tipa Valensijin poklon Velbeku.Do tog momenta smo bili bolji tim !Kako je reka'o jedan forumas igramo isto i protiv malih i vecih ekipa, sto je i veceras bio slucaj.Arsenal-ova igra nije bila nikakva rapsodija, daleko od tog'.
Sto se izmjena tice, cini mi se da je komentator na BBC-u rekao da je Shaw pokupio neku povredu il da nije dovoljno spreman koliko sam razumio stoga je ta izmjena opravdana.Sto se Herrere tice, koga lazete, sta je to Ander ubrzavao??Uglavnom sigurni pasovi i prvom do sebe.Prilicno lose poluvrijeme jednog od nasih najboljih pojacanja.
Da rezimiram, ne cini se ni meni svaka Gaal-ova odluka logicnom, medjutim cinjenica je da se za igrace previse izgovora trazi.Ok, taktika mozda ne valja, al' da ne znas centrirati, primiti loptu, vratiti sigurnu povratnu loptu , PONEKAD PREUZETI ODGOVORNOST I PROBATI S NEKIM RIZICNIM PASOM PREMA NAPRIJED(ne racunaju se duge lopte Roha iz zadnje linije) , stvarno nema smisla.
Ja ne mogu vjerovat šta je lik sve uspio s*ebat u jednoj sezoni, kako na kolektivnom nivou tako i na individualnom.
1. Di Maria - je kod nas prosječan igrač koji od 10 lopti 7 izgubi u prijemu
2. Falcao - od najbolje klasične devetke svijeta spade na to da mu je klupa upitna
3. RvP - malo i godine , ali siguran sam da bi uz normalnu taktiku bez Van Gaala zabijao više
4. Rafael - od potencijalno najboljeg svjetskog beka napravi igraca za transfer listu
5. Mata - najveća kosmička nepravda se nanosi ovom čovjeku
6. Herrera - Mata x 2 nepravda
7. Luke Shaw - momak je napadački neprepoznatljiv i uopste ne liči na igrača iz Southamptona
A lika hvale da je sposoban svakog igrača učiniti boljim, čak i on to za sebe kaže.
Kolektivno je to joše gore nego individualno .. nema potrebe za elaboracijom.
POSLJEDICE:
1. potrošili brdo novca nizašta
2. vrlo vjerovatno opet ostajemo bez LP
3. imidž kluba i strah koji smo usadili ostalim timovima u Engleskoj je nestao jer je Arsenal bio posljednji klub koji je imao kompleks 'Man Uniteda'
ZAKLJUČAK:
Van Gaal OUT!!
PS: Lik je nedavno izjavio da imamo dobru odbranu
onaj ko misli da nema ne trebaju 2 WC stopera, taj nema pojma o fudbalu
1. Di Maria - je kod nas prosječan igrač koji od 10 lopti 7 izgubi u prijemu
2. Falcao - od najbolje klasične devetke svijeta spade na to da mu je klupa upitna
3. RvP - malo i godine , ali siguran sam da bi uz normalnu taktiku bez Van Gaala zabijao više
4. Rafael - od potencijalno najboljeg svjetskog beka napravi igraca za transfer listu
5. Mata - najveća kosmička nepravda se nanosi ovom čovjeku
6. Herrera - Mata x 2 nepravda
7. Luke Shaw - momak je napadački neprepoznatljiv i uopste ne liči na igrača iz Southamptona
A lika hvale da je sposoban svakog igrača učiniti boljim, čak i on to za sebe kaže.

Kolektivno je to joše gore nego individualno .. nema potrebe za elaboracijom.
POSLJEDICE:
1. potrošili brdo novca nizašta
2. vrlo vjerovatno opet ostajemo bez LP
3. imidž kluba i strah koji smo usadili ostalim timovima u Engleskoj je nestao jer je Arsenal bio posljednji klub koji je imao kompleks 'Man Uniteda'
ZAKLJUČAK:
Van Gaal OUT!!
PS: Lik je nedavno izjavio da imamo dobru odbranu

Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 09 mar 2015, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Okomio sam se na Susica i Moyesa, znamo kako su zavrsili. I Van Gaal ce kleknut.bulbasor je napisao/la:Ako se okomis na van Gaal-a, kao sto si na Susica.......ocekujem 40k postova ubrzo.Cartman je napisao/la:Van Gaal pokazuje nevjerovatno kukavicki, defanzivan i jadan mentalitet. Koristi tipove igraca koji su za onaj stari Stoke. Kazem opet, forsiranje Valencie i Fellainia govori sve o njemu. Katastrofa. Di Maria je nervozan do bola, je li jedan od razloga to sto ga je on dva puta vadio iz igre vrlo rano i tako stavio ogroman pritisak na njega? Naravno da jeste.

Ima i iduca godina za LP i FAcup osmjeh na lice (moram malo) hehe kao starom rivalu zao mi je sto sve vise postajete liciti na nas doduse sa nekih 100 milki vise za transfere pozz
Arsenal All The Way !

Jel to,to ?

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije to, nađi onu sliku s jednom strelicom i Fellainijem tamo u šesnaestercu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.