Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Zip
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Zip » 10 mar 2015, 14:50

Evander je napisao/la:
Benko je napisao/la:
Orton je napisao/la:Ma znam ja sta je on mislio sa ovih 30% hvala bogu pa se ispostavilo kao mahalstina,slicno kao sa Radovcem. Hvala qrcu :D
inače ono za obaranje servera, to vam je bilo da će Radovac preći u Željezničar :urnebes: e to kad sam čuo, suze su me oblile!

leotar ce dobiti oko 5% transfera, ali za njihov trenutni budzet to je ogromna stvar :zviz:
Pa tih 5% je minimum 75 000€. Vise nego ozbiljne pare za Leotar ;)
Toliko nas je kostao Velkoski :D

Ovo je dobro, sto cemo pomagati i drugim klubovima... Sigurno da i drugi klubovi imaju interesa od ovog Evropskog Sarajeva...

Vjerujem da ce i Drina dobiti neke pare kad se Rustemovic proda aBd...
Mozda treba uzeti od kona Tomica, i neka igra samo radi tog procenta.. kad ga prodamo da i njih poguramo maloo...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 mar 2015, 15:50

Evander je napisao/la:
Benko je napisao/la:
Orton je napisao/la:Ma znam ja sta je on mislio sa ovih 30% hvala bogu pa se ispostavilo kao mahalstina,slicno kao sa Radovcem. Hvala qrcu :D
inače ono za obaranje servera, to vam je bilo da će Radovac preći u Željezničar :urnebes: e to kad sam čuo, suze su me oblile!

leotar ce dobiti oko 5% transfera, ali za njihov trenutni budzet to je ogromna stvar :zviz:
Pa tih 5% je minimum 75 000€. Vise nego ozbiljne pare za Leotar ;)
Imam i ja jedno auto viska,koje inace kosta 5000,a vrlo rado bih ga prodao za 25000,a imam i para,ne zuri mi se.Pa vam javim hoce li prije istruliti ili cu ga prodati....

Milion i po eura iz nase lige sad za Džeku ne bi mogao uzeti,vi fkt plovite u nekim ciframa,isto kao da neko ceka u ligama petice sa topom para da baci niz vodu.
Mnogo bolji igraci iz ove lige su odlazili za desetostruko manje para

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 10 mar 2015, 16:14

Dva super derbija sutra, a niko da prenosi bar jednu utakmicu. Katastrofa.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 mar 2015, 16:32

Evander je napisao/la:
Papak, crkni od muke!!!
Znam da ti je zelja da se ne proda za te pare, ali obit ceti se mrznja o glavu, to uvijek tako bude :kafa:
Dva pitanja :!:

1. Jesu li ti to spale rukavice ili si zaboravio?

2. sta ti intelektualac bgt znaci ovo "obit ceti" ? :mrgreen:

I ono meni prica o nekom intelektu i podhebavanju u rukavicama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 mar 2015, 16:41

Evander je napisao/la:Papak, imas neki problem sto je Cimirot najbolji i najskuplji igrc lige?
Ja mislim da nije bilo sezone do dolaska Tana da igrac Sarajeva nije najbolji i najskuplji, kao i sam klub. A sad ste ubacili u jos vecu brzinu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 10 mar 2015, 16:45

Momak je dobar igrac, to niko ne spori. Na svojoj poziciji je sigurno najbolji, ali da je najbolji u ligi :hmmmmm:
Mislim da ne treba gledati po tom transfermarketu, gdje on ima najvecu cijenu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 mar 2015, 16:49

Evander je napisao/la:Papak, imas neki problem sto je Cimirot najbolji i najskuplji igrc lige?
Niđe veze :lol:

Cimirot je najbolji igrac lige,po staroj narodnoj :"Svaki cigo,svoga konja hvali".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 mar 2015, 16:59

Na svojoj poziciji je medju boljim u ligi sigurno sto i nije neki problem gledajuci kakva nam je liga :D a najskuplji jeste..napravit ce najveci transfer poslije rata ubjedljivo od bilo kojeg igraca iz BiH samo sto je sada povrijedjen pa cemo vidjeti kako ce zavrsiti sve
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 10 mar 2015, 17:02

Sto se bezveze pecate na ove sto trolaju,svi znamo da je Sejo Bucan najbolji i kraj price :lol:
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 mar 2015, 17:20

MortemHz je napisao/la:Na svojoj poziciji je medju boljim u ligi sigurno sto i nije neki problem gledajuci kakva nam je liga :D a najskuplji jeste..napravit ce najveci transfer poslije rata ubjedljivo od bilo kojeg igraca iz BiH samo sto je sada povrijedjen pa cemo vidjeti kako ce zavrsiti sve
Slazem se da je medju boljima u ligi,na svojoj poziciji.
Ali sto se tice cjene na transfermarketu,ne bih se slozio,jer svi znamo da su te cjene relativne i nisu relevantne. Kako ih nikad nisam ozbiljno uzimao za neke igrace zelje,tako necu ni za druge.
Neka se bilo koji igrac proda sto vise jer je to plus svim klubovima,ali te milone sto sanjate za bilo koga iz nase lige,jos uvjek zaboravite

