Da li su ga registrovali na vrijeme?
99%, na ljeto nas napusta Cimirot... Radujem se zbog njega, a i nas.. sigurno da bi to mogao biti milionski transfer.. Samo Boze zdravlja...
I onda imas i pare a imas i dobrog igraca, Rustema
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Igrali za druge ekipe,nema veze...najvise smo popunjeni igracima na njihovoj poziciji svakakoBoskoAntic je napisao/la:Rustemovic i Ostrakovic nemaju pravo nastupa u Kupu!
Upravo to, mi navijači smo DUŽNI da pravimo što veću euforiju ne bi li privukli što više raje na tekmu dok je posao Mehe između ostalog i taj da ne dozvoli da se ta euforija i kod igrača pojavi.Benko je napisao/la:Eto zasto ja tvrdim da nikakva euforija navijača ne moze imati veze sa igračima, jer to Meho drzi pod ručnom!
hase73 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/8-najgl ... ena/156062
citam sad ovaj clanak na ss.ba.
Malo me razocaralo da nisu uvrstili nasu trenutnu ekipu.![]()
![]()
(Delac, Krste, Okic, Stojcev, Alispahic, Radovac...)
Vrijeme ce pokazati koliko grijese.
Burberry46 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Tako je Meho
Trebao je Tan vama pojedinim skolovanje platit kad vec ima tolike pare. Hvala na pozdravima takodjerAVNOJ je napisao/la:Pustit cu ti ja stream evo sad me zvao Tan da ti se obezbjedi link da mozes gledati kad ti je vec staloZivot je napisao/la:Tolike pare imati a ne omogucit neki stream stvarno sramota, nisam navijac Sarajeva ali znatizeljan da vidim to europsko Sarajevo za kojeg cu navijat kad dodju europski susreti
A inace poslali bi ovi iz TA avion po tebe al nazalost nemaju nista za sutra slobodno snimaju reklamu sa Benkom i Radovcem pa samo da si se ranije javio.
Al et obeco sam ja amidzi da cu ti to regulisat pa nesiliraj uzivat ces u nasoj igri.
Lijep i srdacan pozdrav
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zapad nece biti u upotrebi pa to i nema veze a istok i sjever napredujuBitiSrcemVezan je napisao/la:Ja danas prolazio pored Haseta i baš provirih, sunce osušilo sav snijeg sa zapada kolio sam mogao vidjeti. Istok je čist potpuno.
Četvrtfinale je.amorovski je napisao/la:Bas je sad polifinale?? Sve kontam nesto cetvrtfinale ocam..
Sta je s ovim? Puko jarane ocamSiouxLukavac je napisao/la:Četvrtfinale je.amorovski je napisao/la:Bas je sad polifinale?? Sve kontam nesto cetvrtfinale ocam..