ahahahahahah
" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mirso1197 je napisao/la:Dajte ljudi ko ima konekciju sa nekim u klubu, nek predlože našim da ovo urade na treninguda se malo ismijemo
ahahahahahah
" onclick="window.open(this.href);return false;

I meni druže idu na istu stvar gramatičke i pravopisne greške te stavljanje interpunkcijskih znakova gdje im nije mjesto tako da te u potpunosti razumijem.Desole je napisao/la:Prvo to nije grafit, nego obicni natpis. Inace mi to mijesanje ide na rac... A sto se samog sadrzaja tice, mi cemo sve objasniti na terenu.
Ne bih se ni bazirao na to da nisi onako reagovao. U pitanju je zarez nakon riječi ''grafit'' kad već hoćeš da znaš. Isti slučaj opet u tvojoj replici ( osim ako nisi htio da staviš naglasak nakon veznika ''a'' što čisto sumnjam ). Ne želim da se pravim pametam niti da filozofiram već me iznerviralo tvoje ponašanje. Tekst i slika su kopirani ali mi to ne daje za pravo da se branim već hoću da kažem da svi možemo pogriješiti. Ti si u pravu što se tiče razlike između natpisa i grafita. Ljudski je prihvatiti svoje greške.Desole je napisao/la:@prasovic89
Tipicna replika. Eto zamolit cu te da mi ispravis post i razlucis sta su pravopisne, a sta gramaticke greske u istoj. Izuzmi pisanje afrikata jer nisam u mogucnosti da ih napisem.

Klasa od igrača! al obični plaćenikBitiSrcemVezan je napisao/la:
E moj Nikola, da nisi sam guzicom vrata zatvorio sad bi možda i dalje rešeto po ovim našim livadama...
Moze jedno 200Amca007 je napisao/la:Mozda je malo prerano, ali koliko moze primiti ona tribina u Mostaru. Ja neznam kako oni nas kontaju ugostit u onom kavezu...Vrijeme ce biti prelijepo, za lijep vikend u Mostaru...
Ja kad sam to pricao prije godinu dana niko me za to nije sljivio ni 2% nego su mi govorili da sam nahladio mozakEvander je napisao/la:Joj kad se sjetim kako smo prosle godine prizeljkivali onog Grahovca. Sreca pa ne dodje. Cimi ne bi postao ovakav igrac kakav je sad, a vjerovatno bi i radovac puno manje igrao.
Sta je u opste sa tim likom, igra li u Austriji?
Niko nikad ga vise ne pomenu.
Cimirot ce igrati vjerovatno ce i poceti...70% ekipe ce se promjeniti u odnosu na ono sto smo gledali protiv Zvijezde.MortemHz je napisao/la:Ostrakovic,Cimirot,Rustemovic nece igrati sutra
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 13 gostiju.