Zdravko Mamić

Što je za vas Zdravko Mamić?

pozitivac
41
48%
negativac
44
52%

Ukupno glasova: 85

DrustveniParazit
Kontakt:

Re: Zdravko Mamić

Post Postao/la DrustveniParazit » 09 mar 2015, 23:23

spajk je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la: @spajk druga strana militantna? :urnebes:
Pročešljaj malo temu 'Dinamo Zagreb' negdje oko stranice 525, pa ćeš vidjet kako me odmah napadaju jer sam Mamiće nazvao 'gospodom'. To uvijek rade.
Pročešljaj ti ovu temu, ustvari, ne moraš sve ti je tu par postova iznad, pa ćeš vidjeti šta 'tvoji' rade. :facepalm:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 09 mar 2015, 23:25

Mozda bude i tako, a mozda i docekamo bolje vrijeme u drzavi.. pa budemo opstajali kao njemacki klubovi.. ili udjemo u privatizaciju tako da nas kupi covjek koji nije mutan kao Dunav. Ja se ne brinem za opstanak mog kluba, dokle god je posjecenost po jednoj utakmici jednaka posjecenosti cijelih liga eks-Ju pojedinacno.

Koliko god Dinamo bio rezultatski uspijesan, on je nula od kluba dokle god nema navijace. I tu ne mislim iskljucivo na tu grupaciju BBB, nego generalno na narod. Kada imas tim od 70 miliona evra, 10 godina si uzastopno prvak, igras redovno LS ili LE.. i na domace utakmice ti dodje 100-200-300 obicnih ljudi, oboris negativan rekord posjecenosti Lige sampiona.. jasno je da nesto nije dobro i pored svih tih dobrih rezultata.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 09 mar 2015, 23:27

DrustveniParazit je napisao/la:
Pročešljaj ti ovu temu, ustvari, ne moraš sve ti je tu par postova iznad, pa ćeš vidjeti šta 'tvoji' rade. :facepalm:
Mislim da si pristran, ne neutralan.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 09 mar 2015, 23:29

spajk je napisao/la:
Mislim da si pristran, ne neutralan.

Zbog čega?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 09 mar 2015, 23:31

Pozivam sve koji se usude jednu moralnu vertikalu kao što je Zdravko Mamić optuživati i prozivati da je "mutan ko Dunav", kriminalac i sl. da pokažu u kojim su to oni humanitarnim akcijama sudjelovali, te da usporedimo iznose s onim koje je donirao gosp. Zdravko Mamić.
Čovjek koji je osobno spasio Cibonu i vaterpolo klub Mladost od gašenja. Čovjek koji je financirao i financira mnoge manje klubove iz Zagreba, prvenstveno atletske. Da ne govorimo o donacijama individualnim sportašima pomoću kojih su opstali. Tu su naravno i donacije bolesnoj djeci (slobodno koristite google - ne izmišljam ništa), a kolika je gromada od čovjeka potvrđuje i činjenica da je financijski osigurao SVE bivše igrače Dinama! Mnogi od njih su ostali bez ikoga, bolesni... a Zdravko im je osigurao boravak u domu za stare i nemoćne. Kupovanje stana ponajvećem hrvatskom glazbeniku Mati Mišu Kovaču neću niti spominjati.

Samo je jedan, grijeha je vrijedan

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 09 mar 2015, 23:32

Zbog čega?
Ma nema veze.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 09 mar 2015, 23:42

@skandi56

Stvarno nisam siguran da li trolujes ili si ozbiljan. Humanitarac ne moze biti kriminalac/mutan lik? Pa pogledaj prvi primjer Pabla Eskobara. Najveci narkobos u istoriji je obezbjedio zdravstvenu zastitu i krov nad glavom za enormnu cifru Kolumbijaca, zbog cega je bio i omiljen lik medju sirotinjom .. A Mamic nije cak ni to (omiljen), i pored tih dijela koja si ti naveo. Barem svaki treci krimos je humanitarac (naravno, ne racunam one dilere po kraju, nego vece ribe).

Mislim, nemam vise namjeru komentarisati ovu osobu.. Zanimljiv mi je sa svojim izjavama i stavom, ali sumnjam da bi ga iko na Balkanu uzeo za predsjednika svog kluba. Prosjek navijaca u Maksimiru govori da nije sve u rezultatima.

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 09 mar 2015, 23:44

Ponavljam po 123. put:
SDP, Jovanović, znači cijela vlast, svi su se urotili protiv Mamića i Dinama. Što su našli? NIŠTA. Prema tome, možeš biti sretan što si nebitan jer bi vrlo lako mogao dobiti prijavu za klevetu nazivajući jednog poštenog sportskog ratnika "mutnim kriminalcem". :salut:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 mar 2015, 23:44

skandi56 je napisao/la:
skandi56 je napisao/la:
Dinamo je institucija za sve ostale klubove s prostora bivše Juge.
Imamo para koliko svi ostali zajedno i normalno je da se vi udružujete kako bi omalovažavali uspjehe našeg kluba. Na vašu nesreću, nemate Zd. Mamića i nikad nećete imati jer za njega postoji samo jedan klub i samo jedna boja.
Fernandes ima blizu milijun eura godišnje plaće. Ostali klubovi zajedno to ne mogu platiti. :shhh: :shhh: :shhh:
Mislim da je malo ljudi koji žele 'Zdravka Mamića' u svom klubu. ;)

