HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

westherc
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la westherc » 11 mar 2015, 18:51

Jao utakmice, da je netko pisao scenari ovo nema šanse snimit ni u skrivenoj kameri...
1. 7 mrtvih šansi sam danas prebrojao
2. Kako krkani mogu unijet baklje i bacat ih na donju tribinu , te izazvat prekid koji realno njima pomogao jer nisu znali gdje udaraju do prekida.
3. Treba stvarno već jednom riješit ove idiote sa topovskim udarima... (Lova ode u Sarajevo , zbog nečijeg iživljavanja)
4. Odgovorno tvrdim da nikad lošiji Velež nisam vidio u zadnjih 10 godina...
5. Penali , od penala najveći nije sviran na Popovićem 1.poluvrijeme... Penal za Hahaha????? Prvo bilo zaleđe, onda Graovac izbije loptu ispred Jankovića, ovaj pada ko da mu je netko slomio nogu, sudac pokazuje da se igra nastavlja i nakon 20 sekundi svira penal hahaha, J*** ti majku ko mu dade da sudi , Krešo ide sam na golmana stoper ga hvata rukom za rame ali ne dovoljno i ovaj teatralno pada, sudac svira penal i ako ga je svirao onda morao je dati crveni jer je bio zadnji igrač u obrani, a on daje žuti hahaha...

Zrinja ako digne nivo igre 10% dobija ovakog Veleža 2 razlike...
Ne mogu se otet dojmu da smo puno bolja i kvalitetnija momčad ali nismo pokazali na terenu, pa onda nismo ni sreće imali...
Bez obzira što nismo bili pravi i takvi smo Veleža sveli na 2 šanse i ljudi zabiše 2 gola ...
I have a dream

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 11 mar 2015, 19:01

Da je se penal zabio bilo bi puno puno drugačije..šteta s obzirom da je Velež igrao sa velikim grčom u nogama..ako Zrinja želi proć realizacija se mora popraviti
One nesretne nevesinjece nema potrebe komentirat..bacat iza leđa ljudima baklje na glave je van svake rasprave

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 11 mar 2015, 19:07

westherc je napisao/la:Jao utakmice, da je netko pisao scenari ovo nema šanse snimit ni u skrivenoj kameri...
1. 7 mrtvih šansi sam danas prebrojao
2. Kako krkani mogu unijet baklje i bacat ih na donju tribinu , te izazvat prekid koji realno njima pomogao jer nisu znali gdje udaraju do prekida.
3. Treba stvarno već jednom riješit ove idiote sa topovskim udarima... (Lova ode u Sarajevo , zbog nečijeg iživljavanja)
4. Odgovorno tvrdim da nikad lošiji Velež nisam vidio u zadnjih 10 godina...
5. Penali , od penala najveći nije sviran na Popovićem 1.poluvrijeme... Penal za Hahaha????? Prvo bilo zaleđe, onda Graovac izbije loptu ispred Jankovića, ovaj pada ko da mu je netko slomio nogu, sudac pokazuje da se igra nastavlja i nakon 20 sekundi svira penal hahaha, **** ti majku ko mu dade da sudi , Krešo ide sam na golmana stoper ga hvata rukom za rame ali ne dovoljno i ovaj teatralno pada, sudac svira penal i ako ga je svirao onda morao je dati crveni jer je bio zadnji igrač u obrani, a on daje žuti hahaha...

Zrinja ako digne nivo igre 10% dobija ovakog Veleža 2 razlike...
Ne mogu se otet dojmu da smo puno bolja i kvalitetnija momčad ali nismo pokazali na terenu, pa onda nismo ni sreće imali...
Bez obzira što nismo bili pravi i takvi smo Veleža sveli na 2 šanse i ljudi zabiše 2 gola ...

