FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Jedva čekam da zaigra naš maestro thiago 
Samo da ne bude kakvih taktickih karafeka. Ja se najvise bojim toga da protivnik prvi povede i to nekad pred poluvrijeme ili nekad u drugom.effe_sa je napisao/la:Ma sutra 2-3 razlike za naš tim....Nerminovic je napisao/la:sutra ubit' hljeb u njima
Ocekujem ovakav sastav: Neuer, Rafinja, Boateng, Bastruber, Bernat, Robben, Svajni, Alaba, Ribery, Muller, Lewa.
- bavaracmujo
- Kontakt:
uh da smo mi sinot odigrali ko real mislim da bi pojedini mijenjali ime Bayerna navijace trenera igrace upravu al nadam se da nece tako biti veceras, nadam se teskoj tekmi jer ce ovi biti rastereceni ko salke al ako ga metnemo u prvih pola sata bice lakse. Kad se ocekuje kapiten i tiago u svetom dresu?
Mi kao prvi favoriti CL večeras moramo nalupati Ukrajince da im se smuči fudbal.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BavaracZenica
- Kontakt:
Slazem se, znaciii uletit porokat i izac ...
Imamo mi respecta prema svima, al realnoo treba pokazat ko je gazda, neka im se smuci zivot i kad god sljedeci put dodju u Njemacku nek zapamte kome na noge dolaze...
AJMOOOOOOOOOOOOO ZBIJ REDOVE
Imamo mi respecta prema svima, al realnoo treba pokazat ko je gazda, neka im se smuci zivot i kad god sljedeci put dodju u Njemacku nek zapamte kome na noge dolaze...
AJMOOOOOOOOOOOOO ZBIJ REDOVE
FC Bayern !!!!!
Šalke sinoc
KAPA DO PODA
.ne pamtim da sam sinoc ovako uzivao u jednoj tekmi jos od onog cuvenog revans poluzfinala reala sa byernom 2012.
Momci sinocnja tekma nam je dala do znannja da nema zajebavanja i da se od vecerasnje tekme sa sahtjorom moram max psiholoski i igracki pristupiti tekmama i mora se svaka tekma od sada pa do kraja shvartiit najozbiljnije kao da igramo finale .
Vecers ocekujem pobjedu sa 3 gola razlike istina,malo teze ali 3 komada
Momci sinocnja tekma nam je dala do znannja da nema zajebavanja i da se od vecerasnje tekme sa sahtjorom moram max psiholoski i igracki pristupiti tekmama i mora se svaka tekma od sada pa do kraja shvartiit najozbiljnije kao da igramo finale .
Vecers ocekujem pobjedu sa 3 gola razlike istina,malo teze ali 3 komada
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Omerbavarac
- Kontakt:
BILD donosi informaciju da smo zainteresovani za 4 igraca koji su potencijalna ljetna pojacanje.
Prvi je Firminho za kojeg Hoffa trazi 25 miliona.
Takodjer se prica o dva desna beka, Colemanu i Danilu ali se Danilo sinoc potrgao tako da ne znam koliko je on u ovom momentu neophodna opcija.
Zadnja spekulacija se odnosi na Castra, ne znam iz kijeg razloga njega zele ali je vjerovatno Pep vidio nesto sto bi njemu odgovaralo.
Prvi je Firminho za kojeg Hoffa trazi 25 miliona.
Takodjer se prica o dva desna beka, Colemanu i Danilu ali se Danilo sinoc potrgao tako da ne znam koliko je on u ovom momentu neophodna opcija.
Zadnja spekulacija se odnosi na Castra, ne znam iz kijeg razloga njega zele ali je vjerovatno Pep vidio nesto sto bi njemu odgovaralo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Hajmo prognozirati tim za večeras...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Alabu umjesto Alonsa koji odradjuje crveni i Bernata na lijevog beka mada ja mislim da nas veceras ocekuje neko iznenadjenje u vidu pocetnih 11 ali o tom potom. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Budu li bernat i alaba skupa na terenu plus nema alonsa tesko da mozemo pobjeditti glat. Sredina ce previse ispastat ako ne budemo presing pravili odma od starta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave
- Omerbavarac
- Kontakt:
imam osjecaj da ce veceras biti formacija 4-1-4-1
Predvidjam sljedeci sastav:
Neuer - Rafinha, Boateng, Badstuber ( Benatia ), Alaba - Schweinsteiger - Robben, Muller, Gotze, Ribery - Lewandowski
Predvidjam sljedeci sastav:
Neuer - Rafinha, Boateng, Badstuber ( Benatia ), Alaba - Schweinsteiger - Robben, Muller, Gotze, Ribery - Lewandowski
- BavaracZenica
- Kontakt:
Sam Pep je rekao nedaj Boze da se desi najgore nesto, njemu je noga, znaci igramo jako u startu.
odmah presing u startu i pokusatr sto vise golova dat, bez puno meljanja lopti...
Muller veceras briljira
odmah presing u startu i pokusatr sto vise golova dat, bez puno meljanja lopti...
Muller veceras briljira
FC Bayern !!!!!
Samo da ne bude gusto, onda mora ući i riskirati novu povredu ...
Alonso i nekako, kad je tu Bastian jer više volim vidjeti samo jednog na terenu, ali Alaba i Bernat skupa fakat nema nekog smisla i koristi kad imaš zdrave i spremne vezne igrače i stopere.robben je napisao/la:Budu li bernat i alaba skupa na terenu plus nema alonsa tesko da mozemo pobjeditti glat. Sredina ce previse ispastat ako ne budemo presing pravili odma od starta
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- schweinsteiger
- Kontakt:
Veceras General dominira i cisto sumnjam da ce Gotze poceti...nekako imam osjecaj da ce Lewa i Muller od prve minute.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
- anelbavarac
- Kontakt:
Neuer - Ribéry, Lewandowski, Robben, Rafinha, Boateng, Götze, Müller, Alaba, Badstuber, Schweinsteiger
Uuuu... Sto je Pep ofanzivan. Nema ljubimca???anelbavarac je napisao/la:Neuer - Ribéry, Lewandowski, Robben, Rafinha, Boateng, Götze, Müller, Alaba, Badstuber, Schweinsteiger
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znaci ide se maksimalno od prve minute bez imalo kalkulisanja.
Schweini sam u vezi? Hmm, mac sa dvije ostrice ali znao je to on odraditi super kvalitetno, pogotovo prosle sezone.
Schweini sam u vezi? Hmm, mac sa dvije ostrice ali znao je to on odraditi super kvalitetno, pogotovo prosle sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.