Pa mora se ovo vidjeti jos jednom. Ni on sam ne moze vjerovat kakav je ovo fantastican pogodak
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
[youtube][/youtube]
Pa mora se ovo vidjeti jos jednom. Ni on sam ne moze vjerovat kakav je ovo fantastican pogodak

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ne znam sta da napisem nakon svih ovih komentara, osim da i ja cestitam igracima na prolazu. Drago mi je sto su zapusili usta svim ovim bahatim navijacima MUTD. Da mi nije mrsko, trazio bih sve one silne postove forumasa (listu predvode tras i isnar), u kojima najavljuju deranje, blamazu, bla bla bla bla
Drugi put budite malo realniji pri komentarisanju, da izbjegnete ove silne provale kojima ste nas castili zadnje 2-3 sedmice.
Protiv Lyona pametno odigrati, bez ikakvog opustanja, i siguran sam da smo u Madridu, u finalu.
Drugi put budite malo realniji pri komentarisanju, da izbjegnete ove silne provale kojima ste nas castili zadnje 2-3 sedmice.
Protiv Lyona pametno odigrati, bez ikakvog opustanja, i siguran sam da smo u Madridu, u finalu.
Ti bas ne razumijes, jel da? Kad god se opet sastanu ova dva tima, bice isti odnos prema Bayernu. Ovaj put je to bilo sasvim opravdano, jer znam koliko je navijaca Bayerna ocekivalo da ce taj klub proci. Ti budi realan, pa reci da li si to ocekivao? Nada je jedno, ali ocekivanje i objektivnost je nesto sasvim drugo. I reci mi da li mislis je li Bayern jaci tim od Uniteda? Inace sam danas dozivio normalnu stvar kad United lose prođe, ali u ozbiljnoj prici i raspravi, to je mnogo drugacije. Mislim da ti ne trebam crtati neke stvari.ribery je napisao/la: Drago mi je sto su zapusili usta svim ovim bahatim navijacima MUTD. Da mi nije mrsko, trazio bih sve one silne postove forumasa (listu predvode tras i isnar), u kojima najavljuju deranje, blamazu, bla bla bla blaDrugi put budite malo realniji pri komentarisanju, da izbjegnete ove silne provale kojima ste nas castili zadnje 2-3 sedmice.
![]()
P.S. Seceru, daj vec jednom taj avatar!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ne razumijes ti. Jedno je zahebancija, a ono sto ste vi govorili i pricali je krajnost. Barem po mojim kriterijima.Trasimaco je napisao/la:Ti bas ne razumijes, jel da? Kad god se opet sastanu ova dva tima, bice isti odnos prema Bayernu. Ovaj put je to bilo sasvim opravdano, jer znam koliko je navijaca Bayerna ocekivalo da ce taj klub proci. Ti budi realan, pa reci da li si to ocekivao? Nada je jedno, ali ocekivanje i objektivnost je nesto sasvim drugo. I reci mi da li mislis je li Bayern jaci tim od Uniteda? Inace sam danas dozivio normalnu stvar kad United lose prođe, ali u ozbiljnoj prici i raspravi, to je mnogo drugacije. Mislim da ti ne trebam crtati neke stvari.ribery je napisao/la: Drago mi je sto su zapusili usta svim ovim bahatim navijacima MUTD. Da mi nije mrsko, trazio bih sve one silne postove forumasa (listu predvode tras i isnar), u kojima najavljuju deranje, blamazu, bla bla bla blaDrugi put budite malo realniji pri komentarisanju, da izbjegnete ove silne provale kojima ste nas castili zadnje 2-3 sedmice.
![]()
P.S. Seceru, daj vec jednom taj avatar!
Da, ocekivao sam ovo. Ako zelis, zamoli geronima da ti posalje pp koji sam ja njemu poslao nakon sto smo izvukli Manchestera za protivnika koji ce ti dokazati moju tvrdnju
seceru, haj kazni ga vise molim te, zasluzio je
- NoName
- Kontakt:
Čujem postali ste jači za jednog navijača ovdje? Neko mi šapnuo da je i Trasimaco počeo navijati za Bayern, neznam jel to istina, ako jeste onda je Bayern od danas veliki klub! :ugeek:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
zgubidani, gubitnici po prognozama i fudbalske il nogometne neznalice, kako god ko hoce se nadaju da ce lyon izbaciti bayerna....a neki se vade na to ma gotova stvar barca osvaja
koliki je samo ocaj kod ovih "mrzitelja" bayerna....mnostvo je njih prica se sinoc umjesto na forumu ili na neki drugim prijatnim mjestima bilo uz apaurine i druga sredstva za smirenje i glavobolje jer nisu mogli da prebole sto je bayern prosao dalje
e sad je njihova velika nada, niko drugi, neg mocni, silni olympique lyon
padose veliki red devils ko kula od karata, cak su i navijaci sinoc 3 minute prije kraja poceli napustat do tada teatar snova koji se pretvori u tuzno mjesto za sve one koji vole veliki manchester
i gle cuda clanovima foruma "mrziteljima" bayerna pojavi se san lyon izbacuje bayerna....ali ipak to je samo san...al svako smije sanjati...zar ne????

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Moguce je da su pojedinci nesto ocekivali, ali ti sumnjam. Globalno je misljenje bilo da ce United glatko proci. Ne govorim samo za nas forum. Bukvalno su bacili dvije pobjede u obje utakmice i to je veoma neobicno uzimajuci u obzir kako taj tim zavrsava sezonu i kako igra u bitnim utakmicama. Ma nebitno , necu vise da se raspravljam. Sad ce svi biti pametni i reci da su ocekivali prolaz Bayerna. Nista novo.ribery je napisao/la:Ne razumijes ti. Jedno je zahebancija, a ono sto ste vi govorili i pricali je krajnost. Barem po mojim kriterijima. Da, ocekivao sam ovo. Ako zelis, zamoli geronima da ti posalje pp koji sam ja njemu poslao nakon sto smo izvukli Manchestera za protivnika koji ce ti dokazati moju tvrdnju![]()
seceru, haj kazni ga vise molim te, zasluzio je![]()
Vrlo inspirativan tekst. Toplina mi obavija srce.effe_sa je napisao/la:zgubidani, gubitnici po prognozama i fudbalske il nogometne neznalice, kako god ko hoce se nadaju da ce lyon izbaciti bayerna....a neki se vade na to ma gotova stvar barca osvaja![]()
![]()
koliki je samo ocaj kod ovih "mrzitelja" bayerna....mnostvo je njih prica se sinoc umjesto na forumu ili na neki drugim prijatnim mjestima bilo uz apaurine i druga sredstva za smirenje i glavobolje jer nisu mogli da prebole sto je bayern prosao dalje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
padose veliki red devils ko kula od karata, cak su i navijaci sinoc 3 minute prije kraja poceli napustat do tada teatar snova koji se pretvori u tuzno mjesto za sve one koji vole veliki manchester
![]()
![]()
i gle cuda clanovima foruma "mrziteljima" bayerna pojavi se san lyon izbacuje bayerna....ali ipak to je samo san...al svako smije sanjati...zar ne????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja sam uvijek u svim postovima bio uvjeren u prolaz bayerna....za neke sam jos ovde vidio da su to bili...ja cu po hiljaditi put pitat gdje su vam konkretni argumenti bili da ce manchester izbaciti bayern??jedino sto ja vidim je to sto neki navijaju za manchester a ostali mrze bayern i ti su to tvrdili....a ja znam da moji postovi obavijaju srce mnogima...hvala ti junacinooooo na komplimentu.....Trasimaco je napisao/la:Moguce je da su pojedinci nesto ocekivali, ali ti sumnjam. Globalno je misljenje bilo da ce United glatko proci. Ne govorim samo za nas forum. Bukvalno su bacili dvije pobjede u obje utakmice i to je veoma neobicno uzimajuci u obzir kako taj tim zavrsava sezonu i kako igra u bitnim utakmicama. Ma nebitno , necu vise da se raspravljam. Sad ce svi biti pametni i reci da su ocekivali prolaz Bayerna. Nista novo.ribery je napisao/la:Ne razumijes ti. Jedno je zahebancija, a ono sto ste vi govorili i pricali je krajnost. Barem po mojim kriterijima. Da, ocekivao sam ovo. Ako zelis, zamoli geronima da ti posalje pp koji sam ja njemu poslao nakon sto smo izvukli Manchestera za protivnika koji ce ti dokazati moju tvrdnju![]()
Vrlo inspirativan tekst. Toplina mi obavija srce.effe_sa je napisao/la:zgubidani, gubitnici po prognozama i fudbalske il nogometne neznalice, kako god ko hoce se nadaju da ce lyon izbaciti bayerna....a neki se vade na to ma gotova stvar barca osvaja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nema na cemu.
A gdje su bili tvoji argumenti da ce biti obrnuto? Jedino sto si imao ponuditi je neka statistika, ali sam i ja imao svoje neke statistike. Uostalom, to je samo nesto za sto se mozes drzati dok ne pocne utakmica. Mnogo puta se vidi da to uopste ne utice na rezultat. Onda sam slusao price od hrabrosti, neodustajanju i ostale mitove. To su bile jedine stvari koje ste smatrali argumentima. Je li stvarno mislis da je Bayern jaci i bolji tim od Uniteda?
A gdje su bili tvoji argumenti da ce biti obrnuto? Jedino sto si imao ponuditi je neka statistika, ali sam i ja imao svoje neke statistike. Uostalom, to je samo nesto za sto se mozes drzati dok ne pocne utakmica. Mnogo puta se vidi da to uopste ne utice na rezultat. Onda sam slusao price od hrabrosti, neodustajanju i ostale mitove. To su bile jedine stvari koje ste smatrali argumentima. Je li stvarno mislis da je Bayern jaci i bolji tim od Uniteda?
A i meni je bas bitno vjerujes li mi ili ne, evo si me plaho nasekir'o, ne mogu spavatTrasimaco je napisao/la:Moguce je da su pojedinci nesto ocekivali, ali ti sumnjam. Globalno je misljenje bilo da ce United glatko proci. Ne govorim samo za nas forum. Bukvalno su bacili dvije pobjede u obje utakmice i to je veoma neobicno uzimajuci u obzir kako taj tim zavrsava sezonu i kako igra u bitnim utakmicama. Ma nebitno , necu vise da se raspravljam. Sad ce svi biti pametni i reci da su ocekivali prolaz Bayerna. Nista novo.ribery je napisao/la:Ne razumijes ti. Jedno je zahebancija, a ono sto ste vi govorili i pricali je krajnost. Barem po mojim kriterijima. Da, ocekivao sam ovo. Ako zelis, zamoli geronima da ti posalje pp koji sam ja njemu poslao nakon sto smo izvukli Manchestera za protivnika koji ce ti dokazati moju tvrdnju![]()
Kao sto rekoh, obrati se geronimu da ti pokaze moju najavu pred ovaj dvomec, pa ces vidjeti sta sam ja ocekivao. Ako te to bas toliko interesuje. Uostalom, k'o da je bitno. Bayern prosao, Manchester ispao.
Vise srece ( a boga mi i znanja) drugi put.
dosadil vama kad to prepucavanje 
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Za bayern navijam otkad znam za sebe , i iskreno u zadnjih par godina je bio pao totalno al ovo sad FENOMENALNO!!! jednostavno razvili smo se i to je to...
Svi nesto manchester ovo manchester ono , vako nako... eto vam manchester vas sta je sad??
Samo naprican i to je to joj runi , joj nani , eto vasih igraca GDJE STE SAD?????? vi sto ste omalozavali BAYERN ...
A sto se finala tice , nesumnjam u to ali ipak treba biti iskren tesko da ce osvojiti jednostavno barcelona igra takav fudbal da svaku ekipu na svijetu moze blamirati znaci totalno... ovakav fudbal kao sto ga barca trenutno igra , nit je kad ko igrao niti ce ga kad ko vise igrati... nemam rijeci to nije fudbal sa ove planete... ma da i barcelona zna zakazati uzmimo primjer stuttgarta kad je bilo 1-1 , stuttgart ih ubio al eto tu su takvi igraci koju tekmu okrenu u par sekundi... i ako messi se povrijedi ili nesto bayernove sanse skacu za 50 %
lopta je okrugla , a messi zivcira mnoge odbrambene igrace svijete tako da je sve moguce
Svi nesto manchester ovo manchester ono , vako nako... eto vam manchester vas sta je sad??
Samo naprican i to je to joj runi , joj nani , eto vasih igraca GDJE STE SAD?????? vi sto ste omalozavali BAYERN ...
A sto se finala tice , nesumnjam u to ali ipak treba biti iskren tesko da ce osvojiti jednostavno barcelona igra takav fudbal da svaku ekipu na svijetu moze blamirati znaci totalno... ovakav fudbal kao sto ga barca trenutno igra , nit je kad ko igrao niti ce ga kad ko vise igrati... nemam rijeci to nije fudbal sa ove planete... ma da i barcelona zna zakazati uzmimo primjer stuttgarta kad je bilo 1-1 , stuttgart ih ubio al eto tu su takvi igraci koju tekmu okrenu u par sekundi... i ako messi se povrijedi ili nesto bayernove sanse skacu za 50 %
lopta je okrugla , a messi zivcira mnoge odbrambene igrace svijete tako da je sve moguce
>>No body likes us but we dont care<<
- moustapha
- Kontakt:
Ma, ne. Ti si pametan, koji si ocekivao glatko prolaz Manchestera. Sad bi mi trebali ponovo sutiti i citati tvoje gluposti, kao i prije utakmice.Trasimaco je napisao/la: Ma nebitno , necu vise da se raspravljam. Sad ce svi biti pametni i reci da su ocekivali prolaz Bayerna. Nista novo.
Kad se samo sjetim arogantnih postova prije utakmice i onih najava kako cete citirati mnoge postove, sad mi vas je tacno zao.
#divovi
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ja kad sam rekao da sam prezadovoljan sa žrijeno isti iz tabora đavolčića su me napadali svim silama.
A evo šta dotično odgovaraju:
Ja sam prezadovoljan žrijebom.Nismo dobili Barselonu,a Man UTd ruku na srce sem Rooney i nema neku posebnu ekstra klasu u napadu.Više su jaki kao kolektiv.Prođemo li Man Utd otvoren nam je put do finala.
Niko se ne raspravlja.Ja smatra da će Bayern proči čak sam i uvjeren više negi ikad.Vi smatrate da će Man proći.Sretno vam , ali vas ne vidim u 1/2 finalu i smatram da ćete proći kao Chelsi protiv Intera
Man Utd je ekipa koja sem Rooney i nije nešto ekstra klasom popunjena u napadu.Ne kažem da smo mi popunjeni, ali kao kolektiv Man Utd je dobra ekipa.Ja sam želio samo izbjeći Barsu i to mi se uslišilo.Man nije nikakav bauk kako neki žele da ga prikažu bar nam to kaže jedan Fulham, Burnley i ostalo društvo.Manchester je blagi favorit , ali ih lično ne vidim u 1/2 finalu.Konačno da Bayern ove godine igra sa jakom ekipom i podcjenjivanju je došao kraj.
A evo šta dotično odgovaraju:
CLS je napisao/la:Isnar je napisao/la:Ljudi ba, zipa ovo, yebesh nadrealiste...
hehe pa to sam ja vec rekao al ga nisam htio citirati zasto covjeku davati toliki znacaj, a lijepo je i sanjati
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
eh ev prica se da cemo tymo, klose +20 miliona otic u wolf a iz suprotnog pravca ce doc DIJAMANT 
bio bi to odlican posao, imali bi 4 predobra napadaca, dzeku, gomesa( koji je pokazao da polako ulazi u formu i da se moze na njega racunat), olu i neosisano stvorenje ( mullera)
tymo ioanko nece igrat kod galla, klose vise i ne moze nista dat, tako ej ovo odlican posao.zadnji vezni se mora kupit, kao i jedan bek i 1-2 stopera
riby ostaje aBd
bio bi to odlican posao, imali bi 4 predobra napadaca, dzeku, gomesa( koji je pokazao da polako ulazi u formu i da se moze na njega racunat), olu i neosisano stvorenje ( mullera)
tymo ioanko nece igrat kod galla, klose vise i ne moze nista dat, tako ej ovo odlican posao.zadnji vezni se mora kupit, kao i jedan bek i 1-2 stopera
riby ostaje aBd
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
sto ???????Virtu4l je napisao/la:Lud je ako pređe u Bayern.
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
Evo od mene par zanimljivosti (opet
)
• U posljednjih deset utakmica ovih dviju momčadi apsolutna dominacija je na strani Bavaraca. Sastav iz Leverkusena nije pobijedio niti jednom u tim susretima, štoviše, uzeo je samo bod čime je prekinuo niz od devet vezanih poraza.
• Zadnji je puta Bayer na svom stadionu pobijedio minhensku momčad 28. aprila 2004. godine.
• Pobijedi li Bayern naslov prvaka bit će mu nadomak ruke. Uz dva boda prednosti preostalo bi im odigrati još četiri utakmice, sve sa suparnicima iz donjeg doma ljestvice (Hannover, Borussia (M), Bochum, Hertha).
I čitam još da je Manchester City navodno zainteresovan za Olića. Nude za njega 6 miliona funti. Također, čitam da je Pjanić prije potisa sa Lyonom bio na pregovorima sa Hoenessom,
• U posljednjih deset utakmica ovih dviju momčadi apsolutna dominacija je na strani Bavaraca. Sastav iz Leverkusena nije pobijedio niti jednom u tim susretima, štoviše, uzeo je samo bod čime je prekinuo niz od devet vezanih poraza.
• Zadnji je puta Bayer na svom stadionu pobijedio minhensku momčad 28. aprila 2004. godine.
• Pobijedi li Bayern naslov prvaka bit će mu nadomak ruke. Uz dva boda prednosti preostalo bi im odigrati još četiri utakmice, sve sa suparnicima iz donjeg doma ljestvice (Hannover, Borussia (M), Bochum, Hertha).
I čitam još da je Manchester City navodno zainteresovan za Olića. Nude za njega 6 miliona funti. Također, čitam da je Pjanić prije potisa sa Lyonom bio na pregovorima sa Hoenessom,
Sent from my Philips Smart TV.
Ljudi predaleko ste otisli ostavite se finala imamo jako vaznu utakmnicu protiv Bayera nesmijemo tu kiksati, sreca je da je Bayer u losoj formi imaju od pet utakmnica cetri poraza i jednu pobjedu, ali sve ce uraditi da nam oduzmu tu titulu idemo u Leverskusen da im odrzimo lekciju nema opustanja i euforije.Sto se tice Lyona jesmo favoriti al' Lyon je nezgodna ekipa i nesmijemo mastati o finalu dok ne odigramo dvije utakmnice sa njima.Sto se tice ovog transfera oko Dzeke ukoliko nam dodze, Dzeko,Olic,Gomez imacemo ubojiti spic uz ubojita krila naravno ako ostane Ribery, aBd da nam dodje jos taj bek i golman bicemo dobri u svim pozicijama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.