RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 11 mar 2015, 17:31

NAPOMENA: Svi koji su tražili pp poslao sam sem našem @Maestru, zato što ima one čude znakove, pa ne mogu da ih nađem na tastaturi. :(

Ovi što su dobili pp nadam se da vas je obasjao pozitivizam u vezi našeg STARCA, i da će abd ovaj rezultat produbiti našu raju i abd na ljeto da počne nova era rođenih. :thumbup:

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 11 mar 2015, 17:32

Nema veze Aleme , došle su informacije do mene.
U svakom slučaju hvala ti. :thumbup:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 mar 2015, 17:35

Maestro^^ je napisao/la:Nema veze Aleme , došle su informacije do mene.
Brato šat misliš o onome što sam napisao?

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 11 mar 2015, 17:36

Hajmo mlao biti relani. Sta je bio razlog da se baljke bacaju ? To me zanima. Drugo kone nasjesu stisle bile jer smo samo tako se poostavili i totalno pogresno i nepotrebno. Drugo ako se ne varam kod naseg penala trebao je biti i crveni karton onda drugo jeli penal za kone nategnut ili ? Zanima me ovo cisto objekrivno.
Velez treba da se dobro spremi za revans a sto se navijaca tice ocekivajte belaje. Drugi ako smo mi dobili 300 karata koliko ce to onda oni dobiti. Ako brojimo stolice nasa tribina prima 2700 na centralnuhajmo reco 3000 znaci 5 % od toga je 150 ulaznica. Ovde treba Velez da odigra jako mudro i pametno i ne dozvliti nikakve belaje koji se relano mogu ocekivati. Hitan sastanak sa RA i da se skrene paznja da ni slucajno im ne pada na pamet da bilo sta ubace u teren i da bacaju topovske udare jer budite sigurni da ce utakmicu odma prekinui.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 11 mar 2015, 17:37

AlemC85 je napisao/la:
Super vijesti brato. Kad bi se ono sve ispunilo , gdje bi nam bio kraj. :)
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 11 mar 2015, 17:42

nemam vam šta čestitati na nerješenom ishodu , čestitat ću vam ako prođete dalje ali iskoristili ste neke stvari sa 2 gola , nego da pitam što kidate stolice na "svom" stadionu ?? :urnebes:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 mar 2015, 17:43

Maestro^^ je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Super vijesti brato. Kad bi se ono sve ispunilo , gdje bi nam bio kraj. :)
Brato već su mi neki forumaši na pp potvrdili ove vijesti, što znači da se već dugo radi na ovome. Samo polahko vrijeme radi za nas... ;)

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 11 mar 2015, 17:48

Forcaa Velez idemo ih u srijedu mlatnut da pokazemo ko je glavni u gradu. :bih:
moze ta info na pp
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 11 mar 2015, 17:51

Sve je ovo lijepo i fino ali hajmo malo spustiti lopticu jos nista nije zavrseno. Treba se igrati jos 90 min.

Mogli smo izgubiti mogli su i oni moglo je sve drugacije biti ali sve u svemu rezultatski stoimo ok. Idemo dalje u srijedu treba izaci kao i da nismo igrali ovu utakmicu

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 11 mar 2015, 17:53

Odličan rezultat, samo naprijed Rođeni. Pozdrav za mog druga @Pastrmku :bih: :salut:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

112233445566778899
Kontakt:

Post Postao/la 112233445566778899 » 11 mar 2015, 17:53

Dobar rezultat pred uzvrat. Ako ne iskoristimo ova dva gola pravi smo levati. Bobic fenomenalan. :D

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 11 mar 2015, 18:11

nema me dva mjeseca u mostaru i docekaju me lijepe vijesti,ljepse ne mogu biti...2-2..tooooooooo rodjeniiiiiiiiiii.. :salut: :bih: :tokralju: :clap: ...srce mi ko planina VELEZ ...ALEME salji na PP sta se desava......imam par informacija ali nije za javno.....bijelih carapa na svakom koraku..

salmy

Post Postao/la salmy » 11 mar 2015, 18:12

primasquadra je napisao/la:nemam vam šta čestitati na nerješenom ishodu , čestitat ću vam ako prođete dalje ali iskoristili ste neke stvari sa 2 gola , nego da pitam što kidate stolice na "svom" stadionu ?? :urnebes:
Čestitat ces ti nama kockasti i te kako , kao i onaj šupak @Staragarda iz Mramora kod Tuzle sto previse labrnja prije tekme :mrgreen: :mrgreen: .

A to sto smo "stolice razvalili", zalibo te racku, hocemo da stavimo nove, kad abd uskoro zaigramo na svom stadionu i onda vas razvalimo isto ko ove stolice.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 11 mar 2015, 18:28

ma u srijedu treba pokazati kako se navija i kako se to radi bez ikakvih nacio sranja i topovskih udara!Samo grla i dlanove,zastave i šalove i FORZZZZZAAAAAAA VELEŽ PJESMA SE ORI NAVIJA CJELI STADION HILJADE SRCA ZA TEBE KUCA...........................................................
Nikako dozvoliti da se spustimo na njihov nivo,nivo primitivizma i prostakluka!
Što se tiče igre i nisam baš zadovoljan,puno gnjavimo loptu,odigrali smo par akcija na jedan ili dva dodira i to je odmah dalo rezultata!Kad igramo tako ne mogu nam ništa,jest da su oni igrali oštro ali bez veze smo se gubili u svom šesnestercu pogotovo pred kraj kad nas je Bobić izvukao i mislim izgurao Andriju na klupu!I još jedna vrlo važna stvar a to j borbenost i trka,ako ovako igrali i u prvenstvu biće dobrih rezultata sigurno protiv ovih "velikih"!
P.S kako niko majku mu nas ne optuži za prodaju bodova Drini?Pa čak ni onaj iz TK kantona :) :rol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 11 mar 2015, 18:47

rodjenisa je napisao/la:Ja apsolutno vjerujem u dobar rezultat danas.Isto tako mislim da ce se pitanje konacnog pobjednika rjesavati u drugoj utakmici.Niti su oni tako jaki kako se cini,niti smo mi losi kako je izgledalo nakon Zvornika.Mogli bismo veceras malo proslaviti ali samo malo,dernek sacuvati za sedam dana i prolaz u polufinale.Nije da nisu navikli ispadati od nas :eh:
Evo da se citiram
Desilo se upravo ono sto sam najavio,oni su realno prezervativ ,njihov najveci kvalitet je mrznja koju gaje prema nama.Izgubili su odlaskom onog anorekticara mnogo,al fakat je za udzbenika njihova zelja da nas pobjede.Ja sam ocekivao da ce malo potegnuti rucnu s obzirom da su u borbi za sami vrh,ali ne.Nema protiv nas brato toga,na noz to ide,sad se samo nadam da cemo biti pametni te gostima uzvratiti istom mjerom.Sad je red da im se ocita lekcija kako iz ponasanja na sportskom borilistu,tako i iz fudbalske igre.Ne postoji seljackija publika kao sto je oni imaju,ono je odron koliko to laje,trazi penale,faulove ,svaka im pjesma samo protiv Veleza,nemaju nista o sebi valjda pa da nam eto cobani malo pokazu.A kako to treba z.g.u.z.i.t.i za heftu.Nadam se da cemo nakon dugo vremena napuniti tribine i skupa sa igracima proslaviti prolazak u polufinale
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 mar 2015, 18:58

blackmundir je napisao/la:nema me dva mjeseca u mostaru i docekaju me lijepe vijesti,ljepse ne mogu biti...2-2..tooooooooo rodjeniiiiiiiiiii.. :salut: :bih: :tokralju: :clap: ...srce mi ko planina VELEZ ...ALEME salji na PP sta se desava......imam par informacija ali nije za javno.....bijelih carapa na svakom koraku..
Poslao sam ti pp da mi napišeš o čemu se radi. ;)

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 11 mar 2015, 19:00

RAja evo taman kuci dosao. Bio poslje tekme malo kod Biše na par loza :D dobar rezultat za revans i ne sumnjam u nas prolaz za 7 dana. BB me uvijek podsjeti na mladost i uzivanje mi je bilo navijat i radovat se nasom omladinom . RA kapa do poda. Bobic :ljepota: Ani :ljepota: Blagoje :ljepota: ljubljenje grbova poslje prvog gola :ljepota: borba :ljepota: idemo Rođeni završit ove matane kikaše bjeločarapane za 7 dana :njanjanja: malo sam nabrzinu preletio sta se danas pisalo i hvala vam svima da vas ne nabrajam hordasi manijaci i ostali. Livo vas sve rstmkaPa. MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
From father to son

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 11 mar 2015, 19:00

slika

Divi matana sto su pokisli :lol: :lol:
Feja kralj :clap: :clap: :urnebes: :urnebes: :njanjanja: :njanjanja: :rol: :rol:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 mar 2015, 19:03

2:2.Pa eto,može proći.Jarče imaš mahanje :guz:
Kaže Feja,šanse su nam povećane za 5%,ne znam kolike su bile prije tako da ne znam ni kolike su sada.
Dobar rezultat za uzvrat definitivno ali nipošto ne ići na neriješeno.
Prepisati njihov(zrynsky)recept sa terena,oštro i na kost,agresiva konstantno,ne dati im da se razmašu.
Ne prepisati 'njiove' tribine,samo sportski i jako.Može podjebavanje ali neukusno navijanje ne.Težiće prekidu utakmice definitivno.
Idemo dalje :bih:
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 11 mar 2015, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 mar 2015, 19:05

Crveni_1922 je napisao/la:slika

Divi matana sto su pokisli :lol: :lol:
Feja kralj :clap: :clap: :urnebes: :urnebes: :njanjanja: :njanjanja: :rol: :rol:
Nekima ne možeš objasniti kakva je privilegija navijati za ovakav klub. :thumbup: :bih: :ljepota:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.