Chicago Bulls

dema
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la dema » 04 apr 2010, 14:35

sjajno dobra odbrana skok 56-34 7 blokada gibson 14p 15 sk noah 11p 16sk 2 blk rose 26p kirk 24p super sad ide milvoki kojem se povredio bogut steta jer je imao sjajnu sezonu bas je peh ali to bi moglo bullsima olaksat posao jer im je on najbolji igrac i u 2 pobjede nad bullsima bio je jako dobar nadam se da wariorsi opet dobiju toronto

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 apr 2010, 14:42

bullsi opet prva ekipa u skokovima i blokovima u nba koliko samo znaci noah zvijer

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 apr 2010, 18:03

igra li mona ellis za gsw veceras zna li iko nelson ganja rekord najvise pobjeda u nba treba presic wilkinsa volio bi da ga veceras pretekne

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 apr 2010, 21:30

Boston ce izgleda prokockati i 20+ protiv Cavsa iako ni James ni Cavsi ne briljiraju

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 apr 2010, 21:31

da i ja evo gledam pa samo 5 poena celticsa za 10 minuta u 4/4 stari ostali bez daha hehe

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 apr 2010, 21:34

uz to james 0/7 za 3 p ali ipak vec 40 p

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 06 apr 2010, 12:42

gsw dobise toronta sta bosh promasi opet ljudima ne pada na pamet da igraju odbranu a hoce u play off mislim da su im bekovi gsw utrpali skoro 80 poena veceras igraju s cavsima a bullsi s bucksima u slucaju pobjede bullsa i cavsa veceras omjer 38-39 i jedni i drugi bice tijesno

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 07 apr 2010, 13:31

chicago izgubi od milvoki ebo ih milvoki pa kad im treba pobjeda oni ovako samo 74 poena jos milvoki skoro bez centra ubio ih salmons e jest supak onako slabo igrao u bullsima a sad poludio u milvokiu steta ovo im nije trebalo sad moraju cavse dobit valjda ce oni s pola snage igrat mozda jamesa odmore ali koliko god bullsi kiksali toliko i toronto kiksa izgleda da je bosh ozljeden fraktura kosti na licu razbio ga jamison pa cistio sumnjam da ce bez njeg uc u play off vidjecemo

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 07 apr 2010, 13:47

cavsi 38 asista protiv toronta opasno e sad bosh 2 frakture ima s desne strane lica jos im se ozljedio i starter wright a sad im idu atlanta boston i chicago koji ih mora dobit

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 apr 2010, 15:36

izgubili su od tima koji je iamo 36% suta iz igre, 25 za tri poena, i 70% sa linije slobodnih bacanja. to je umjetnost.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 07 apr 2010, 16:22

da ali je imao 22-11 u slobodnim bacanjjima bas tako umjetnost je kako gube utakmice nema opravdanja za ovaj poraz nisu mi nekad jasni ili im padne koncentracija ili sta vec mislim da je trener los i da ne moze on jios dugo biti tu ali eto i toronto je peh povredio se bosh tak da im se nudi nova prilika ne bi me iznenadilo uopste da dobiju cavsi oni tako igraju toplo hladno kad ocekujes pobjedu izgube kad ocekujes poraz dobiju

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 apr 2010, 05:12

Nocas ponovo da sami sebe pobjedimo protiv cavsa. Uzasno je bilo zadnjih 5 min gledati cccccc....Wiliams I moon sta god su sutnuli u tom periodu uslo je I cak u zadnjim sekundama isteka napada sto je jako bolno. Pored toga fulanje slobodnih bacanja krenemo prvo od. Hinricha koji pogadja samo jedno, a onda Deng fula dva gdjje dajew sansu cavsima za pobjedu.aiapak odbranili smo se u tom napadu ali ponovo Rose fula dva slobodna ali na svu srecu neko je skocio I izbio loptu nazad u nas posjes 1 sekundu do kraja I samim tim na svu srexu uspjeli smo ostvariti pobjedm. Prema svemu sudeci odlucujuca utakmica ce biti ona sa Torontom koju moramo dobiti kao I ovu Bostonom. Naadam se da nam Netsi nece vec ranije pokvariti sansu za ulazak u play off
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 apr 2010, 09:39

noah 17p 15sk 4 blk rose 22p 10as deng 22p 10sk sad 38-40 ko i toronto sad ide nets ak se dobiju 39-40 toronto s atlantom ak izgubi 38-41 i ak od chicaga izgubi 38-42 i onda igraju s newyorkom i detroitom znaci 40-40 ak dobiju toronto i netse onda bi morali obe izgubit a toronto obe dobit da ih stignu sad nesti i onda utakmica sezone u toronto znam da chicago nije bas u top formi ali bore se jos njih dosta nije 100% spremno

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 apr 2010, 09:54

Bore se jasta, to se vidi, ali upravo zbog toga i puno grijese ebiga ....Joj Noah je lud, njemu treba dati ugovor jos na nekoliko sezona, dok je jos jeftin, jer on ce biti sigurno dosta skup, ako budu cekali jos koju sezonu :)

