Kawhi je napisao/la:Schalke i jeste bolja ekipa od Citya. Belaj je što je Barca trenutno bolja od nas, al haj možda se Bale povrijedi.
argumentuj mi ovo, kolega Kawhi
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Kawhi je napisao/la:Schalke i jeste bolja ekipa od Citya. Belaj je što je Barca trenutno bolja od nas, al haj možda se Bale povrijedi.
Znaci ispadamo zajedno sa Celzijem.Policeman je napisao/la:PROGNOZA
Bayern - Šahtar Donjeck 4-0
Chelsea-PSG 2-1
dobro ba znamo da mrzis real, ali barem nemoj raju ovde sa smaras svojim glupostima.barca_87 je napisao/la:niko toliko ne spominje sinocno sramotno sudjenje na utakmici reala
nedosudjen cist penal za schalke za 0:2 koji bi promjenio mnogo toga,schalke bi vec anuliro prednost reala na samom pocetku a real bi bio na koljenima, onda priznat gol benzeme iz offsida(koji je i presudio da real ne ispadne vec u osmini ).nedo bog da je barci se desilo ovako nesto ko sinoc realu .ne smijem ni da zamislim ,odma bi bile standardne urote ,skandali ,uefa ,fifa ,platini ,blater ,bog otac bi bio doveden u kontekst sa barcom.
Ono "igranje" rukom tebi penal ?barca_87 je napisao/la:niko toliko ne spominje sinocno sramotno sudjenje na utakmici reala
nedosudjen cist penal za schalke za 0:2 koji bi promjenio mnogo toga,schalke bi vec anuliro prednost reala na samom pocetku a real bi bio na koljenima, onda priznat gol benzeme iz offsida(koji je i presudio da real ne ispadne vec u osmini ).nedo bog da je barci se desilo ovako nesto ko sinoc realu .ne smijem ni da zamislim ,odma bi bile standardne urote ,skandali ,uefa ,fifa ,platini ,blater ,bog otac bi bio doveden u kontekst sa barcom.
Rajaz je napisao/la:Osim ako bude noć Zlatana Ibrahimovića jel, poznato je da voli igrati protiv engleza budući da mu ne mogu parirati ni glavnim oružjem u duelu a kamoli tehnički.

Za sve postoji prvi putrio_Ferdy88 je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Osim ako bude noć Zlatana Ibrahimovića jel, poznato je da voli igrati protiv engleza budući da mu ne mogu parirati ni glavnim oružjem u duelu a kamoli tehnički.
OplodnjaRajaz je napisao/la:Ova je prikladnija za ono o čemu sam ja govorio @rio
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.