FK Velež (opšte diskusije)
Re: FK Velež (opšte diskusije)
Bice vam tesko, ali zelim vam svu srecu! Sretno i to da zavrsite u revansu!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretno danas 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Čestitke! Vidimo se u finalu ako Bog da.

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Hvala vam svima momci na podrsci,bilo je gusto al ja vjerujem da je sad red na nas,da odigramo sa njima jednu na noz i da ih izbacimo abd
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Jesu li i danas pjevali hns ped*eri ?
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Teško ih je upratiti.Pjevaju o svemu što nema veze sa sportom,sa klubom za koji navijaju,sa gradom u kojem njih 8% živi.I ne slušam ih.
Kaaaaameeeeen,krššššš i maslinaaaaa
Kaaaaameeeeen,krššššš i maslinaaaaa

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Izgleda bas dobra tekma bila, steta sto nije bilo prenosa(ili barem ja nisam nasao). Sretno u nastavku i da izbacite ljute rivale. 

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Hvala drugMokroguz je napisao/la:Izgleda bas dobra tekma bila, steta sto nije bilo prenosa(ili barem ja nisam nasao). Sretno u nastavku i da izbacite ljute rivale.

Prastalo je sa svih strana,ko u Vjetnamu sezdesetih

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka cast,sada vjerujem u vas prolaz vise nego ikad !
Bravo drugovi nasi abd mozete vi ovo proci bez nekog podcjenjivanja protivnika, igrati i nece biti problema sretno i veliki selam za starmo i rodjene. 

04.10.2009 !!
sarajlija je napisao/la:Bravo drugovi nasi abd mozete vi ovo proci bez nekog podcjenjivanja protivnika, igrati i nece biti problema sretno i veliki selam za starmo i rodjene.

Naravno samo hrabro i nece biti problema, pa se onda vidimo u onu tamo subotu abd. 

04.10.2009 !!
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
sarajlija
Vidimo se za 10 dana

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
- ficobahtic
- Kontakt:
Sto ne mogu ovih licemjera, danas pise jedno, sutra drugo, a prekosutra i jedno i drugo..

Rodjeni samo hrabro i kost, sve je u vasim rukama

MortemHz je napisao/la:Sarajevo-Borac 80%-20%
Mladost-Siroki 5%-95%
Zrinjski-Velez 70%-30%
Zvijezda-Olimpic 35%-65%
Nemoj ljude na oci lagati, niko ovdje nije dozivio amneziju, imaj obraza i stani iza onoga sto pisesMortemHz je napisao/la:Svaka cast,sada vjerujem u vas prolaz vise nego ikad !

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
-
- Kontakt:
Pa dobro, nema bas razloga biti grub prema covjeku, mislio je da Velez ima 30% sanse prije utakmice sa Zrinjskim jer je ocekivao pobjedu Zrinjskog koju Velez (po njemu) ne bi mogao nadoknaditi. A sad kad je vidjeo rezultat od 2:2 pod Velezovim stadionom pod BB, promjenio je misljenje da Velez moze pobjediti Zrinjskog na svom drugom stadionu u Vrapcicima i osigurati sebi plasman.ficobahtic je napisao/la:Sto ne mogu ovih licemjera, danas pise jedno, sutra drugo, a prekosutra i jedno i drugo..![]()
Mladost-Siroki 5%-95%
Zrinjski-Velez 70%-30%
Zvijezda-Olimpic 35%-65%Nemoj ljude na oci lagati, niko ovdje nije dozivio amneziju, imaj obraza i stani iza onoga sto pisesMortemHz je napisao/la:Svaka cast,sada vjerujem u vas prolaz vise nego ikad !
Vjerujem da nije covjek nista ruzno mislio.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je Mostarac...ovo su bile realne sanse sto sam JA MISLIO prije utakmice a sa rezultatom ovim poslije kupa sam napisao da vjerujem u vas prolaz vise nego ikad,otkad je zabranjeno misljenje?...a ti mali provokatoru sa mnom neces tako pricati
,fino brate familiji svojoj u selo odakle si sljego pa udri a kad naucis sta znaci biti licemjer onda mozes opet pokusati...neces nikoga zavaditi mali,ne pokusavaj
...i onda govore pa sto nas mrzi citava BiH...sto li Boze 
Da update uradim nakon prvih utakmica
Siroki Brijeg - Mladost 99% - 1%
Borac - Sarajevo 70% - 30%
Olimpic - Zvijezda 80% - 20%
Velez - Zrinjski 65% - 35%

