Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Mozambik
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Mozambik » 08 mar 2015, 19:19

Objektivno gledajuci sansa da on igra na eurobasketu je 0,5%

Ja ne znam ni za jednu osobu na svijetu, koja je u svadju sa savezom, a igra za reprezentaciju koju taj savez kontrolise.

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 08 mar 2015, 21:04

Ma kakvi dolazi Juka zbog Bosne,iskrenih navijaca i da se posere po pojedincima tim redoslijedom :D :D

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 08 mar 2015, 21:18

nerminh74 je napisao/la:
Mirza1990 je napisao/la:Samo čekam da vidim da li ćeš pojesti ovo što pišeš kada se juka pojavi na pripremama?!

Hahahaha prvim zakucavanjenjem ce biti ONI TI GA PUSE JUSUFEEE JUSUFEEE a prije toga mu zele sve najgore.Ljudi bez karaktera su takvi.Naravno ne mislim direktno na neke ljude na forumu vec uopsteno pricam ;)
Pričaš o dobrom djelu BiH i zato jesmo gdje jesmo

Pa eto vas dva ispravite krivu Drinu,kad već mi ostali ne valjamo!
Ja kao neko ko je stao u rov sa ne punih 18 godina da brani svoju zemlju mogu reć nek se hebu sva tojica u krug jer su s.**** duh oko reprezentacije i nek nama onima što vole ovu zemlju p.op.uše k.urac sve trojica!
Više su mi na vrh K i prvi i drugi i treći pa eto ih tamo nek se j.ebu :twisted: :twisted:
IZVINJAVAM SE NA PSOVANJU AL' NEMOGU IH VIŠE PODNIJETI SORRY
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2015, 22:07

nerminh74 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Jel se oglasio rumeni iz daleke Amerike sa novim dokazima i pricama..lagano rumeni reci necu da se pojavim na EP,ne zanima me nastup,meni je NBA prioritet i sta kaze moj jaran Enes..

Jedva cekam EP sa Gordicem,Pasalicem,Djedovicem,Stipanovicem,Sutalom,"Teletovic" itd.. mozda i oni "imaju" nesuglasice sa savezom,ali dodju i odrade meceve za svoju BiH i svoje navijace.. nikada nisu trazili alibi da ne dodju,nikad nisu gurali nos gdje im nije mjesto..a ovog moras pazit ko malo vode na dlanu,vise volim gledat Stipana kako se bori za dres BiH,nego ovog rumenog koji trazi bilo kakav razlog da ne dodje da nastupa za repku.. ;)
Samo čekam da vidim da li ćeš pojesti ovo što pišeš kada se juka pojavi na pripremama?!
Ja koliko vidim ovaj samo ratuje sa kosarkasim savezom,trpa se gdje mu nije mjesto..ja nisam nigdje napisao da nece doci,vec trazi razlog da ne dodje,a da li ce on doci to nije do mene vec do njega..naravno stojim iza toga da vise volim Stipanovica vidjeti na terenu kako se bori za sveti dres,nego nekog ko se prepire sa savezom i ujedno trazi bilo kakav razlog da se zakaci sa ljudima u savezu i da "mozda" ne dodje..

@mirza1990

Od mene to neces docekat ne brini se,neka Juke ako zeli nek igra za repku,ali Stipanovic prije njega uvijek !

S obzirom da u posljednje vrijeme sve ključa vezano za nesuglasice menadžera Enesa Trnovčevića i generalnog sekretara KS BiH Haruna Mahmutovića, imamo potrebu da iznesemo i naš stav. Većina nas koji činimo košarkašku reprezentaciju BiH dio smo tima dugi niz godina i pamtimo razne situacije, likove i događaje. Pamtimo tako i dolazak ovih ambicioznih i energičnih ljudi i osjećamo tu energiju i strast prema poslu koji obavljaju u ovim teškim, za sport, oskudnim vremenima. Ne postoji niti jedna situacija koja će poremetiti odnose igrača, članova stručnog štaba i rukovodstva Saveza u našem napadu na dobar rezultat na predstojećem EP. Ti ljudi imaju našu punu i bezrezervnu podršku u nastojanjima da osiguraju što je moguće bolje uslove za rad ove reprezentacije. Težak zadatak je pred nama, ali se istinski nadamo da ćemo ostvariti rezultat koji će svakog Bosanca i Hercegovca učiniti ponosnim

