ne mogu ovu al nikako.. niko iz Tesnja nece da putujee! radni je dan...MortemHz je napisao/la:Ima na Kosevu Mirsoooo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
sarajevo horde bog i čaršija!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jarane moras shvatiti da nasih navijaca ima u svim dijelovima BiHMortemHz je napisao/la:Ima na Kosevu Mirsoooo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
S obzirom da ljiljan dolazi, sapno mi je Home da Benko i Krste pocinju, a ostalih 9 ce "sklepat" pred tekmu. 
Numquam Desistemus!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
U ovoj tesko jer je kup, a jos imamo ligasku sa njima. Makar ce pasti nova profilna za fbEx1t je napisao/la:S obzirom da ljiljan dolazi, sapno mi je Home da Benko i Krste pocinju, a ostalih 9 ce "sklepat" pred tekmu.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A ti jarane moras shvatiti zajebancijuBosniacum Lilium je napisao/la:Jarane moras shvatiti da nasih navijaca ima u svim dijelovima BiHMortemHz je napisao/la:Ima na Kosevu Mirsoooo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Onda ljiljane, najbolje bi bilo da obiteljskogcovjeka prijavimo za kup jer kaze da bi 2-3 s qrca zavalio.
Nezajebajem se Krste i Benko pocinju u srijedu eventualno u subotu
zato te ocekujem na obje
Nezajebajem se Krste i Benko pocinju u srijedu eventualno u subotu
Zadnja izmjena: Ex1t, dana/u 09 mar 2015, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Numquam Desistemus!
Nemanja Bilbija: Ulogu favorita protiv Borca moramo dokazati na terenu
Nogometaši FK Sarajevo će u srijedu u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH ugostiti banjalučki Borac. Bit će to prvi od tri susreta ova dva kluba u samo sedam dana. Bivši nogometaš Borca i aktuelni napadač FK Sarajevo Nemanja Bilbija smatra da ulogu favorita na papiru Divovi moraju opravdati na terenu.
Odgodu 17. kola BHT Premijer lige nogometaši FK Sarajevo su iskoristili za što bolju pripremu za susret s Borcem.
"Nismo se nadali ovoj pauzi koja je došla u nezgodnom trenutku, jer će raspored utakmica biti gust. Međutim, šta je tu je, prekosutra je utakmica. Spremali smo se od utakmice sa Zvijezdom u Gradačcu, tako da spremni dočekujemo Borac", izjavio je Bilbija za portal Klix.ba.
Upozorio je saigrače da ne smiju potcijeniti mladu ekipu Borca.
"Protiv Borca ćemo igrati čak tri utakmice u sedam dana. Radi se o mladoj ekipi i klubu sa dosta problema, ali to ne treba da nas zavara. Moramo uložiti maksimalan napor, jer će i teren biti težak", rekao je napadač FK Sarajevo.
Ulogu favorita je prihvatio, ali i istakao da je on i njegovi saigrači moraju opravdati na terenu.
"Prema svemu sudeći, mi smo favoriti, ali, na terenu će biti borba 11 protiv 11, tako da to moramo i dokazati", jasan je bio Bilbija.
U ekipi FK Sarajevo definitivno neće biti Gojka Cimirota.
"Cimirot vuče povredu zgloba, dok su ostali spremni za utakmicu. Svi smo trenirali bez problema", kazao je dvadesetpetogodišnji nogometaš.
Tim sa Koševa ove sezone ima visoke ambicije na oba fronta.
"Imamo igrače i široku klupu, što nam omogućava da postignemo mnogo u ligi i kupu. Vjerujem da će se to i ostvariti", smatra Bilbija.
Utakmice protiv Borca, njegovog matičnog kluba, za njega nisu lagane.
"Teško mi je igrati protiv Borca, pogotovo u Banjoj Luci, ali sam ja profesionalac, tako da dajem maksimum za FK Sarajevo protiv svakog protivnika", završio je Bilbija.
Utakmica Sarajevo - Borac se igra u srijedu od 18 sati.
Nogometaši FK Sarajevo će u srijedu u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH ugostiti banjalučki Borac. Bit će to prvi od tri susreta ova dva kluba u samo sedam dana. Bivši nogometaš Borca i aktuelni napadač FK Sarajevo Nemanja Bilbija smatra da ulogu favorita na papiru Divovi moraju opravdati na terenu.
Odgodu 17. kola BHT Premijer lige nogometaši FK Sarajevo su iskoristili za što bolju pripremu za susret s Borcem.
"Nismo se nadali ovoj pauzi koja je došla u nezgodnom trenutku, jer će raspored utakmica biti gust. Međutim, šta je tu je, prekosutra je utakmica. Spremali smo se od utakmice sa Zvijezdom u Gradačcu, tako da spremni dočekujemo Borac", izjavio je Bilbija za portal Klix.ba.
Upozorio je saigrače da ne smiju potcijeniti mladu ekipu Borca.
"Protiv Borca ćemo igrati čak tri utakmice u sedam dana. Radi se o mladoj ekipi i klubu sa dosta problema, ali to ne treba da nas zavara. Moramo uložiti maksimalan napor, jer će i teren biti težak", rekao je napadač FK Sarajevo.