E yebiga , ali ništa sad , idemo zabit 2 komada i prolazimo dalje.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Lillard » 11 mar 2015, 19:08

Bola' zabise onaj penal i slave gol kao da su postali prvaci svijeta...
To treba rijesit u Vrapcicima, a volio bi da nam pokazu njihovo "kulturno" navijanje. Ko da poznajemo od jucer pa da ne znamo kako nas ona mala grupica doceka. Al neka to je meni ok, samo ne volim kad se netko zgraza nad pjesmama, a ne gleda u svoje dvoriste.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 11 mar 2015, 19:12

Igra očajna samo Pero da je nešto ostalo 0. Igraju sa promilom u krvi, a Dediću da ne govorim. Ovo nije slučajnost ovakva igra, već druga utakmica je očajna. Nema igre lopta se vrati Mevlji pa on nabije prema Kreši i ponekad po lijevoj strani nesto probaju i tako cijelu utakmicu. Muminović,Stevo? Uprava otjerala Branu, a dovela trenera koji ne zna jel pošo il došo. Pa valja bit dobar sa tom upravom i ja cu se kumovat sa njima pa cu bit trener dogodine. Ovaj Velež stvarno nema pojma, osim Hebibovića za kojeg se zna odavno, a dao nam dva gola. Crnov očajan kao i u prošloj utakmici, sad jel to zbog drugačije postavljene igre il mu "slava" udarila u glavu, to ne znam. Uglavnom nešto se mora mjenjat u igri ovako ne ide. A ADMINE ako čitaš ovo samo da vas pitam kako vas nije stid ono napisat. Međusobno gađanje kamenicama, a oni debili sa gornje tribine bacaju baklje na djecu,žene,starce ma zapravo nije bitno koga. Normalno par momaka se diglo neće gledat kako ih neko gađa i vi to vidite kao međusobni obračun. Svaka čast, dokazali ste svoje novinarsko znanje i novinarsku neutralnost.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: zrinjevac365, dana/u 11 mar 2015, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 11 mar 2015, 19:28

FaraonTM je napisao/la:Jao repertoara pjesama, ima li išta drugo osim spominjanja Rođenih, Želje, Sarajeva, Podveleža, Zap.Mostara :lol:

Oni sa centralne tribine ne znaju pjesmu osim Rođeni su naša Severina :urnebes:

A i da se igre dotaknem, napadali ste i bili bolji čitavo vrijeme. Velež se dobro branio, uništavali su vas sitnim faulovima...
Dobro si to reko, ja kad gledam vaš derbi to same poruke ljubavi. Otpepaj s teme

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 11 mar 2015, 19:29

Evo moje vidjenje sa zapadne tribine ,mislim da se petak potpuno isplatio :D :D :D
1. ne idu kreso i pop zajedno (to se danas vidilo )
2. vrlo vazna dva igraca ostala na klupi (muma i stevo) dakle ovo je bio kombinirani sastav
ako je vec muma i stevo ostali na klupi trebo je i crnova ostaviti na klupi
3. ako je vec uvodio stevu trebo je ranije a ne u 88 minuti :P
4. nisam zadovoljan nasom obranom kod 2 gola trebali su praviti prekrsaj ranije a ne onako pustati ih
5. dva gola ,dvi stative ,i jos par sansi smo imali sa druge strane oni samo 1 2 sanse ...dakle u vrapcicima popraviti obranu malo ih postrožiti a gol cemo vec dati nekako !
6. Mene se dojmio njihov trener lik se stvrno trudi objasnjaje igracima ,skace, dere se vidi se lik voli velez a ne ovaj nas jazavac samo zjeva onde nije se zadero prema igracima NI JEDNOM :twisted: :twisted:
7.dobro ispunjena tribina zapada mladje raje pogotovo cura mnogo ,nisam mogao vjerovati ;) ;)
8. Ultrasi odlicni samo te petarde i baklje nam nisu potrebne samo dajemo pare u sarajevo nepotrebno
9 seljacine iz podveležja, kamena sa ramena Fuj fuj sreca nisu nikoga baklje pogodile

