Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (opća diskusija)
Ovaj Bale je savim nesto drugo,sada nabiladavanjem je izgubio brzinu,tehniku sve fura se na Ronalda a nije ni svjestan koliko se zajebao,jedino sta on moze danasje zabiti iz slobodnog.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 09 mar 2015, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Motokultivator
- Kontakt:

Princ od Velsa
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
Nikad nisam na ovom forumu bio da provociram nekoga,ili da sam uvrijedio,evo ako jesam nekoga neka mi kaze,niti sam bio banovan,pratim Real od mali nogu znaci,mislim svakom klincu u to vrijeme spomenes Real to je nesto posebno,kao i sad vjerujem,ali toliko nezahvalne navijace,fanove nisam vidio,razumijem da jedan Bale nije u formi,Benzema evo trenutno,taj samo daje Elcheu i slicnim daje golove,drag mi je igrac,ali i dalje imam osjecaj da su pogresnog prodali,bolje da je Higuain ostao,stvarno,jest da je i on znao fuliti ,ali nema veze to je moje misljenje.Ali sad da Hazard dodje,bilo ko,nakon 2 utakmice krize ovdje bi ga se pljuvalo,imate trenutno najacu ekipu,stigao ih umor,povrede,i ostali faktori,ali brzo zaboravljate igrace,brzo se okrecete protiv njih,e to me nervira stvarno.
Doce sve na svoje i vjerujem kako bude sezona odmicala,da ce Real biti opet pravi ,i vjerujem da ce ako nista odbraniti Ligu Prvaka...A to bi bilo stvarno uspijeh i nesto sto niko nije nikad uradio u ovom novom takmicenju ,sistemu...Poz svima i oprostite na smetnji,nije mi cilj da provociram niti bilo sto...
Doce sve na svoje i vjerujem kako bude sezona odmicala,da ce Real biti opet pravi ,i vjerujem da ce ako nista odbraniti Ligu Prvaka...A to bi bilo stvarno uspijeh i nesto sto niko nije nikad uradio u ovom novom takmicenju ,sistemu...Poz svima i oprostite na smetnji,nije mi cilj da provociram niti bilo sto...
S 20% snage. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:S 20% snage.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
messilla je napisao/la:S 20% snage.
**** te onaj ko te dovede.Motokultivator je napisao/la:
Princ od Velsa
Takvog talenta ste uspjeli da razyebete.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nismo ba. Evoluirao je od linijskog trkača do linijskog drkača kurca.messilla je napisao/la:Takvog talenta ste uspjeli da razyebete.![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pretrč'o je Bartru.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nek' Baletan zabije u Clasicu ko lani (gluho bilo), sva ta linijska drkanja qrca ce mu se zaboraviti
A mora ga Karlo gurati jer je Pero odozgo naredio, stojanka se platila za beletana i mora igrati.
Al da je grohno i propao, vala jest - vec nekoliko kola...šta je ono onako loše jbt
poce na kraju dodavati lopte švabama
možda je i on presaugo, ni njega ne odmara talijan.
A mora ga Karlo gurati jer je Pero odozgo naredio, stojanka se platila za beletana i mora igrati.
Al da je grohno i propao, vala jest - vec nekoliko kola...šta je ono onako loše jbt
možda je i on presaugo, ni njega ne odmara talijan.
Nemoj tako, bolji je od Neymara. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
A yes tesko kakadua nadyebatmessilla je napisao/la:Nemoj tako, bolji je od Neymara.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
da je barem samo nekoliko kola.
los je on citavu sezonu, samo sto je zadnjih par mjeseci otisao cak i ispod tog nivoa sto se mislilo da je nemoguce.
los je on citavu sezonu, samo sto je zadnjih par mjeseci otisao cak i ispod tog nivoa sto se mislilo da je nemoguce.
I to što kažeš. Horoz netalentirani.madridist je napisao/la:A yes tesko kakadua nadyebat
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Neymar jos nije donio ni jednu titulu, a zbog njega ce past dvije sudske presude.
Mi klemponju mozemo na ljeto uvalit glejzerima za stoju, i kao da nista nije bilo, osim decime
Mi klemponju mozemo na ljeto uvalit glejzerima za stoju, i kao da nista nije bilo, osim decime
losa ti prica al skrozMozambik je napisao/la:Neymar jos nije donio ni jednu titulu, a zbog njega ce past dvije sudske presude.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Jel ga ne mozemo uvalit za stoju Woodwardu?
Donio je Kakadu njima superkup što je vrijedno isto kao i kup koji je nama Bale donio. Problem je što je Bale do pretrčavanja Bartre bio najlošiji igrač na terenu.Mozambik je napisao/la:Neymar jos nije donio ni jednu titulu, a zbog njega ce past dvije sudske presude.
Decimu je doni Ramos i bogohuljenje je ovog idiota spominjati u tom kontekstu.
Kakadu je svakako dosta bolji igrač od Vreće Klempi pa makar ne donio nijedan bitan trofej.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Bejlonja još malo pa otplatio sve u dresovima. Još ako glejzeri ponude stoju...

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.