Da update uradim nakon prvih utakmica

Borac - Sarajevo 70% - 30%

- ficobahtic
- Kontakt:
Mostarac tebi svaka cast jer vjerovatno nisi upratio doticnog, ali nije ovo prvi put da ovako pise. "Svi postovi" su mu sa ciljem dizanja svog kluba i omalovazavanja nekog drugog na hinjski i podmukao nacin tako da je vrijeme da se malo spusti na zemlju.MostaracVelezovac je napisao/la:Pa dobro, nema bas razloga biti grub prema covjeku, mislio je da Velez ima 30% sanse prije utakmice sa Zrinjskim jer je ocekivao pobjedu Zrinjskog koju Velez (po njemu) ne bi mogao nadoknaditi. A sad kad je vidjeo rezultat od 2:2 pod Velezovim stadionom pod BB, promjenio je misljenje da Velez moze pobjediti Zrinjskog na svom drugom stadionu u Vrapcicima i osigurati sebi plasman.ficobahtic je napisao/la:Sto ne mogu ovih licemjera, danas pise jedno, sutra drugo, a prekosutra i jedno i drugo..![]()
Mladost-Siroki 5%-95%
Zrinjski-Velez 70%-30%
Zvijezda-Olimpic 35%-65%Nemoj ljude na oci lagati, niko ovdje nije dozivio amneziju, imaj obraza i stani iza onoga sto pisesMortemHz je napisao/la:Svaka cast,sada vjerujem u vas prolaz vise nego ikad !
Vjerujem da nije covjek nista ruzno mislio.
Vjerujem da vi i sami mozete procjeniti ko vas podrzava tako da nema potrebe da vam ja otvaram oci, budi mi pozdravljen..

@Mortem Ima pitara (kao i željovaca) koliko hoces koji iskreno podrzavaju Velez ali ti si nisi jedan od njih, ti si samo jedan neizivljeni klinjo koji tek treba da odraste i nauci sta znaci biti karakter!
"Kako vjetar puse mjenjaju se dresovi", licemjerstvo na kvadrat

