Milan Đurić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Milan Đurić
bravo milane 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Dobrodošao nazad, Miki.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Principatus
- Kontakt:
Najzad, dobrodosao momciluka.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja bi ga pozvao jedino da postavlja oluke, za vecinu jednospratnica ne trebaju mu merdevine uopste.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
naš Tuzlak, Srbin 
dobrodošao Milane
dobrodošao Milane
I u klubu su presretni sto je stigao poziv
Sad gazde trljaju rukama, jer nije mala stvar imati reprezentativca reprezentacije koja je bila na SP2014.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Zalosno je Feride da se takvi ko ti nalaze po sportskim forumimaFeridagic je napisao/la:Ja bi ga pozvao jedino da postavlja oluke, za vecinu jednospratnica ne trebaju mu merdevine uopste.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
TomBrajder
- Kontakt:
Ma ovo nije masilo virtuanalnogbhfanatic14 je napisao/la:Zalosno je Feride da se takvi ko ti nalaze po sportskim forumimaFeridagic je napisao/la:Ja bi ga pozvao jedino da postavlja oluke, za vecinu jednospratnica ne trebaju mu merdevine uopste... Pogledaj momka 10-20 puta pa dodji nesta diskutuj pametno ako se razumijes u fudbal.. Nemoj mi te suplje
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ko da mu je brat rodjeniTomBrajder je napisao/la:Ma ovo nije masilo virtuanalnogbhfanatic14 je napisao/la:Zalosno je Feride da se takvi ko ti nalaze po sportskim forumimaFeridagic je napisao/la:Ja bi ga pozvao jedino da postavlja oluke, za vecinu jednospratnica ne trebaju mu merdevine uopste... Pogledaj momka 10-20 puta pa dodji nesta diskutuj pametno ako se razumijes u fudbal.. Nemoj mi te suplje
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Motokultivator
- Kontakt:
U Hajduku, Sturmu i dalje trljaju rukehz1987 je napisao/la:I u klubu su presretni sto je stigao poziv
Sad gazde trljaju rukama, jer nije mala stvar imati reprezentativca reprezentacije koja je bila na SP2014.
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
U Hajduku i Šturmu će izlizati dlanove koliko trljaju ruke kakve krampe im pozivaju u repku.
DRUG NEBI TI PUNCA
Koji je Mesin profit?hz1987 je napisao/la:I u klubu su presretni sto je stigao poziv
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da ih smatraju krampama ne bi im bili najstandardniji igraci. Tvoj avatar je trenirao Sturm dugo vremena, moguce da je on i preporucio Hadzica Susicu.bagrcavi je napisao/la:U Hajduku i Šturmu će izlizati dlanove koliko trljaju ruke kakve krampe im pozivaju u repku.
Zalosno je sto se na forumima nalaze ljudi cija je glavna svrha obracanje drugome diskutantu sa ciljem da ga omalovazi, podcjeni i tome slicno, a ne ja koji se drzim teme. Mahmutovic je za ovoga Dzeko, iako bi ja pored Edina i Vede pozvao nekoga iz nase lige te polagano toj ligi davao primat.bhfanatic14 je napisao/la:Zalosno je Feride da se takvi ko ti nalaze po sportskim forumimaFeridagic je napisao/la:Ja bi ga pozvao jedino da postavlja oluke, za vecinu jednospratnica ne trebaju mu merdevine uopste... Pogledaj momka 10-20 puta pa dodji nesta diskutuj pametno ako se razumijes u fudbal.. Nemoj mi te suplje
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
Feridagic je napisao/la:Ja bi ga pozvao jedino da postavlja oluke, za vecinu jednospratnica ne trebaju mu merdevine uopste.
Moj avatar nije trenirao nikoga, jer avatari ne mogu trenirati.calcio je napisao/la:Da ih smatraju krampama ne bi im bili najstandardniji igraci. Tvoj avatar je trenirao Sturm dugo vremena, moguce da je on i preporucio Hadzica Susicu.bagrcavi je napisao/la:U Hajduku i Šturmu će izlizati dlanove koliko trljaju ruke kakve krampe im pozivaju u repku.
Sigurno, isto kao što je preporučio lolu iz Zavidovića za selektora Japana.
DRUG NEBI TI PUNCA
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kad si takav bukvalac, kako onda avatar moze preporuciti japanskom savezu selektora ako ne moze trenirati neki klub?bagrcavi je napisao/la:Moj avatar nije trenirao nikoga, jer avatari ne mogu trenirati.calcio je napisao/la:Da ih smatraju krampama ne bi im bili najstandardniji igraci. Tvoj avatar je trenirao Sturm dugo vremena, moguce da je on i preporucio Hadzica Susicu.bagrcavi je napisao/la:U Hajduku i Šturmu će izlizati dlanove koliko trljaju ruke kakve krampe im pozivaju u repku.
Sigurno, isto kao što je preporučio lolu iz Zavidovića za selektora Japana.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
To znaci da su dobri igraci? Ako su standardni u Sturmu i Hajduku..u dvije katastrofalne lige ,Sturm nikad losiji,Hajduk takodjer... Mozda to ima stime veze sto su takve krampe standardni u tim klubovimacalcio je napisao/la:Da ih smatraju krampama ne bi im bili najstandardniji igraci. Tvoj avatar je trenirao Sturm dugo vremena, moguce da je on i preporucio Hadzica Susicu.bagrcavi je napisao/la:U Hajduku i Šturmu će izlizati dlanove koliko trljaju ruke kakve krampe im pozivaju u repku.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: Uzavreligrad72000 i 11 gostiju.