Ako dobiju netse i Toronto izgubi od Atlante to ce biti super i naravno u utakmici sezone protiov Toronta moraju pokazati da su play off ekipa.Sa te dvije vezane pobjede imali bi 2 utkamice prednosti u odnosu na Toronto, ali Toronto bi ipak imao sansu u te zadnje dvije utkamice ako ostvare pobjede da dostignu Bullse.Jer oni imaju dosta lagani raspored, a nadam se da ce Detroit i Gordon odigrati tu utkamicu za nas :).Nas ocekuje utakmice protiv Charlota i bostona, gdje ce biti jako jako tesko, jer i Boston sigurno nece nam olahko prepustiti da se plasiramo u play off jer oni znaju da ako opet na nas nalete da ce se patiti u 7 utakmica :)...Znaci u slucaju da mi nakon utakmice u Torontu iammo 2 utkamice prednosti u odnosu na Toronto ipak za nas ce najvaznije biti da posmatramo utkamicu izmedju Detroita i Toronta nakon koje ce nam sve biti jasnije.U prilog nam ide cinjenica da je Toronto ostao bez Bosha i bice uskraceni njegovom pomoci u nastavku regularnog dijela sezone.Znaci samim ovim vidim sansu da mozemo izaci kao pobjednici u tom susretu.Samo trebamo zatvoriti taj vaznjski sut, kojeg Toronto ima, a vidjeli smo i nocas sta nam je Clivlend radio sa tih pozicija.Koliko god mi zeljeli vidjeti tradovanog Hinricha, toliko moramo biti i sretni sto ga imamo.Covjek je jedini nas igrac pored Noaha i Gibsona koji igra bar malo odbranu.Noicas je u kljucnim momentima on preuzeo Wiliamsa i fakticki igrao flastera nad njim i tako nije mu dozvolio da suta , kao do tog trenutka sto je cinio.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 apr 2010, 10:31

ej izgleda ni turkoglu ne igra i ovaj im startet wright tako da ce i oni tesko dobit i detroit a i new york jos inace igraju najlosiju odbranu na istoku a bez bosha i hidajeta ne mogu vise postic toliko poena ma brate znam da grijese i odigraju nekad ko debili ali mladost je to a noah je monstrum i produzice s njim citao sam na bulls.com gdje neki pita sta ak dovedu free agente pa ne budu mogli produzit njih a ovaj mu odgovara za sve moze falit para ali za rose i noah tj nove ugovore nece falit tako da oni ostaju a rekli su cim budu konkurentni tj sljedece sezone odmah ce ici preko sallary cap tj luxury tax ce placat kad budu mogli konkurisat za titulu noah po meni na godinu ak ne bude povreda all star centar i po meni najbolji ce bit uz howarda na istoku mislim da ce bit na 13-14 skokova i toliko mozda malo vise poena i da medu 5 blokera nba i da on je emotivni lider bullsa on ih dize svojom energijom borbom ma jos onako cupav hehe nekad sam imao onako dugu kosu pa mi jos drazi

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 apr 2010, 11:52

Sinoc bas rekose, da su Bullsi kao i opredhodnih nekoliko seozna imali ubjedljivo najbolji prosjek posjecenosti po uytakmicu.To je dokaz da navijacima ovog kluba nije potrebna titula da rasproda sve sezonske ulaznice, kao recimo sto su naprimjer ekipe poput Miamia i slicnih :)...Joj kad nam jos dodje koji super star i uz Rosa naravno da ce tad biti jos dosta teze doci do ulaznica :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 apr 2010, 15:19

MA da imaju mnogo navijaca i ovdje na forumu a kamoli kuci hehe a bice ih na godinu jos vise i sad zamislim jednog free agenta bilo kojeg gdje bi prije otisao u klub s takvim navijacima ugledom i istorijom ili u netse cliperse pa i knickse jos plus ova ekipa ako ude i ove godine u play off ima to iskustvo koje je neophodno kad dovedu nekog volio bi bosha i sutera jednog

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 apr 2010, 05:11

I ne zasluzuju play off kad netse ne mogu dobiti, kolektivno nek se zapale :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
nema potpisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 apr 2010, 07:27

Admir_Sa je napisao/la:I ne zasluzuju play off kad netse ne mogu dobiti, kolektivno nek se zapale :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Upravu si i ne trebaju se plasirati jer zaista ovo je dno dna :(.... pa daleko su kvalitetni od svog protivnika, ali onakvi porazi su ih kostaju iz godine u godinu bolje pozicije nego li to oni zasluzuju.Pa ja sam sinoc se tako iznervirao bez veze.Imamo utakmicu ja je vec vidio kao gotovo i mi samo 62% sutamo sa linije slobodnih bacanja i idemo u produzetke.U prvom produzetku 1 minutu do kraja mi imamo 7 razlike i ljudi nam daju tricu i Rose odmah gubi loptu koju ljudi pretvaraju u kos i slobodno bacanje uzasssssssss.... Poslije Rose ponovo gubi loptu, ali ovog puta greskom sudije koji je trebao svirati faul jer ono se lijepo vidjelo povlacenje za ruku, ali bukvalno je povucen.Poslije toga primamo onakve koseve gdje vise i nismo mogli protiv onakvih jadnih Netsa.....Pa ljudi nas dobili 2 puta ove sezone, od njihovih ukupno 12 poena...... sami smo sebi krivi sto necemo igrati play off i sto nismo 5 u koferenciji, jer smo dozivjeli veliki broj nepredvidjenih poraza
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 10 apr 2010, 10:22

najgora stvar i jest sto cemo ovakvi vjerovatno u play off toronto u 2/4 primio 45 koseva od atlante ali rose nije smio promasit ono slobodno bacanje pred kraj mora on ko play to bolje izvodit i da imamo najveceg debila za trenera u zadnjoh minuti tekme noah daje kos i on ga izvodi ma debilcina s ovakvim trenerom 2 puta u play off pa sta bi tek uradili s pravim trenerom vjerovatno bi i boston prosli a gordon salmons tomas su otisli besplatno ludillo nikako nisu smjeli ovo izgubit u 2 produzetku 1 poen dali a u 1 vodili s 7 i rose pobaca lopte i dade im opet produzetak jedva cekam da udem na net a ono pise vini del negro otpusten kako ce mi to bit drago

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.