Nadam se da će nas sutra biti u što većem broju. Vrijeme je idealno u odnosu na vikend. Komazec najjači kad napisa Handžiću da mu J**+ tetku
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- prasovic89
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Desole : Nemaš ti pojma koliko ja imam živaca ali kad mi neko počne soliti pamet a ne čisti ispred svoje avlije dođe mi da ga pojedem
Ništa, vidimo se na sjeveru
Nadam se da će nas sutra biti u što većem broju. Vrijeme je idealno u odnosu na vikend. Komazec najjači kad napisa Handžiću da mu J**+ tetku
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Re: Odg: FK Sarajevo
Igra u Rapidu iz Beca, cesto bude u prvoj postavi, fino se uklopio, ali neka ga dalje od FK Sarajeva.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ja kad sam to pricao prije godinu dana niko me za to nije sljivio ni 2% nego su mi govorili da sam nahladio mozakEvander je napisao/la:Joj kad se sjetim kako smo prosle godine prizeljkivali onog Grahovca. Sreca pa ne dodje. Cimi ne bi postao ovakav igrac kakav je sad, a vjerovatno bi i radovac puno manje igrao.
Sta je u opste sa tim likom, igra li u Austriji?
Niko nikad ga vise ne pomenu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sretno sutra nasem voljenom klubu
- prasovic89
- Kontakt:
Nešta me ufati nostalgija za Noukenom. Kad se sjetim da su ga gađali grudvama 
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Priznajem i ja sam bio zagovornik da on dodje. Drago mi je sto se ispostavilo da sam ukrivu.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ja kad sam to pricao prije godinu dana niko me za to nije sljivio ni 2% nego su mi govorili da sam nahladio mozakEvander je napisao/la:Joj kad se sjetim kako smo prosle godine prizeljkivali onog Grahovca. Sreca pa ne dodje. Cimi ne bi postao ovakav igrac kakav je sad, a vjerovatno bi i radovac puno manje igrao.
Sta je u opste sa tim likom, igra li u Austriji?
Niko nikad ga vise ne pomenu.
Sto se utakmice sutra tice, ocekujem da ce vecinom poceti " drugi tim".
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma ne moze nas niko izbaciti u 2 tekme
Iskreno, meni bitnije da u ligaskoj prodje sve bez problema
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Necu vam pozeliti srecu jer vam nije potrebna
ali cu vam pozeliti da se izivite na njima sutra samo radi onih retardskih parola po banjaluckim fasadama 
From father to son
Kakav smo mi gospodski klub.
http://****/clanak/7366/tan-pom ... k-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
Jos jedan dokaz da nam pare nisi problem
Amidza, hvla to za sve. Sam Bog te poslao u FKS!!!
Evo Paje, sretan kao malo dijete
http://****/clanak/7366/tan-pom ... k-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
Jos jedan dokaz da nam pare nisi problem
Amidza, hvla to za sve. Sam Bog te poslao u FKS!!!
Evo Paje, sretan kao malo dijete
Ooooooooooooooooooooooo sta se desilo,pa te ludo volim Saraj'vo ...Aaaaaaaa niko nikada nece saznat sta se desava...
Zarazno
Zarazno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Istog sam mišljenja.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma ne moze nas niko izbaciti u 2 tekmeIskreno, meni bitnije da u ligaskoj prodje sve bez problema
Što Meho fino danas sve spusti na zemlju, znači stroga ozbiljnost.
Niko sa sigurnošću ne može reći da ćemo mi sutra odraditi dobar posao, pod dobrim poslom smatram bilo kakvu pobjedu bez primljenog gola. Ali nakon ove Mehine izjave danas sam siguran da će onih 11 divova koji istrče na koševski travnjak dati 200 % svojih mogućnosti da to urade. Na nama je da ih podržimo, da dođemo u što većem broju i ako najavljuju padavine sutra naveče, i ono što je najbitnije da budemo strpljivi. Svi bi mi volili da do 20 minute zabijemo dva komada, ali neće to biti lako, sjetite se utakmice u Banja Luci, mnoštvo prilika u prvom poluvremenu da bi tek u nastavku rješili utakmicu.
Nikola je imao polusezonu života kod nas, normalno da nas pamtiBitiSrcemVezan je napisao/la:
E moj Nikola, da nisi sam guzicom vrata zatvorio sad bi možda i dalje rešeto po ovim našim livadama...
bilo gdje drugo da je igrao, nije igrao...
nadam se da neće više nikad zaigrati za nas...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
&Cernica hvala i aBd i vi da dobijete i na svom stadionu i u Vrapcicima te levate.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
ova je pjesma čitava glupa samo tako za slušati ali je zadnji dio fakat zarazanmiky_hz je napisao/la:Ooooooooooooooooooooooo sta se desilo,pa te ludo volim Saraj'vo ...Aaaaaaaa niko nikada nece saznat sta se desava...
Zarazno![]()
1946
Ima da Borac mlatnemo tri puta, pa nek bude po njihovom, sve po tri puta. 
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
BelminM23 je napisao/la:Ima da Borac mlatnemo tri puta, pa nek bude po njihovom, sve po tri puta.
Imal' nam tebe majstore ovih dana na Koševu, Srijeda ili Subota?
1946
mozel se sa godisnjom uci ili ne vazi za kup
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moze Maconi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
pa ne moram davat 3 marke hihihihi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vid' sto mu je godra 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
kako se tekma približava ja tek sad vidim koliki sam bolesnik... sutra ću meščini u 6 ustati, evo me sad igram po kući, skačem, pjevušim onu niko nikada neće saznat' šta se dešava, kad sjednem na kompjuter treskam nogama, fakat mira nemam
svega mi kad me pukne luda sutra pa odem na sjever
kako se tekma približava ja tek sad vidim koliki sam bolesnik... sutra ću meščini u 6 ustati, evo me sad igram po kući, skačem, pjevušim onu niko nikada neće saznat' šta se dešava, kad sjednem na kompjuter treskam nogama, fakat mira nemam
svega mi kad me pukne luda sutra pa odem na sjever
1946
Da smo Zvijezdu izvukli, bio bi u Gradačcu, ovako ništa do 30 maja.BitiSrcemVezan je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Ima da Borac mlatnemo tri puta, pa nek bude po njihovom, sve po tri puta.![]()
Imal' nam tebe majstore ovih dana na Koševu, Srijeda ili Subota?
Jest da mi je matura 29tog, al nema veze odma poslije na bus/voz i eto me.
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 11 gostiju.