Ulogu favorita je prihvatio, ali i istakao da je on i njegovi saigrači moraju opravdati na terenu.
"Prema svemu sudeći, mi smo favoriti, ali, na terenu će biti borba 11 protiv 11, tako da to moramo i dokazati", jasan je bio Bilbija.
U ekipi FK Sarajevo definitivno neće biti Gojka Cimirota.
"Cimirot vuče povredu zgloba, dok su ostali spremni za utakmicu. Svi smo trenirali bez problema", kazao je dvadesetpetogodišnji nogometaš.
Tim sa Koševa ove sezone ima visoke ambicije na oba fronta.
"Imamo igrače i široku klupu, što nam omogućava da postignemo mnogo u ligi i kupu. Vjerujem da će se to i ostvariti", smatra Bilbija.
Utakmice protiv Borca, njegovog matičnog kluba, za njega nisu lagane.
"Teško mi je igrati protiv Borca, pogotovo u Banjoj Luci, ali sam ja profesionalac, tako da dajem maksimum za FK Sarajevo protiv svakog protivnika", završio je Bilbija.
Utakmica Sarajevo - Borac se igra u srijedu od 18 sati.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Samo da pozdravim sve navijace FKS gdje god bili. Odjavljujem se, zivjeli!
[youtube][/youtube]
- prasovic89
- Kontakt:
A znaš li odakle je uzeta ova muzika 
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Makedo ?prasovic89 je napisao/la:A znaš li odakle je uzeta ova muzika
Das Ist Walter
- prasovic89
- Kontakt:
Nema šaptanjamiden je napisao/la:Makedo ?prasovic89 je napisao/la:A znaš li odakle je uzeta ova muzika
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
hahahahahahaha ovo je bilo joker pomoc prijateljaprasovic89 je napisao/la:Nema šaptanjamiden je napisao/la:Makedo ?prasovic89 je napisao/la:A znaš li odakle je uzeta ova muzika
Prije su ovu pjesmu puštali na AlfaTV, pa mi je ušla u uši. Gotivim ovu pjesmu, ima neki zarazan ritam.
Das Ist Walter
prasovic89 je napisao/la:Nema šaptanjamiden je napisao/la:Makedo ?prasovic89 je napisao/la:A znaš li odakle je uzeta ova muzika
@miden da ne dodje ti, ne bih do zaspao 7 dana, pokusavajuci se sjetiti teksta, ali majke mi
Na muke me ovaj @prasovic89 prokletnik stavi iz cista mira
@miden da ne dodje ti, ne bih do zaspao 7 dana, pokusavajuci se sjetiti teksta, ali majke mi
totalno sam bio zablokirao![/quote]
Jes malo zeznut naziv, pogotovu ako je nisi slušao duže vrijeme. Imao sam slicnu situaciju prije pola godine, upravo za ovu pjesmu.
Evo je
Jes malo zeznut naziv, pogotovu ako je nisi slušao duže vrijeme. Imao sam slicnu situaciju prije pola godine, upravo za ovu pjesmu.
Evo je
Das Ist Walter
- prasovic89
- Kontakt:
Nisam bio ljut na midena ali kad pročitah tvoj komentar promjenio sam mišljenje. Pa što zavlačiš nos gdje ti nije mjesto ? Eto što ?

PS : Utorak je, još malo i srijeda
Još 40h i 30min 
PS : Utorak je, još malo i srijeda
prasovic89 je napisao/la:Nisam bio ljut na midena ali kad pročitah tvoj komentar promjenio sam mišljenje. Pa što zavlačiš nos gdje ti nije mjesto ? Eto što ?![]()
PS : Utorak je, još malo i srijedaJoš 41h i 30min
Dusmanska posla, ti meni nebi dao ni da spavam
@miden hvala ti gdje cuo i ne cuo
Ma grahota ti je ako se naljutiš. Reko da pomognem covjeku, znaš li ti kakve su to muke, kad se pokušavaš sjetiti ove pjesme? Ja sam jednu sjedu dobio, ali dzabaprasovic89 je napisao/la:Nisam bio ljut na midena ali kad pročitah tvoj komentar promjenio sam mišljenje. Pa što zavlačiš nos gdje ti nije mjesto ? Eto što ?![]()
PS : Utorak je, još malo i srijedaJoš 40h i 30min
@amidzaTan
Zadnja izmjena: miden, dana/u 10 mar 2015, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter
- prasovic89
- Kontakt:
Neka, neka. Biće i pitanja iz oblasti opštenarodne ribologije, nema šanse da to zna
Sad nek ti miden pjeva '' Mirno spavaj, mirno spavaj, ja te čuvam lutko malaaa... ''
Laku noć momci 
E tu sam skroz slaba karika, baš kao i u pjevanju.prasovic89 je napisao/la:Neka, neka. Biće i pitanja iz oblasti opštenarodne ribologije, nema šanse da to znaSad nek ti miden pjeva '' Mirno spavaj, mirno spavaj, ja te čuvam lutko malaaa... ''
Laku noć momci
Noć i budi pozdravljen
Das Ist Walter
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Napapijri, OzmoodPinglewood i 33 gosta.