hehemajestic24 je napisao/la:Haha,slusajte ovo. Cojk je legenda
[youtube][/youtube]
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Receseija ti je direktna posljedica americkog kapitalizma tj. zivota na kredit, jbga raspitajte se malo nemojte lupati. A "rat protiv terorizma" ti je prizasao iz potrebe da se ta recesija sprijeci.NoName je napisao/la:Da neko ubije mog bližnjeg ja sigurno nebih ubio nečijeg drugog, ko nema veze s tim haman pa nikakve. Smiješno je opravdavati poteze ovih idiota koji zagorčavaju život cijelom čovječanstvu, evo recimo ova recesija je direktna posljedica ogromnih troškova borbe sa tim terorizmom.
Ne vjerujem ja ni u Al-Quaidu nit u druga sranja ali vjerujem u posljedice koje svi možemo vidjeti. Vjerujem u to da ja, kao musliman, gdje god u bijelom svijetu sjednem sa nekim, prvo moram da objašnjavam kako smo mi u BiH evropski muslimani i da sa ovime nemamo apsolutno nikakve veze.
- NoName
- Kontakt:
Oprosti molim te. Ja sam magistar ekonomskih nauka, šta si ti? Da se prvo predstavimo pa da onda vidim jesil kompetentan da se sa tobom upuštam u diskusije oko toga.knoa je napisao/la:Receseija ti je direktna posljedica americkog kapitalizma tj. zivota na kredit, jbga raspitajte se malo nemojte lupati. A "rat protiv terorizma" ti je prizasao iz potrebe da se ta recesija sprijeci.NoName je napisao/la:Da neko ubije mog bližnjeg ja sigurno nebih ubio nečijeg drugog, ko nema veze s tim haman pa nikakve. Smiješno je opravdavati poteze ovih idiota koji zagorčavaju život cijelom čovječanstvu, evo recimo ova recesija je direktna posljedica ogromnih troškova borbe sa tim terorizmom.
Ne vjerujem ja ni u Al-Quaidu nit u druga sranja ali vjerujem u posljedice koje svi možemo vidjeti. Vjerujem u to da ja, kao musliman, gdje god u bijelom svijetu sjednem sa nekim, prvo moram da objašnjavam kako smo mi u BiH evropski muslimani i da sa ovime nemamo apsolutno nikakve veze.
I da ne zaboravim: Školu sam završio po starom sistemu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- NoName
- Kontakt:
Ma ide mi na jednu stvar kad neko krene sa nekim floskulama a pojma nema o čemu govori. A prestar sam ti ja za bolonjeVirtu4l je napisao/la:Ništa Bolonja, ovo ono, magistre?
Ko želi malo detaljnije da pogleda šta je zapravo ova današnja recesija, može pogledati:
http://www.gradimo.ba/index.php?option= ... &Itemid=39
- Citizen-X
- Kontakt:
To sto si magistar nauka ne znaci da si pokupio svu pamet svijeta - i iskreno ako mene pitas ekonomija i "nauka" o istoj je samo nacin koliko kako koga moze procentualno nadjebat i zajebat. Nema u "ekonomskom zivotu" "stvaranja" ima samo + i - jedinica necega i to je sve. Najjace mi je u banci kad mi kvaziekonomisti pocnu pricat bajke o procentima gledajuci me u lice misleci da sam idiot i da ne znam procentni racun.NoName je napisao/la:
Oprosti molim te. Ja sam magistar ekonomskih nauka, šta si ti? Da se prvo predstavimo pa da onda vidim jesil kompetentan da se sa tobom upuštam u diskusije oko toga.
I da ne zaboravim: Školu sam završio po starom sistemu.
Ko se sjeca 2008 sjetice se da je nafta bila 150 dolara - dakle milijarde dolara otisle gdje - arapima - gudbaj lova. Mnoga americka domacinstva propadaju zbog ogromnih kucnih troskova koji se direktno ticu cijena energenata benzina i transportacije.
Ko poznaje situaciju u USA sjetice se da je bruka tzv losesposobnih kreditnih korisnika dobila kredite za kuce iako logicki nisu imali da ih otplacuju a gradjevinska industrija stancala nove kuce k'o gljive poslije kise + su tu bili mufljuzi koji su kucu na kucu kupovali i rentali i tako bili "veletrgovci" nekretninama dok kupci nekretnina nisu poflautali sa velikim brojem otkaza u kompanijama koje trpe velika povecanja poreza i taksi zbog naravno gramzivih ratova koje je drzava potegla ni zbog kakve koristi (osim naravno za mafijasku elitu iz Bijele Kuce koja je i smislila Elkajdu i neprijatelje i teroriste i slicno). Dakle chainreaction moj demagoze i ekomonisto - yebe se americkoj "eliti" za Ameriku dokle god institucije drzave i vojske koriste za svoj racun.