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 10 mar 2015, 17:23

SarajlijaTM je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Na svojoj poziciji je medju boljim u ligi sigurno sto i nije neki problem gledajuci kakva nam je liga :D a najskuplji jeste..napravit ce najveci transfer poslije rata ubjedljivo od bilo kojeg igraca iz BiH samo sto je sada povrijedjen pa cemo vidjeti kako ce zavrsiti sve
Slazem se da je medju boljima u ligi,na svojoj poziciji.
Ali sto se tice cjene na transfermarketu,ne bih se slozio,jer svi znamo da su te cjene relativne i nisu relevantne. Kako ih nikad nisam ozbiljno uzimao za neke igrace zelje,tako necu ni za druge.
Neka se bilo koji igrac proda sto vise jer je to plus svim klubovima,ali te milone sto sanjate za bilo koga iz nase lige,jos uvjek zaboravite
da li misliš da je naš klub prvog dana prelaznog roka kod ans izasao u javnost sa cineom koju je grasshoppers ponudio za cimirota tek onako?
mislis da se smiju takve stvari iznositi i da gresshoppers ne bi oglasio se da nije istina ?

preko 1 mil eura je bila ponuda za njega

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 mar 2015, 17:25

Pa ne bukvalno milione i milione eura ali odbijeno je 1M eura za njega od Grasshoppersa i odbijeno je za Radovca nesto manje od Augsburga tako da bi mogao Cimi mogao ubrzo otici za fine pare...posto su ugovorom vezani na duzi period mozemo cekati jos dosta ponuda a i ne moramo prodavati igrace ali sigurno je da oni zele odavde

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 mar 2015, 17:27

Jesu li potvrdili iz Grasshoppersa da su nudili to? Ima li izvor ili neki link?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 mar 2015, 17:30

Pa nece ti oni potvrditi ili iznositi to u javnost osim ako nije sve dogovoreno,toliko valjda znas :crazy:
Ti svakako vjerujes svakom blogu,linku,clanku vise pored dokaza iz ''pravog zivota'' sto ne vjerujes u ovo? :cool:

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 10 mar 2015, 17:33

A sta ce potvrdjivati.posalju ponudu odbije se i gotovo.
Pa neke ponude u ligama petice tek nakon par godina isplivaju u javnost.
Jesu li ili nisu slali ne znam,jedino sto ima je izjava Ibrakovica.
Naravno da ovi razni satro insajderi znaju vise :D
A logika citiranja transfermarkta je isto sto i citiranje Avaza,kad ti paše relevantan kad pise negativno onda je najlosiji.
Otici ce za koliko ode.Mozes mu staviti cijenu 30 miliona,a ako je najveca ponuda 5 onda kosta 5.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la hilmo » 10 mar 2015, 17:39

Po nekim kad je FK Sarajevo u pitanju svaka izjava ili informacija se mora potvrditi sa izjavom ovjerenom kod notara i dva svjedoka...
Te koliko je Tan uložio, pa gdje su pare završile, pa za koliko je otišao Suljić, koliki je sponzorski ugovor sa TA, kolika je bila ponuda za ovog ili onog igrača...

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 10 mar 2015, 17:46

Mokroguz je napisao/la:Jesu li potvrdili iz Grasshoppersa da su nudili to? Ima li izvor ili neki link?
iz grashopperssa nema ali ima njihova ponuda u klubu, zato su nasi i izasli u javnost jer imaju crno na bijelo
uz to, i cimijev mendazer je upoznat s ponudom ;) kao i cimirot koji je slozio se sa klubom da prvo treba zavrsiti ovdje zapoceti posao

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 mar 2015, 18:04

MortemHz je napisao/la:Pa nece ti oni potvrditi ili iznositi to u javnost osim ako nije sve dogovoreno,toliko valjda znas :crazy:
Ti svakako vjerujes svakom blogu,linku,clanku vise pored dokaza iz ''pravog zivota'' sto ne vjerujes u ovo? :cool:
I u slucaju da bi ti bio u pravu o tome, ovo nije ni blog ni link ni clanak.
Bio sam zaboravio da je pisalo na portalu, sjecam se da sam citao da je Lille bio zainteresovan, a onaj clanak sam sad opet izrovio tako da zaboravi da sam uopste pitao. :P
A vjerujem da sportsport nebi izmisljao svasta, inace niti vjerujem niti ne vjerujem takvim vijestima dok je samo prica na forumu.

Nego to sto sam mislio dok nisam ponovo pogledao; posto je @Benko rekao da nisu demantovali to, ako neko niti potvrdi niti odbija neku tvrdnju, kako znas da uopste zna za to? Mozda i ne prate sta se prica u Bosni itd., ali ako klub sam potvrdi onda normalno to je vani svake sumnje, inace dokumenti ili slicno itd. da ne naglabam vise. :crazy:

@Benko svaka cast na odgovoru, @MortemHz tako mi sljedeci put odgovori, vazi li? :salut:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 10 mar 2015, 18:10

hilmo je napisao/la:Po nekim kad je FK Sarajevo u pitanju svaka izjava ili informacija se mora potvrditi sa izjavom ovjerenom kod notara i dva svjedoka...
Te koliko je Tan uložio, pa gdje su pare završile, pa za koliko je otišao Suljić, koliki je sponzorski ugovor sa TA, kolika je bila ponuda za ovog ili onog igrača...
A mi gazimo li gazimo, za sve su govorili kako je izmišljeno, kako Adžo ne postoji, pa kasnije kako hoće da nas opljačka, da je TA glupost, itd. a kada Cimija aBd utalimo za milionsku cifru ima da pojedu još jednom muda,kao što su i do sada pojeli nebrojeno puta. Samo budale nikako da nauče iz grešaka, ali neka, kome bi se mi smijali inače ako ne dušmanima. ;)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 mar 2015, 19:43

A ima li gdje izjava fksarajeva gdje se taj milion spominje.
Ja sam tu info samo na forumu cuo,izvinjavam se unaprijed ako je do mene.
Neka neko stavi link,gdje se to spominje,ako nije problem

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []