Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus FC - Utakmice
Ostavim normalan komentar a vi se posmijavate. Ljudi su jaci od vas duplo. Uzimaju vas sa dva razlike 100%. Zivi bili pa vidjeli.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
5 igrača iz prvog sastava po ovom, ne znam Lichsteiner bi trebao odmoriti, jeste da on može odigrati dvije utakmice, ali nema potrebe da se previše rizikuje sa njim, jer nema prave zamjene. U ovom trenutku je možda bolje da se igrala 4-3-3Pogba je napisao/la:

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Coman povrijedjen, Llorente nije potpuno spreman, SKY kaze da najvjerovatnije pocinje Matri (sa Moratom)
Sturaro bi trebao takodjer igrati od prve, a igra se 3-5-2 najvjerovatnije.
Sturaro bi trebao takodjer igrati od prve, a igra se 3-5-2 najvjerovatnije.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Coman ne putuje na siciliju,na žalost a baš sam se ponadao da će dobiti u ovoj tekmi prostora za igru
ako ništa izgleda da će Sturaro igrati pa da ga vidimo kako će se pokazati...

ako ništa izgleda da će Sturaro igrati pa da ga vidimo kako će se pokazati...
Šeta za Comana, kada god je najavljivan uvijek je imao neki problem.
Obzirom da je Nando također jučer imao problema sa laganom povredom, a i sam Max je rekao da Matri i Nando zajedno ne mogu igrati zbog karakteristika, sa čim se slažem, morat će Morata početi.
Teško da mi možemo praviti turnovere jer opet nam i kada rotiramo igra preko pola igrača prve postave, povrede, ali i klupa ograničenog kvaliteta čine svoje.
Asa, Martin, Romulo, sve bi to bilo bolje da su spremni.
Nadam se da će ipak upariti Nanda i Moratu.
Obzirom da je Nando također jučer imao problema sa laganom povredom, a i sam Max je rekao da Matri i Nando zajedno ne mogu igrati zbog karakteristika, sa čim se slažem, morat će Morata početi.
Teško da mi možemo praviti turnovere jer opet nam i kada rotiramo igra preko pola igrača prve postave, povrede, ali i klupa ograničenog kvaliteta čine svoje.
Asa, Martin, Romulo, sve bi to bilo bolje da su spremni.
Nadam se da će ipak upariti Nanda i Moratu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlFantasista
- Kontakt:
Šta ovaj Allegri izvodi, stavu brata Padu desno, lijevo De Cegliea i to je to, Licht ili Vidal moraju odmarati, jer po toj strani dejstvuje najbolji igrač Borussije...
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Morata od €20 mln najbolji napadač u Serie AVelaHavle je napisao/la:Allegri je taktički mag

O jes o jes.Chinaglia je napisao/la:Morata od €20 mln najbolji napadač u Serie AVelaHavle je napisao/la:Allegri je taktički mag
Aljegri, out!
Ne sviđa mi se što Teveza rizikuju danas kada se već rotira, ali hajde.
Premalo rješenja imamo, ali i forsiraju se isti, mirno se mogao Chiellini odmoriti, a Padoina staviti umjesto Lichta.

Premalo rješenja imamo, ali i forsiraju se isti, mirno se mogao Chiellini odmoriti, a Padoina staviti umjesto Lichta.

#MaxOUT
#MaxOUT
Kako si ti dosadan lik, tipicno za trola.Chinaglia je napisao/la:Morata od €20 mln najbolji napadač u Serie AVelaHavle je napisao/la:Allegri je taktički mag

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
#Juventus XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Sturaro, Marchisio, Pereyra, De Ceglie, Tevez, Llorente. #PalermoJuve
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
sad mi je jasno zasto je ovolika kvota na juventusu....valjda pobijedite radi kladioniceAndrej je napisao/la:#Juventus XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Sturaro, Marchisio, Pereyra, De Ceglie, Tevez, Llorente. #PalermoJuve

FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
Nije normalno kako ovi cigani igraju. Sturaro je mogao fasovati lom članka. 
Od Pereyre nikad' igrača, toliko nedorečen, nesiguran, neodlučan kada treba, loš izbor poteza, ima dobru tehniku, ali ne zna je koristiti.

Od Pereyre nikad' igrača, toliko nedorečen, nesiguran, neodlučan kada treba, loš izbor poteza, ima dobru tehniku, ali ne zna je koristiti.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 14 mar 2015, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.