Ovi što su dobili pp nadam se da vas je obasjao pozitivizam u vezi našeg STARCA, i da će abd ovaj rezultat produbiti našu raju i abd na ljeto da počne nova era rođenih.

Brato šat misliš o onome što sam napisao?Maestro^^ je napisao/la:Nema veze Aleme , došle su informacije do mene.
U svakom slučaju hvala ti.
Super vijesti brato. Kad bi se ono sve ispunilo , gdje bi nam bio kraj.AlemC85 je napisao/la:Brato šat misliš o onome što sam napisao?Maestro^^ je napisao/la:Nema veze Aleme , došle su informacije do mene.
Brato već su mi neki forumaši na pp potvrdili ove vijesti, što znači da se već dugo radi na ovome. Samo polahko vrijeme radi za nas...Maestro^^ je napisao/la:Super vijesti brato. Kad bi se ono sve ispunilo , gdje bi nam bio kraj.AlemC85 je napisao/la:Brato šat misliš o onome što sam napisao?Maestro^^ je napisao/la:Nema veze Aleme , došle su informacije do mene.
Čestitat ces ti nama kockasti i te kako , kao i onaj šupak @Staragarda iz Mramora kod Tuzle sto previse labrnja prije tekmeprimasquadra je napisao/la:nemam vam šta čestitati na nerješenom ishodu , čestitat ću vam ako prođete dalje ali iskoristili ste neke stvari sa 2 gola , nego da pitam što kidate stolice na "svom" stadionu ??
Evo da se citiramrodjenisa je napisao/la:Ja apsolutno vjerujem u dobar rezultat danas.Isto tako mislim da ce se pitanje konacnog pobjednika rjesavati u drugoj utakmici.Niti su oni tako jaki kako se cini,niti smo mi losi kako je izgledalo nakon Zvornika.Mogli bismo veceras malo proslaviti ali samo malo,dernek sacuvati za sedam dana i prolaz u polufinale.Nije da nisu navikli ispadati od nas
Poslao sam ti pp da mi napišeš o čemu se radi.blackmundir je napisao/la:nema me dva mjeseca u mostaru i docekaju me lijepe vijesti,ljepse ne mogu biti...2-2..tooooooooo rodjeniiiiiiiiiii..![]()
![]()
![]()
...srce mi ko planina VELEZ ...ALEME salji na PP sta se desava......imam par informacija ali nije za javno.....bijelih carapa na svakom koraku..
Nekima ne možeš objasniti kakva je privilegija navijati za ovakav klub.Crveni_1922 je napisao/la:
Divi matana sto su pokisli![]()
![]()
Feja kralj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.