Mirza Teletović, Elmedin Kikanović, Nemanja Gordić, Andrija Stipanović, Marko Šutalo, Dalibor Peršić, Muhamed Pašalić, Hasan Tanović (ljekar), Elvir Bijedić (fizioterapeut), Amer Salihagić (fizioterapeut), Osman Handžić (trener za fizičku pripremu), Medin Duškaj (team menager)

:salut: :zviz:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 08 mar 2015, 22:42

hjahahahah lijepo je to pismo iz Beobasketa ;) i jos nesto ne vidim kakvo to pismo ima sta sa Jukom...mislim radi se o Trnovcevicu i savezu a ne Jusufu..

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 09 mar 2015, 01:08

nerminh74 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Jel se oglasio rumeni iz daleke Amerike sa novim dokazima i pricama..lagano rumeni reci necu da se pojavim na EP,ne zanima me nastup,meni je NBA prioritet i sta kaze moj jaran Enes..

Jedva cekam EP sa Gordicem,Pasalicem,Djedovicem,Stipanovicem,Sutalom,"Teletovic" itd.. mozda i oni "imaju" nesuglasice sa savezom,ali dodju i odrade meceve za svoju BiH i svoje navijace.. nikada nisu trazili alibi da ne dodju,nikad nisu gurali nos gdje im nije mjesto..a ovog moras pazit ko malo vode na dlanu,vise volim gledat Stipana kako se bori za dres BiH,nego ovog rumenog koji trazi bilo kakav razlog da ne dodje da nastupa za repku.. ;)
Samo čekam da vidim da li ćeš pojesti ovo što pišeš kada se juka pojavi na pripremama?!
Zasto bi trebao bilo sta pojesti? Covjek prica u slucaju da se ne pojavi kao sto sada najavljuje, a ako se ipak pojavi naravno da ce navijati za njega iako Juka ispada lazov. Nevezano za to mene nesto sramota kada se Juka pocne kreveljiti posle neke blokade i napravi onu neku idiotsku facu.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 09 mar 2015, 05:15

Vec sam nekoliko puta napisao, da je smjesno da se obicni ljudi svadjaju, izmedju sebe, jer neznaju ni 5% odnosa medju "njima", a moze se stvarno saznati jedino kada se ovi " zakrve", i neka se bas ono dobro tuku, jer ima jeftinih kokica kupiti.

Sramota je da neko pokusava Juku vrijedjati "rumeni" ovo ono, a da nevidi sebe. Pitao bih gdje ti gledas kosarku u posljednje 3godine, bevbinu mozda, nisuli najveci izdajnici upravo iz tvog kluba koji vise i nepostoji, od mulaomerovica, pascanovica pa do najveceg sina tvog grada koji se odrekao pasosa i kapitenske trake reprezentacije da uzme slovenski pasos, ili dali je izdajnik begic bio u tvom klubu.

I najveca stvar potpisnici pisma podrske, 7 igraca( 4 ozbiljna), od toga dvojica imaju direktnu korist da Jusuf neigra jer im uzima minute, i svi iz jedne agencije.

Bezveze je i Enesova i Jusufova i Harunova prica, sta je ko kome rekao, kome je sta ko obecao, ali je krajne nerazumno i ponovo pitam kako to Jusuf u 15 dana postade od sina kojeg je zelio da ima, " kopile" koje slusa samo svog drugog oca Enesa.

Ako ga ovaj nagovara da neigra za reprezentaciju, dali to znaci da ga je isto nagovarao da igra za reprezentaciju mladih,
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 09 mar 2015, 07:44

info iz prve ruke je da ce ga dusko pozvati jer racuna na njega, a juka ce se odazvati jer nikada nije ni imao nista protiv igranja za repku. sve ostalo su stvari koje se vuku jos od davnina i nece uticati na njegovu odluku o (ne)igranju na EP. mislim da to mogu potvrditi malo upuceniji forumasi?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 mar 2015, 08:23

Evil Genius II je napisao/la:info iz prve ruke je da ce ga dusko pozvati jer racuna na njega, a juka ce se odazvati jer nikada nije ni imao nista protiv igranja za repku. sve ostalo su stvari koje se vuku jos od davnina i nece uticati na njegovu odluku o (ne)igranju na EP. mislim da to mogu potvrditi malo upuceniji forumasi?
telefonirao je sa Dinom kad je bio u BiH sa namjerom da se strasti smire,sad jesul' se dogovorili ne znam iskreno...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

rivaldo10
Kontakt:

Post Postao/la rivaldo10 » 09 mar 2015, 08:48

Normalno da ce protestovati i yebati, kad ne primaju ljudi platu po 5 godina, nemaju staza za penziju i slicno. To ne mozes porediti, nikako ;)[/quote]

Nedaje ti drzava platu jarane, nego gazda firme. A za penziju si upravu. Nisi skontao inace sta sam htjeo reci, govorim ti da bi svaki gradjan ove zemlje odmah odselio u Hrvatsku ili nekoj drugoj drzavi u EU kada bi imali sansu barem vecina ali **** Jusuf je **** sto je to javno rekao i nije patriota ali ostali su patrioti iako misle isto kao Jusuf. Kakvo je to promovisanje od nas obicni ljudi de mi ti reci kada idemo raditi u inostranstvu i pljujemo po Bosni? Ili kada stranci dolaze kod nas a mi samo pricamo sve najgore o nasoj drzavi, jeli misli da je to dobra reklama za nasu drzavu, de mi odgovori? Znaci mi smo svi isti kao Jusuf ali eto Jusuf je **** a ostali gradjani nisu.[/quote]
niđe veze ti je poređenje, ne možeš stavljat u isti koš nekog i ide da zaradi da ima šta da jede i nekog ko je to već zaradio i pod tim uslovima on ne želi u BH, ja npr radim skoro godinu bez marke radi zakona ove države i normalno da bih se odma odselio, ali kad imaš pare ovo je vrlo dobra zemlja za živit
Tamo gdje prestaje logika, počinje BiH.

atribut
Kontakt:

Post Postao/la atribut » 09 mar 2015, 22:28

kad bi mogao Juka zaigrati znal se ista?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 mar 2015, 23:30

Evil Genius II je napisao/la:info iz prve ruke je da ce ga dusko pozvati jer racuna na njega, a juka ce se odazvati jer nikada nije ni imao nista protiv igranja za repku. sve ostalo su stvari koje se vuku jos od davnina i nece uticati na njegovu odluku o (ne)igranju na EP. mislim da to mogu potvrditi malo upuceniji forumasi?
pa, tako i treba biti :cool:

ne znam da l' se u ovom slučaju može upotrijebit' ona: "družba je družba, služba je služba"

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 09 mar 2015, 23:33

Chinaglia je napisao/la:
pa, tako i treba biti :cool:

ne znam da l' se u ovom slučaju može upotrijebit' ona: "družba je družba, služba je služba"
Tužba je tužba,služba je služba :mrgreen: .

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 mar 2015, 23:36

hahahaha, oplakah :urnebes:

ta je još bolja :thumbup:

MilaKunis
Kontakt:

Post Postao/la MilaKunis » 10 mar 2015, 01:28

atribut je napisao/la:kad bi mogao Juka zaigrati znal se ista?
Igra veceras...

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 10 mar 2015, 01:41

MilaKunis je napisao/la:
atribut je napisao/la:kad bi mogao Juka zaigrati znal se ista?
Igra veceras...
Mila nemoj zajebavat.

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 10 mar 2015, 01:56

Jos se nista ne zna...oporavak tece dobro al nema prognoze kad bi se mogao vratiti na teren..To je to sto sam ja procitao prije sat vremena.

canjeg
Kontakt:

Post Postao/la canjeg » 10 mar 2015, 02:01

Evo ga na klupi.Dobit će sigurno minuta

atribut
Kontakt:

Post Postao/la atribut » 10 mar 2015, 02:15

ma ne igra opet,sjedi na klupi,ali isto kao proslu utakmicu

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 10 mar 2015, 13:10

slika
slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, CAZIN, jasmin10 i 13 gostiju.