NK Metalleghe BSI Jajce
Moderator/ica: GracanicaAA
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Re: NK Metalleghe BSI Jajce
Treneru ne sramoti čaršiju!
Forlan, ne znam baš meni je lik sasvim oke. I prije dolaska u Jajce bio je dobar, čak štaviše mislim da može napraviti odličnu karijeru a Metalleghe mu može biti samo odskočna daska.
Forlan, ne znam baš meni je lik sasvim oke. I prije dolaska u Jajce bio je dobar, čak štaviše mislim da može napraviti odličnu karijeru a Metalleghe mu može biti samo odskočna daska.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Bašić je veoma prepotentan lik,glumac pravi.Još dok je vodio Travnik vazda je oštećen,pokraden,svi su protiv njega....U Gračanici je bio pravi cirkusant,nabija loptu preko ograde,skače,baš onaj hebeni primitivac.Još od normalne utakmice je dao izjave da su masakrirani,prebijeni,poniženi...Šteta jer može biti dobar trener i ima potencijal.Sretno Metallegheu u nastavku sezone a ovaj "TRENER" što se blamira il se fura na Bašića il je pravi bašljo al onaj sa dna kaceDrustveniParazit je napisao/la:Treneru ne sramoti čaršiju!

Ako covjek drzi do izgleda i oblaci se gospodski kod nas je odmah glumac i prepotentan.Svaka mu cast ima 30 godina i radi strasne stvrari radio je u svim ligama i to cuda pravio!Za te stvari,da mu je neko kriv to nije istina udzi na google i nadzi clanke zadnje tri godine nikad se nije vadio izgubi a cestita sudijama i ekipi!Za nabijanje lopte haha pa eksplozivan covjek sta bi za Simeonea ili druge trenere rekli.Za mene je on najperspektivni trener u drzavi.
BAŠIĆ NERMIN UEFA PRO TRENER: " onclick="window.open(this.href);return false; ,neznam ga licno znam da ulaze u znanje vidim da putuje i uci stalno i cuo sam od ljudi koji su mu blizi da je veliki covjek!
Pozdrav za sve drugovi
BAŠIĆ NERMIN UEFA PRO TRENER: " onclick="window.open(this.href);return false; ,neznam ga licno znam da ulaze u znanje vidim da putuje i uci stalno i cuo sam od ljudi koji su mu blizi da je veliki covjek!
Pozdrav za sve drugovi

Haha to je najsmjesnije sto sam cuo ja vrlo dobro znam sta je u Travniku bilo koliko je imao problema sa tim tatinim sinovima sve je rastjerao i to je velika laz on nejebe nikoga ima covjek para!Covjek je obraz i cist a uvjek ima nezadovoljnih koji neigraju pa normalno da moraju nesto diplit nasa balkanska posla. http://www.24sata.info/sport/premijer-l ... ladni.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Covjek koji ima muda ovo objaviti sigurno nema oraha u đepu za ovo moras biti karakter.I bez da uvede Metalleghe sa 28 godina je pokazao u PL ko je i sta je!
Covjek koji ima muda ovo objaviti sigurno nema oraha u đepu za ovo moras biti karakter.I bez da uvede Metalleghe sa 28 godina je pokazao u PL ko je i sta je!

Zadnja izmjena: coach, dana/u 06 apr 2015, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
Citavo vrijeme me vrijedas,govoris da sam seljacina,a prijatelju imam skole vise nego ti i tvoj Basic.coach je napisao/la:Handan igrac haha majko moja haha!Vidi se da si na njegovom nivou inteligencije.Pozdrav moj ti je savjet da bolje stvari izpitas prije nego sto bubnes cuj 600km .Covjek ima svoju firmu i placen je od Italijana koliko zeli, joj nasa posla ljubomora cim neko uspjeva daj da ga ****!
Necu ti uzvracati na tvoje vrijedanje jer necu da se spustam na tvoj nivo.
PS. Nauci se pravopisu.Lijep Pozdrav
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly

Zadnja izmjena: coach, dana/u 06 apr 2015, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdrav nije Basic moj slucajno je ta tema al upravu si mjenjamo temu jer su ovo gluposti .Nemam te namjeru uvrijediti samo argumenti pozdrav stari druze!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ok,prihvatam kritike!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Jesu ovdje neki postovi brisani?

Matej Delač
Matej Delač
Pricao sam s jednim clanom Uprave kluba iz Jajca. Kaze mi da je trener opasno nariban od brojnih clanova UO koji su bili na utakmici u Gabeli zato sto Metalleghe nijednom nije "pogledao prema golu GOSKA".coach je napisao/la:Seljacino metalleghe zeli igrati lopte a ne nabi udari i izbi kao vecina u ovoj ligi.Covjek kaze stanje kako jest nema se on kome pravdati gospodin je to veliki!
Jel' istina?
I naravno da ce onaj prepotentni sminker (kako na nazva clan UO) uvijek traziti izgovor u necemu drugome, ali nikada u samome sebi

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Haha pogresno si cuo Metalleghe nema upravu niti bilo cega jedan covjek daje pare i pita se.Tako da su ti dali sve pogresne informacije!Joj ja likova na forumu pravi mahalci sve sto cuje nigdje veze sa vezom.Cuj uprava haha!
Daj malo kulture dijaloga ili zamisli da si kengur pa...u troskoku
.
Covjek je neki hepek u klubu, a ako klub nema Upravu onda nije klub nego privatna prcija
. I nisam cuo nego sam licno pricao s covjekom 
Jedini mahalac ovdje si ti, jer svojim postovima i vrijedjanjem drugih, za koje i ne znas ko su, samo pokazujes da si jedan obicni primitivac koji ne zna za kulturu dijaloga.
I zasto imam osjecaj da si ti onaj "nafurani sminker"?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Covjek je neki hepek u klubu, a ako klub nema Upravu onda nije klub nego privatna prcija

Jedini mahalac ovdje si ti, jer svojim postovima i vrijedjanjem drugih, za koje i ne znas ko su, samo pokazujes da si jedan obicni primitivac koji ne zna za kulturu dijaloga.
I zasto imam osjecaj da si ti onaj "nafurani sminker"?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
coach je napisao/la:Extra web sajt http://nkmetalleghe-bsi.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka cast!Stalne novosti kako na stranici tako i na facebooku!Nemam rijeci organizacija kluba extra;-)
Ma šta kažešcoach je napisao/la:Pozdrav nije Basic moj slucajno je ta tema al upravu si mjenjamo temu jer su ovo gluposti .Nemam te namjeru uvrijediti samo argumenti pozdrav stari druze!

Kako ide, Bašiću

Ima nas koji znamo povezati stvari

Zadnja izmjena: Zoom088, dana/u 10 mar 2015, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Kako da pisem kad lupas neke stvari.Pa svak zna da je privatan klub i da tu nema uprave.Nekontan skim si mogao pricati i tvrditi tako kad nema UO.
Star sam ti ja za sminkera mozda sam nekad bio!Pozdrav odmah se ljutis.

Pogledaj moj post iznad, treneru 

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Pomalo treneru, pomalo. 

Matej Delač
Matej Delač
Ja sto ga frajko skonta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 9 gostiju.