A o americkoj demokratiji nasljedjivanja vlasti sina od oca i ocevog grljenja sa Sadamom a sinovljevog vjesanja Sadama da ne pricam.
Dakle - nema elkajde ima samo - dolari. Kraj price.
Kad ti neko ubije nekog bliznjeg javi se pa nam ispricaj kako je - neces ti ni laprdat na forumu vjeruj mi.NoName je napisao/la:Da neko ubije mog bližnjeg ja sigurno nebih ubio nečijeg drugog, ko nema veze s tim haman pa nikakve. Smiješno je opravdavati poteze ovih idiota koji zagorčavaju život cijelom čovječanstvu, evo recimo ova recesija je direktna posljedica ogromnih troškova borbe sa tim terorizmom.
Meni je curu zgazio dziber autom i utek'o - ima srece samo sto sam predaleko trenutno da mi ne dopadne u ruke.
A "jelo" ce mu se posluzit kad se ohladi.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- NoName
- Kontakt:
Hajde de. Ja nisam ni rekao da sam pobrao svu pamet svijeta, niti je to iko na svijetu, makar imao 25 doktorskih disertacija, ali ne volim da mi neko govori da lupam ako vrlo dobro znam o čemu govorim.
Ti si samo donekle u pravu sa tvojim konstatacijama. Finansijska kriza, koja je bila okidač za globalnu recesiju, o kojoj ti govoriš, je rezultat prenapuhanih berzanskih vrijednosti divova koji nisu bili utemeljeni na realnoj vrijednosti. Drugo, hipotekarna kriza, koja je sasvim druga priča u odnosu na finansijsku, je uzrokovana prodajom nesigurnih potraživanja po osnovu hipotekarnih kredita od strane jedne banke ili investicijskog fonda drugim bankama i tako unedogled.
Dakle, nije to sve isto. U Americi je započela prvo finansijska kriza, zatim hipotekarna kriza a slijedila je globalna recesija, na koju je uticalo mnogo drugih faktora, ne samo ova dešavanja u Americi. A terorizam sa tim ima veze utoliko koliko je već iscrpljena američka privreda morala biti dodatno iscrpljivana.
Osnovni razlog globalne recesije je zapravo globalizacija i izjednačavanje vrijednosti između istoka i zapada.
Vidim dodao si, pa da ti i na to odgovorim: Žao mi je zbog tvoje cure što je taj majmun pogazio ali to nije razlog, recimo, da ti ubiješ mene zato što sam i ja iz Bosne, kao recimo, taj majmun, jel tako? A mislim da puno gledaš serije i filmove sa teorijama zavjere, te, iako ih i ja volim, predlažem ti da ne vjeruješ baš svemu što vidiš na televiziji.
Ti si samo donekle u pravu sa tvojim konstatacijama. Finansijska kriza, koja je bila okidač za globalnu recesiju, o kojoj ti govoriš, je rezultat prenapuhanih berzanskih vrijednosti divova koji nisu bili utemeljeni na realnoj vrijednosti. Drugo, hipotekarna kriza, koja je sasvim druga priča u odnosu na finansijsku, je uzrokovana prodajom nesigurnih potraživanja po osnovu hipotekarnih kredita od strane jedne banke ili investicijskog fonda drugim bankama i tako unedogled.
Dakle, nije to sve isto. U Americi je započela prvo finansijska kriza, zatim hipotekarna kriza a slijedila je globalna recesija, na koju je uticalo mnogo drugih faktora, ne samo ova dešavanja u Americi. A terorizam sa tim ima veze utoliko koliko je već iscrpljena američka privreda morala biti dodatno iscrpljivana.
Osnovni razlog globalne recesije je zapravo globalizacija i izjednačavanje vrijednosti između istoka i zapada.
Vidim dodao si, pa da ti i na to odgovorim: Žao mi je zbog tvoje cure što je taj majmun pogazio ali to nije razlog, recimo, da ti ubiješ mene zato što sam i ja iz Bosne, kao recimo, taj majmun, jel tako? A mislim da puno gledaš serije i filmove sa teorijama zavjere, te, iako ih i ja volim, predlažem ti da ne vjeruješ baš svemu što vidiš na televiziji.
Zadnja izmjena: NoName, dana/u 09 apr 2010, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
No Name napravio si gresku u koracima,trebao si napisati kako Al-quida ne postoji te da je sve zionisticko-americka zavjera i da pokupis aplauze forumasa

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
I tako bi kratak put od Ekrema Jevrića do recesije, magisterija, Al Kaide, ... 
