Ocekivao sam da bude najbolji igrac u ovoj sezoni.
Moze on u Engleskoj biti ponajbolje krilo svijeta, medjutim u fudbalskom en bi eju
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
fakat. Svrsavali na konstituciju i kolicinu nabijenih misica. A vidi ga sad, hrpa zivog mesa, ubio se za konjskog rodeageoxx je napisao/la:Kad smo na ljeto stavljali ovu sliku sto Makaveli postavi i govorili kako ce izdominirati sezonu.![]()
Ocekivao sam da bude najbolji igrac u ovoj sezoni.![]()
Moze on u Engleskoj biti ponajbolje krilo svijeta, medjutim u fudbalskom en bi eju
Mozda je on rjesenje svih Unitedovih problemaSveti je napisao/la:fakat. Svrsavali na konstituciju i kolicinu nabijenih misica. A vidi ga sad, hrpa zivog mesa, ubio se za konjskog rodeageoxx je napisao/la:Kad smo na ljeto stavljali ovu sliku sto Makaveli postavi i govorili kako ce izdominirati sezonu.![]()
Ocekivao sam da bude najbolji igrac u ovoj sezoni.![]()

Ma **** Martina,nek se doakzuje tamo gdje mu i jest mjesto.emir18 je napisao/la:Carlo klosar nije uvrstio Martina![]()
![]()
Tako je momak izgubio sansu da bude najmladji igrac u CL ikada.
Evo konacno je i Carlo skontao da Isco treba igrati mnogo brze a ne da se trosi u defanzivi
Ma @Dzoni druze,igra i Bale koji se tenutno ne bi ni Zizu nametnuo,sramota je da da trener nema damu da ostavi Bale na klupi,hajde bar ce Modric dobiti pola sata.Dzoni je napisao/la:Ma **** Martina,nek se doakzuje tamo gdje mu i jest mjesto.emir18 je napisao/la:Carlo klosar nije uvrstio Martina![]()
![]()
Tako je momak izgubio sansu da bude najmladji igrac u CL ikada.
Evo konacno je i Carlo skontao da Isco treba igrati mnogo brze a ne da se trosi u defanzivi
Lako je driblat norveške amatere,tek sad mora naucit igrat lopte.
Sveti je napisao/la:Ocekujem veceras ispadanje.
Eno ga u Bilbao trenira pas.emir18 je napisao/la:Sta je sa Silvom nema ga ni na klupi
Sveti je napisao/la:Ima,na areni 3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.