Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

ko je rekao da je kriv? Nije kriv ali je los, prelos. I kao takav treba sam da sjedne na klupu i dadne rukavice boljem od sebe.Consigliere je napisao/la:Da, Iker je kriv sto smo qurac ima 2 mjeseca
Slozio bi se s tom kad bi imali takvog na klupi... Posto nemamo, normalno da je on prvi izbor, i jedan od rijetkih u ekipi koji nisu dozivjeli ponor nakon povratka iz AfrikeSveti je napisao/la:ko je rekao da je kriv? Nije kriv ali je los, prelos. I kao takav treba sam da sjedne na klupu i dadne rukavice boljem od sebe.Consigliere je napisao/la:Da, Iker je kriv sto smo qurac ima 2 mjeseca

Necemo.ronaldo99 je napisao/la:ne krivite carla jer cete ga opet dizati u zvijezde kad odbrani titulu i donese vam titulu prvaka u spaniji
Tesko. Jedino ako mu dadne doping.sve ce biti drugacije sa krosom kad se luka vrati

2-3 igraca nešto igraju, dok ostali gledaju.
  2-3 igraca nešto igraju, dok ostali gledaju.
iskreno, mislim da je bolje rizikovati sa keylorom koji je itekako kvalitet za jedinicu, nego ostaviti kasiljasa koji ne brani ni suteve koje branio i dok je Bio junior.Consigliere je napisao/la:Slozio bi se s tom kad bi imali takvog na klupi... Posto nemamo, normalno da je on prvi izbor, i jedan od rijetkih u ekipi koji nisu dozivjeli ponor nakon povratka iz AfrikeSveti je napisao/la:ko je rekao da je kriv? Nije kriv ali je los, prelos. I kao takav treba sam da sjedne na klupu i dadne rukavice boljem od sebe.Consigliere je napisao/la:Da, Iker je kriv sto smo qurac ima 2 mjeseca
Garfield je napisao/la:Cristiano Ronaldo za Real Madrid u Ligi prvaka:
Utakmica: 60
Golova: 60
Asistencija: 21

Ronaldoro...
  Ronaldoro...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.