PS .. može li netko reci koliko je barbika bilo nisam vidio sa zapada ?
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 11 mar 2015, 19:31

mala sara je napisao/la:Evo moje vidjenje sa zapadne tribine ,mislim da se petak potpuno isplatio :D :D :D
1. ne idu kreso i pop zajedno (to se danas vidilo )
2. vrlo vazna dva igraca ostala na klupi (muma i stevo) dakle ovo je bio kombinirani sastav
ako je vec muma i stevo ostali na klupi trebo je i crnova ostaviti na klupi
3. ako je vec uvodio stevu trebo je ranije a ne u 88 minuti :P
4. nisam zadovoljan nasom obranom kod 2 gola trebali su praviti prekrsaj ranije a ne onako pustati ih
5. dva gola ,dvi stative ,i jos par sansi smo imali sa druge strane oni samo 1 2 sanse ...dakle u vrapcicima popraviti obranu malo ih postrožiti a gol cemo vec dati nekako !
6. Mene se dojmio njihov trener lik se stvrno trudi objasnjaje igracima ,skace, dere se vidi se lik voli velez a ne ovaj nas jazavac samo zjeva onde nije se zadero prema igracima NI JEDNOM :twisted: :twisted:
7.dobro ispunjena tribina zapada mladje raje pogotovo cura mnogo ,nisam mogao vjerovati ;) ;)
8. Ultrasi odlicni samo te petarde i baklje nam nisu potrebne samo dajemo pare u sarajevo nepotrebno
9 seljacine iz podveležja, kamena sa ramena Fuj fuj sreca nisu nikoga baklje pogodile

PS .. može li netko reci koliko je barbika bilo nisam vidio sa zapada ?
Oko 200-250

bosanskidijamant
Kontakt:

Post Postao/la bosanskidijamant » 11 mar 2015, 19:33

toliko loš nogomet dugo nisam gledao.. i kakav je to teren? ako se može zvati tako uopće..

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 11 mar 2015, 19:38

zrinjevac365 je napisao/la:Igra očajna samo Pero da je nešto ostalo 0. Igraju sa promilom u krvi, a Dediću da ne govorim. Ovo nije slučajnost ovakva igra, već druga utakmica je očajna. Nema igre lopta se vrati Mevlji pa on nabije prema Kreši i ponekad po lijevoj strani nesto probaju i tako cijelu utakmicu. Muminović,Stevo? Uprava otjerala Branu, a dovela trenera koji ne zna jel pošo il došo. Pa valja bit dobar sa tom upravom i ja cu se kumovat sa njima pa cu bit trener dogodine. Ovaj Velež stvarno nema pojma, osim Hebibovića za kojeg se zna odavno, a dao nam dva gola. Crnov očajan kao i u prošloj utakmici, sad jel to zbog drugačije postavljene igre il mu "slava" udarila u glavu, to ne znam. Uglavnom nešto se mora mjenjat u igri ovako ne ide. A ADMINE ako čitaš ovo samo da vas pitam kako vas nije stid ono na pisat. Međusobno gađanje kamenicama, a oni debili sa gornje tribine bacaju baklje na djecu,žene,starce ma zapravo nije bitno koga. Normalno par momaka se diglo neće gledat kako ih neko gađa i vi to vidite kao međusobni obračun. Svaka čast, dokazali ste svoje novinarsko znanje i novinarsku neutralnost.

Da objasnimo nekim ljudima koji pitaju šta je točno bilo , jer očito ovaj novinarčić Škorić, ili nije bio na tekmi pa piše napamet ili namjerno izvrće istinu.Istina je da su "navijaći" sa gornje tribine bacali baklje i kamenje na ljude na tribini ispod pa su neki domaći navijači reagovali i uzvratili.Sreća pa je policija napokon na vrijeme uredovala inače bi bilo puno žešće.Na slikama se vidi početak nereda

http://www.bljesak.net/Thumb/678x458/ku ... velez4.jpg
http://www.bljesak.net/Thumb/678x458/ku ... velez5.jpg

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 mar 2015, 19:39

zrinjevac365 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Jao repertoara pjesama, ima li išta drugo osim spominjanja Rođenih, Želje, Sarajeva, Podveleža, Zap.Mostara :lol:

Oni sa centralne tribine ne znaju pjesmu osim Rođeni su naša Severina :urnebes:

A i da se igre dotaknem, napadali ste i bili bolji čitavo vrijeme. Velež se dobro branio, uništavali su vas sitnim faulovima...
Dobro si to reko, ja kad gledam vaš derbi to same poruke ljubavi. Otpepaj s teme
Nemoj biti ljut :kafa:

Ne znam, mi u pjesmama ne spominjemo Zrinjski, nekakve izmišljene gradove i to :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 11 mar 2015, 19:43

Morali smo danas bar sa dva razlike pobjediti,ali kada neće onda neće,za njih su utakmice protiv nas vrhunac sezone,pa neka uživaju tjedan dana,u Vrapčićima samo hrabro,bolja smo ekipa...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 11 mar 2015, 19:46

Iskreno, ja sam jedva čekao da nevesinjci bace još jednu baklju jer je običan narod taman krenuo da ih malo vaspita gore..ne može i neće Mostar bit žrtva nikakvih nevesinjskih običaja i normi ponašanja, pojačanih heroinom

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 11 mar 2015, 20:03

Dosta ljudi nije zadovoljno MIšinim radom ,i odabirom taktike ali jos se ovo sve da ispraviti samo prvi sastav gurniti u knauf arenu
Akobogda biti ce i deni oporavljen tako da cemo i po desnom krilu biti opasni a ne samo ljevo ko danas !
Racunica je jednostavna
Mi imamo bolje igrace imamo iskustvo ,a oni igraju kuci imaju rezultat cuvaju 2:2 imaju prgavu seljacku publiku koja ce gadjati i pljuvati ko i do sada !
dakle sanse su tek sad 50 :50 !!
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 11 mar 2015, 20:04

espresso je napisao/la:Iskreno, ja sam jedva čekao da nevesinjci bace još jednu baklju jer je običan narod taman krenuo da ih malo vaspita gore..ne može i neće Mostar bit žrtva nikakvih nevesinjskih običaja i normi ponašanja, pojačanih heroinom
Bacanje baklji i čupanje stolica iz kaveza za gostujuće navijače.Za neke je očito potreban neki drugi kavez , možda u ZOO.

slika

slika

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 11 mar 2015, 20:10

Naravno da će ove slike sarajevski mediji, a pogotovo generalni sponzor veleža Federalna televizija, zataškat...ma gdje će to fina gradska raja radit...
Ovdje je po meni greška policije...koliko su baklji trebali baciti i stolica počupat, da bi policija ušla u kavez

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 mar 2015, 20:18

Ovo mene raduje, yebo sve, 15h radni dan, puna tribina, bravo ljudi :clap:
slika
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 11 mar 2015, 20:23

izjavi Mišo da je super zadovoljan igrom :lol: :lol: :lol: a uša hajvanu!

jedan je KARAČIĆ BRANKO !!!
#Ausilio OUT

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 11 mar 2015, 20:55

Jericho je napisao/la:izjavi Mišo da je super zadovoljan igrom :lol: :lol: :lol: a uša hajvanu!

jedan je KARAČIĆ BRANKO !!!

Pa realno gledajući , ako usporedimo ono sa Slavijom i ovo danas meni je ovo puno bolje ali rezultat sve diktira pa i raspoloženje navijača.Ako ćemo po šansama koji je trebao biti rezultat ,po meni bar 6-2. Penal,stativa,Krešo glavom ,Nikolić pored gola,Šut Muminovića uz samu stativu , trostruki zicer u zadnjim minutama itd.Da je bar nešto ušlo sad bi bila druga priča.Mi pišemo o veležu kao da je treća liga.Malo realnosti ili ćemo biti kao "galaktikosi sa koševa" pa danas pušing protiv Borca.

Je li pogriješio sa Nikolićem i Muminovićem? I ja mislim da jeste i da trebaju igrati od početka ali eto nisu.Vratite se godinu i pol unatrag pa pogledajte prve komentare na igru Zrinje kad je došao Brana.Brana je otišao,kraj,gotovo,the end nema više.Idemo dalje i treba ljudima dati podršku jer tek je početak.

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 11 mar 2015, 20:57

Ma valjda ćemo ih dobit tamo, pa bolji smo od livadića duplo. Čuo sam da je Brana dobio posao u Kuwaitu ili Bahreinu pa nek mu je sa srećom.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []