RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Mene više brine pristup naših igrača već njihova ekipa!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Bas tako brato da ne dobijemo sami sebe kao i sudijske lakrdije tipa da su nas 3-4 puta dobili iz nepostojecih penala u 80-oj. Ako im ga zavalimo prvi ili sacuvamo mrezu do 60-te gotovi su. Beze su oni ekipa ali sto kazes nisu oni problem nego miemil02in je napisao/la:Mene više brine pristup naših igrača već njihova ekipa!

From father to son
Ne znam brate ko sutra budu igrali k'o pi.čke onda treba počet dijeliti vaspitne lekcije!Pa yebo te život mi od drine fasujemo 3 gola iz 3 šuta pa kako bog te kako!Zar niko ne zna izaći blokirati šut,ma niko nije ni probao što je još gore.Sutra ako tako odigraju bolje da ne dolaze nazad,izgubiti se može ali ima da poginu na terenu ili nek idu pm 

-
- Kontakt:
Upravo.emil02in je napisao/la:Mene više brine pristup naših igrača već njihova ekipa!
Budu li Rodjeni istrcali na teren sa zeljom i odlukom da razvale komsinicama matericu, problema nece biti.
Mislim da im treba dat po vijagru i onda ih pustit da igraju.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
Šaljite momci , ako nije problem. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ako nije problem da se i meni proslijedi pp i da mi se pred sutrašnji derbi malo razvesele očekivanja. Hvala , forza
Igraci i strucni stab koji budu prisutni na terenu sutrasnje utakmice,u slucaju poraza bice im dopusten povratak samo do Titova mosta,sa koga mogu slobodno da se bace u ponor bez razmisljanja
.
Sto se tice ovog priloga ui vezi stadiona,sve dok ne napravimo iste uslove kakve smo imali pod BB, grad(i drzava) su ti koji tu nepravdu trebaju da isprave.Ok ako nam ne dopustaju da igramo pod BB onda brate napravite nam uslove kakve smo imali tamo (nista ispod toga)i onda nek klub ide u normalu.Ovakav slucaj aparthejda nigdje ne postoji u normalnom svijetu,samo mozda u nekioj drzavi afrike i evo kod nas
Slazem se sa Admom.I ja bi recimo pristo na neki moderan zajednicki stadion(koji ce automatski mjenjati boje i reklame zavisno ko je domacin),a Vrapcici nek se pretvore u kamp i za svakodnevno treniranje.Nek malo izlobiraju kod Uefe obadva kluba za neku donaciju,dio namaknuti grad,dio NS BiH (igrala bi i repka na tom stadionu)dio drzava BiH,malo para namaknuti od nekih jakih firmi,dio novca namaknuti od prodanih poslovnih prostora ispod stadiona i mislim da bi se moglo nesto napraviti.Tesko mi je pristati da sa kradljivcima djelimo taj novi stadion ali ako ce taj stadion dati prosperitet nasem klubu (jer je on najbitniji) ja potpisujem takvu neku mogucnost
FORZA VELEZ
Oderite im vagine sutra

Sto se tice ovog priloga ui vezi stadiona,sve dok ne napravimo iste uslove kakve smo imali pod BB, grad(i drzava) su ti koji tu nepravdu trebaju da isprave.Ok ako nam ne dopustaju da igramo pod BB onda brate napravite nam uslove kakve smo imali tamo (nista ispod toga)i onda nek klub ide u normalu.Ovakav slucaj aparthejda nigdje ne postoji u normalnom svijetu,samo mozda u nekioj drzavi afrike i evo kod nas

Slazem se sa Admom.I ja bi recimo pristo na neki moderan zajednicki stadion(koji ce automatski mjenjati boje i reklame zavisno ko je domacin),a Vrapcici nek se pretvore u kamp i za svakodnevno treniranje.Nek malo izlobiraju kod Uefe obadva kluba za neku donaciju,dio namaknuti grad,dio NS BiH (igrala bi i repka na tom stadionu)dio drzava BiH,malo para namaknuti od nekih jakih firmi,dio novca namaknuti od prodanih poslovnih prostora ispod stadiona i mislim da bi se moglo nesto napraviti.Tesko mi je pristati da sa kradljivcima djelimo taj novi stadion ali ako ce taj stadion dati prosperitet nasem klubu (jer je on najbitniji) ja potpisujem takvu neku mogucnost

FORZA VELEZ
Oderite im vagine sutra

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Raja poslao sam oko 15 p. Onim kojima nisam stigao izvinjavam se. Zamolit ću nekog drugog da pošalje raji koja nije dobila. 

-
- Kontakt:
Durex,vazelin,bic,maska i ostalo spremni hahahaa .Uz sado -mazo orgije idemo ga zabiti koni koja noge voli siriti vise nego mi bratstvo i jedinstvo hohoho.Sutra neka kleknu na koljena i naklone se instituciji
forza velez
forza velez
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
- Kontakt:
Rodzeni , sretnooo sutra ! Poseban pozz za @cernica 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- NeverGiveUp
- Kontakt:
O čemu se radi, nisam u toku ?
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
-
- Kontakt:
FORZA Velež! IMA DA BUDE 3:0!
Bili mi netko mogao poslat taj pp? Hvala unaprjed!

Sretno Rođeni 

Brat si mojbelosevic28 je napisao/la:Rodzeni , sretnooo sutra ! Poseban pozz za @cernica

From father to son
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Meni dosta 0:1, da zabijemo u 93. minutu pa da stampedo opet kreneCaliMostarac je napisao/la:FORZA Velež! IMA DA BUDE 3:0!
![]()
![]()
![]()

Salu na stranu, danas moramo izvuci dobar rezultat i zabiti gol (pobjeda ili izjednceno). Budemo li u uzvratu gonjali negativan rezultat male su nam sanse. Znamo kako igramo kada se protivnik (u ovom slucaju neprijatelj) zatvori.
Prkosni i Ponosni od 1922
Moja prognoza:
Danas ce RA svih 90 minuta da razvaljuje kone, 0-1 ce zavaliti Blagoje u 74-toj minuti, onda lagano privesti utakmicu kraju bez povreda i kartona a onda jedan fin docek Armiji i igracima na Musali
Forzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaa
Danas ce RA svih 90 minuta da razvaljuje kone, 0-1 ce zavaliti Blagoje u 74-toj minuti, onda lagano privesti utakmicu kraju bez povreda i kartona a onda jedan fin docek Armiji i igracima na Musali
Forzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaa
HOCEMO POBJEDU, HOCEMO POBJEDU. ..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.