- Citizen-X
- Kontakt:
Ja ne aplaudiram ovome jadu jarane, aplaudiras li ti "borcima za iracku demokratiju" ?bistrikboy je napisao/la:No Name napravio si gresku u koracima,trebao si napisati kako Al-quida ne postoji te da je sve zionisticko-americka zavjera i da pokupis aplauze forumasa![]()
Mislim da je malo nezrelo za jednog admina da bude cinican prema necemu sto je ocigledno.
Ti aplaudiraj niko ti ne brani. Ali nebitno - kao sto mnogima nije bitno bilo ni nase skoro 4godisnje pacenje
[youtube][/youtube]
- NoName
- Kontakt:
Ma imam ja svoj stav o svemu tome, i ne bih nikada podržavao bilo kakvo zlo, ma sa koje strane dolazilo. I nisam ja kriv što mi je, recimo, jedan Amerikanac, educiran i moderan, bliži nego neki zatucani taliban, za kojeg me ništa ne veže, čak ni vjera, iako to muslimani najčešće doživljavaju kao svoju braću a to je miljama daleko. Da ne raspravljamo sad o tome ovdje, nije mjesto, ali predlažem svima koji bi nešto da znaju o tome, da malo pročitaju šta su vjerska ubjeđenja Sunita, Šiita, Vehabija i ostalih sekti unutar Islama.bistrikboy je napisao/la:No Name napravio si gresku u koracima,trebao si napisati kako Al-quida ne postoji te da je sve zionisticko-americka zavjera i da pokupis aplauze forumasa![]()
Primjer ću navesti, za svaki slučaj: Kur'an koji je štampan u Egiptu a finansiran od strane S. Arabije, koja je i pokrovitelj Vehabizma, je u potpunosti izmjenjen u odnosu na izvorni tekst. Tako npr. imamo odlomak koji kaže: "Boriti se protiv nevjernika svim raspoloživim sredstvima (tenkovima, avionima, bombama)"...Ovaj dio u zagradi je dodat, naravno. I onda, zbog toga, danas imamo dječake i djevojčice koji na svoja tijela stave TNT i idu dizat u zrak neki Metro, iako Islam kaže: "Ko digne ruku na sebe bit će vječito u paklu". Pa nek mi neko ne priča da je to ispravno, ko to voli nek mu je sa srećom odmah i nek se pridruži talibanima.
Citizen-X, smanji doživljaj, zbog čega sam to jad, molim te?
- Citizen-X
- Kontakt:
Savjetujem te da ipak malo bolje procitas ono sto pisem prije nego odmah poletis prstom u okoNoName je napisao/la:Ma imam ja svoj stav o svemu tome, i ne bih nikada podržavao bilo kakvo zlo, ma sa koje strane dolazilo. I nisam ja kriv što mi je, recimo, jedan Amerikanac, educiran i moderan, bliži nego neki zatucani taliban, za kojeg me ništa ne veže, čak ni vjera, iako to muslimani najčešće doživljavaju kao svoju braću a to je miljama daleko. Da ne raspravljamo sad o tome ovdje, nije mjesto, ali predlažem svima koji bi nešto da znaju o tome, da malo pročitaju šta su vjerska ubjeđenja Sunita, Šiita, Vehabija i ostalih sekti unutar Islama.bistrikboy je napisao/la:No Name napravio si gresku u koracima,trebao si napisati kako Al-quida ne postoji te da je sve zionisticko-americka zavjera i da pokupis aplauze forumasa![]()
Primjer ću navesti, za svaki slučaj: Kur'an koji je štampan u Egiptu a finansiran od strane S. Arabije, koja je i pokrovitelj Vehabizma, je u potpunosti izmjenjen u odnosu na izvorni tekst. Tako npr. imamo odlomak koji kaže: "Boriti se protiv nevjernika svim raspoloživim sredstvima (tenkovima, avionima, bombama)"...Ovaj dio u zagradi je dodat, naravno. I onda, zbog toga, danas imamo dječake i djevojčice koji na svoja tijela stave TNT i idu dizat u zrak neki Metro, iako Islam kaže: "Ko digne ruku na sebe bit će vječito u paklu". Pa nek mi neko ne priča da je to ispravno, ko to voli nek mu je sa srećom odmah i nek se pridruži talibanima.
Citizen-X, smanji doživljaj, zbog čega sam to jad, molim te?
