Ja sam sanjao da grmi i sjever i istok zajedno: "lesinari p... gaaaa"!! Jooos samo malooo!!Zagor je napisao/la:sanjao sam da smo izgubili 1:0... Pa trenutno nisam raspoložen

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja sam sanjao da grmi i sjever i istok zajedno: "lesinari p... gaaaa"!! Jooos samo malooo!!Zagor je napisao/la:sanjao sam da smo izgubili 1:0... Pa trenutno nisam raspoložen
ma ima revans ne sekiraj seZagor je napisao/la:sve sam porazbijao,, kad sam vidio da smo izgubili hahaha a kazzu da bude uvijek suprotno nego u snu, pa 100 % dobijamo
Nisi valjda uletio na teren, ima de te pitari lincujuZagor je napisao/la:sve sam porazbijao,, kad sam vidio da smo izgubili hahaha a kazzu da bude uvijek suprotno nego u snu, pa 100 % dobijamo
ako ne bude kiše, a mislim da nece, očekujem od 5-7 hiljadaAmca007 je napisao/la:Koliko iskreno ocekujete da ce biti posjeta vcrs. Ja koliko sam cuo od raje koja ce ici, ocekujem bar 6 hiljada...ali ako se zadrzi ovakvo vrijeme...
Ne rise.Gomis99 je napisao/la:Ja molim Boga da ovaj Bilbija ne igra. Pun je meni vise ***** njegovih izliva ljubavi prema Borcu. Imamo dovoljno onih koji mogu upasti umjesto njega. Sjedi decko dosta je tvojih emocija u svakom interviju. Da ne bi Avdukica u Banja Luci ne bi ni ono zabio nego eto, šlag ga strefio kad je vidio da je lopta presla liniju.
Ma to je najgore, valjda neće biti ta situacija. Ima uvijek **** koji useru meč, baš kao protiv Borca prošle sezone.miden je napisao/la:Nisi valjda uletio na teren, ima de te pitari lincujuZagor je napisao/la:sve sam porazbijao,, kad sam vidio da smo izgubili hahaha a kazzu da bude uvijek suprotno nego u snu, pa 100 % dobijamo
Pričaj majstore šta hoćeš, al Bilbija je na tom meču i pogodio i asisitirao. A logično je da se neće radovati, jer je ponikao u tom klubu.Gomis99 je napisao/la:Ja molim Boga da ovaj Bilbija ne igra. Pun je meni vise ***** njegovih izliva ljubavi prema Borcu. Imamo dovoljno onih koji mogu upasti umjesto njega. Sjedi decko dosta je tvojih emocija u svakom interviju. Da ne bi Avdukica u Banja Luci ne bi ni ono zabio nego eto, šlag ga strefio kad je vidio da je lopta presla liniju.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HordasDolacMalta, Proximic i 52 gosta.