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa dobro, nema bas razloga biti grub prema covjeku, mislio je da Velez ima 30% sanse prije utakmice sa Zrinjskim jer je ocekivao pobjedu Zrinjskog koju Velez (po njemu) ne bi mogao nadoknaditi. A sad kad je vidjeo rezultat od 2:2 pod Velezovim stadionom pod BB, promjenio je misljenje da Velez moze pobjediti Zrinjskog na svom drugom stadionu u Vrapcicima i osigurati sebi plasman.
Vjerujem da nije covjek nista ruzno mislio.[/quote]
Mostarac tebi svaka cast jer vjerovatno nisi upratio doticnog, ali nije ovo prvi put da ovako pise. "Svi postovi" su mu sa ciljem dizanja svog kluba i omalovazavanja nekog drugog na hinjski i podmukao nacin tako da je vrijeme da se malo spusti na zemlju.
Vjerujem da vi i sami mozete procjeniti ko vas podrzava tako da nema potrebe da vam ja otvaram oci, budi mi pozdravljen..
@Mortem Ima pitara (kao i željovaca) koliko hoces koji iskreno podrzavaju Velez ali ti si nisi jedan od njih, ti si samo jedan neizivljeni klinjo koji tek treba da odraste i nauci sta znaci biti karakter!
a ovo ostalo nije vrijedno spomena.[/quote]
Velez nije moj klub tako da si tu fulio opet i nema veze jedno sa drugim..a ne omalovazavam drugi klub vec govorim cinjenice i dokaza i nisam ti ja kriv sto ne znas historiju BH klubova,ne izmisljaj vise gluposti ne znam otkud ti sve to...i treba me spustit na zemlju? haj da te vidim tastatura warrior...spusti me,mozes li?
Ja nisam jedan od onih koji podrzavaju Velez i JA trebam da odrastem a ti danima pjenis,izmisljas stvari da te neko primijeti da te podrzi ali svi znaju bolan,pa svi citaju...jadan ispadas a opet ti kazem kad naucis neke osnovne definicije rijeci e onda mozemo pricati...ovako si miljama iza...moze covjek iz sela ali selo iz covjeka nikad
P.S. druze imas nekih problema ocito...posavjetuj se sa nekim...ja ispadoh licemjeran jer sam prognozirao da Zrinjski ima vise sanse da prodje ? svaka tebi cast jarane
sad ozbiljno..uradi nesto po tom pitanju,jadan ispadas i necu vise da prljam ovu temu sa tobom...pozdrav mostarci 
Vjerujem da nije covjek nista ruzno mislio.[/quote]
Mostarac tebi svaka cast jer vjerovatno nisi upratio doticnog, ali nije ovo prvi put da ovako pise. "Svi postovi" su mu sa ciljem dizanja svog kluba i omalovazavanja nekog drugog na hinjski i podmukao nacin tako da je vrijeme da se malo spusti na zemlju.

Velez nije moj klub tako da si tu fulio opet i nema veze jedno sa drugim..a ne omalovazavam drugi klub vec govorim cinjenice i dokaza i nisam ti ja kriv sto ne znas historiju BH klubova,ne izmisljaj vise gluposti ne znam otkud ti sve to...i treba me spustit na zemlju? haj da te vidim tastatura warrior...spusti me,mozes li?
Ja nisam jedan od onih koji podrzavaju Velez i JA trebam da odrastem a ti danima pjenis,izmisljas stvari da te neko primijeti da te podrzi ali svi znaju bolan,pa svi citaju...jadan ispadas a opet ti kazem kad naucis neke osnovne definicije rijeci e onda mozemo pricati...ovako si miljama iza...moze covjek iz sela ali selo iz covjeka nikad

P.S. druze imas nekih problema ocito...posavjetuj se sa nekim...ja ispadoh licemjeran jer sam prognozirao da Zrinjski ima vise sanse da prodje ? svaka tebi cast jarane

Momci malo zayebancije svima nama dobro dodje,ali ovo podvuceno se mora odmah demantovati.Siguran sam da ogromna vecina navijaca Veleza ne misli ovako ,cak sta vise za vecinu nas su utakmice protiv Zelje bas kao i protiv Sarajeva najdraze utakmice .Kroz historiju su se nasa tri kluba smjenjivala po uspjesnosti(bez obzira na nas los skor poslije rata)ali su uvijek vladali korektni odnosi kako medju klubovima tako i medju navijacima.MortemHz je napisao/la:Tako je Mostarac...ovo su bile realne sanse sto sam JA MISLIO prije utakmice a sa rezultatom ovim poslije kupa sam napisao da vjerujem u vas prolaz vise nego ikad,otkad je zabranjeno misljenje?...a ti mali provokatoru sa mnom neces tako pricati,fino brate familiji svojoj u selo odakle si sljego pa udri a kad naucis sta znaci biti licemjer onda mozes opet pokusati...neces nikoga zavaditi mali,ne pokusavaj
![]()
...i onda govore pa sto nas mrzi citava BiH...sto li Boze
Da update uradim nakon prvih utakmica![]()
Borac - Sarajevo 70% - 30%![]()
http://****/clanak/7408/video-r ... tiv-veleza" onclick="window.open(this.href);return false;
sportavaz
sportavaz

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, tutankamon1905, Vorovus i 19 gostiju.