Kao što sam jutros napisao, tog lika gotivim kao pojavu, njegovu bahatost i to ali brate mislim da bi i on i svi vi koji ga veličate trebali malo pogledati drugu stranu priče. Kao što je neko ranije napisao, ako je čist kao što priča(te) pa daj brate dokaze, ako ima armiju ljudi koji ga žele na tom mjestu gdje je sad, daj brate izbore pa nek' mu izglasaju povjerenje, onda nek' radi 'pošteno' i dalje. Jednostavno. :wave:
Dokaze da je čist? :mrgreen: :facepalm:
SDP na čelu s Jovanovićem je par godina češljao sve u klubu. Apsolutno ništa nezakonito nisu pronašli. A znamo koliko su se digli protiv Dinama. Ponavljam - apsolutno ništa nezakonito nije pronađeno. Povukli su se kao miševi u rupe iz kojih su izašli.
Klub ide u privatizaciju, nikakvi izbori ne dolaze u obzir. Većinski vlasnik će postati Zdravko Mamić i unaprijediti klub na još viši nivo. Nitko nam ne može stati na putu. A ostali klubovi neka samo sline. :salut:
Eto tebi tvoj Tan. Doveo par polovnjaka za 1000 maraka i već mu ližete kurje oči. :puke:
Kakva privatizacija kad su "puni ko brod"? :hmmmm: Znas li ti uopce kada se ide u privatizaciju?Očito ne.
Usput,ta eventualna privatizacija im je nelegalna posto članovi nisu izglasali privatizaciju nego nelegalna skupština.
Nista nezakonito nije pronađeno?A šta je onda ovo dole? :rol: :rol:
slika
slika
http://www.zakon.hr/z/64/Zakon-o-udrugama
Tebi nikad dosta šamaranja.

Izbori :kafa:

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 09 mar 2015, 23:53

:rol: Za šta je ovo dokaz molim te? :rol: :rol: :rol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 mar 2015, 00:05

Čitaš li šta piše?Upravni sud odbacuje tužbu GNK koji se žalio da nadležnost nad poslovanjem i djelovanjem kluba ima samo Gradski ured za opću upravu Grada Zagrebu koji već godinama ignorira kršenje zakona (Bandić i kompanija).I kaže kako nadzor ima inspekcija koja je povrdila sljedeće nepravilnosti:
slika
Moram li objašnjavati i što piše u tim zakonima i člancima?
Djelovanje udruge temelji se na načelu neovisnosti što znači da udruga samostalno utvrđuje svoje područje djelovanja, ciljeve i djelatnosti, svoj unutarnji ustroj i samostalno obavlja djelatnosti koje nisu u suprotnosti s Ustavom i zakonom.
DrustveniParazit je napisao/la:@spajk druga strana militantna? :urnebes:
To ti je isto ko ovo:
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/bb ... 45139.html
http://www.--- SPAM ---/vijesti/clanak/obra ... 79837.aspx
Ali glavno da iz kluba govore kako huliugani ruše klub :rol:
Pa onda čak i Rumunji kuže priču,ali nekolicina ovih trolova ne:
slika
Ne isključujem uopće to da se rad iz kluba proširio i na ovaj forum.Za one koji nisu znali...klub je unajmio 3,4 agencije čiji ljudi svakodnevno siliju po fb,portalima i forumima sa ovakvom odvratnom pričom i kako bi ocrnili drugu stranu.Dno dna.Al dzabe im sve kad je stadion i dalje prazan i nitko s imalo mozga u glavi ne puši priču.

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 10 mar 2015, 00:11

Haha, ne mora ljude nitko plaćati da izaberu pravu stranu. Samo mućnite glavom malo. S jedne strane uspješan poslovni čovjek koji je stvorio jaki Dinamo, a s druge 500 propalica koji mahom žive od pljačke.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 mar 2015, 00:12

Evo i sa detaljnim objašnjenjem koje nepravilnosti je inspekcija pronašla,a sud nakon žalbe GNK presudio u korist članova i potvrdio nadležnost inspekcije:
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Dosta je bilo trolanja.

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 10 mar 2015, 00:16

Obične gluposti koje ne želim čitati.
Da je tu bilo što ozbiljno, već bi to vidjeli i u praksi.
Ako vam se ne sviđa ovaj Dinamo, osnujte svoj pa da vidimo tko će biti uspješniji. Dođete li do 4. lige, otkinut ću si ruku.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 10 mar 2015, 00:16

Dinamo unajmio 3-4 agencije da pišu po internetu. :bow: :clap:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 mar 2015, 00:28

Nisu ni trolovi što su nekad bili.Nemaju vise apsolutno niti jedan argument kojim bi mogli isprovocirat.Laka vam noć.
[youtube][/youtube]

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 10 mar 2015, 06:46

Ako je bas velika vecina javnosti protiv Mamića, kako to da je on još uvjek prvi čovjek Dinama :?:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 10 mar 2015, 07:12

:urnebes: :urnebes:
[youtube][/youtube]
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 10 mar 2015, 08:01

Jos jedno prekrasno jutro na celu sa Zdravkom Mamicem.

Hvala sto postojis!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 10 mar 2015, 15:26

rishaaa je napisao/la::urnebes: :urnebes:
[youtube][/youtube]

:rol: :rol: :rol: :tokralju:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.