Nisam ja taj stof da nekog vrijedjam iza monitora
[youtube][/youtube]Devil je napisao/la:Australijanac Robi Medison nosi nadimak Ludak, a u nastavku ove vesti shvatićete i zbog čega. Naime, 28-godišnji pasionirani bajker/kaskader, postao je čuven po neverovatnim skokovima koje izvodi s jednog na drugi kraj rampi, te, smejući se u lice smrti, preskačući opasne litice i kanale. U potrazi za novim izazovima, ovih dana je posetio Grčku sa namerom da preskoči stotinak metara duboki i 85 metara dugački deo Korintskog kanala. Za ovaj visokorizičan i potencijalno smrtonosan skok pripremao se određeno vreme, a kada je došao trenutak da se zaleti i vine se u vahduh okupljenim gledaocima je zastao dah...Ipak, odahnuli su kada je Ludak uspešno aterirao i mahnuo im sa druge strane.
Mnogi motokroseri su imali želju da preskoče Korintski kanal, koji je sagrađen 1893. Međutim, Australijanac je jedini u tome i uspeo. Zaleteo je svoju Hondu 500 putem punim krivina, pored bazena, zatim kroz fudbalski teren i pored kokošinjca, kako bi razvio brzinu od 125 km/čas. U četvrtak ujutru je preleteo u punoj brzini preko rampe i preko kanala visokog preko 80 metara i bezbedno sleteo na nasip postavljen s druge strane kanala. Na vrhuncu leta bio je na 95 metara iznad površine vode.
Medison je rekao da je bilo jako teško postići pravi pristup i brzinu uprkos konstantnoj promeni površine po kojoj je vozio - od trave, preko drveta, asfalta i na kraju tepiha - ali kao da sve to nije bilo dovoljno teško, imao je još jednu veću prepreku da prevaziđe: „Prevazići strah, to je uvek najteži deo", rekao je Australijanac.
„Ludak" će pravo iz Grčke otputovati u Meksiko Siti na otvaranje sezone Red Bull X-Fighters svetske turneje. Prošle godine bio drugi u sveukupnom plasmanu i planira da ove godine osvoji titulu.
Medison je 2007. i 2008. godine postavio tri svetska rekorda za skok u daljinu, od kojih je jedan dugačak 107 metara. Dolazak 2009. godine je proslavio u Las Vegasu, skočivši 30 metara u visinu na Trijumfalnu kapiju ispred Pariza u Las Vegasu, a zatim se sa ovog spomenika spustio na zemlju. Prošle godine su njegove slike dok preskače otvoreni Tauer Bridž iznad Temze obišle svet.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ovo je i Kirby u Zenici htio uraditi...preskociti Bosnu (kod Lamele--Kamberovica polje)

A C A B !
- NoName
- Kontakt:
Ok, moja greška.Citizen-X je napisao/la:Savjetujem te da ipak malo bolje procitas ono sto pisem prije nego odmah poletis prstom u oko
Nisam ja taj stof da nekog vrijedjam iza monitora
- bistrikboy
- Kontakt:
Bojim se da se nismo najbolje skontali,ja sam samo pozdravio razmisljanje No name-a koji je jedan od rijetkih sto je shvatio da mi nemamo nikakvih kulturoloskih dodirnih tacaka sa Bliskim istokom,a sto se tice americkog rata u Iraku taj se rat vodi uzalud kao i onaj u Afganistanu,ljudi su navikli na plemenski zivot i niko njima ne moze objasniti kako funkcionise demokratija,mada iskreno podrzavam rat protiv ekstremista kao sto su talibani i teroristicke organizacije,nadam se da ce i oruzane snage BiH uzeti ucesca u toj borbi ako bude trebalo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
cuj to hoces ti mozda ici po gudurama afganistana da se udaras jel'pametnibistrikboy je napisao/la:Bojim se da se nismo najbolje skontali,ja sam samo pozdravio razmisljanje No name-a koji je jedan od rijetkih sto je shvatio da mi nemamo nikakvih kulturoloskih dodirnih tacaka sa Bliskim istokom,a sto se tice americkog rata u Iraku taj se rat vodi uzalud kao i onaj u Afganistanu,ljudi su navikli na plemenski zivot i niko njima ne moze objasniti kako funkcionise demokratija,mada iskreno podrzavam rat protiv ekstremista kao sto su talibani i teroristicke organizacije,nadam se da ce i oruzane snage BiH uzeti ucesca u toj borbi ako bude trebalo!
cuj da uzmu ucesce pa ne bi na svog brata ruke digo pa makar lezo u zatvoru
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- sarajlija89
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Novi Roberto Carlos

Novi Roberto Carlos
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Emir_ZENICA
- Kontakt: