najbolja generacija ikad 2000, jedan je David.. nikad se nece rodit neko poput njega!!
@Adnel prijatelju, Juve je tek danas ( zvanicno ) rekao da ce pokrenut istragu protiv intera i Calciopolija.. a vas je sredio Moggi
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
interovci su pricali sa sudijama,sto su nama tokom istrage vec 4 godine pojedini htjeli da prisiju a nisu uspjeli,a sad se vidi da su ovi zapravo i radili sto su nama htjeli da nametnu,samo jednak tretman za "ponos italije" hahaha ponosAdnel je napisao/la:Imas li temperaturu ti ? Sta buncas bolan kakvi dokazi vidice se na sudu ,ovo juventus radi da se zaboravi njihova sezona u kojoj su izgubili od mocnog fulhama pa sad da svale sve na inter i ako od toga nema nista inter je ponos italije a zbog juventusa i milana talijani gubr jedno mjesto u ligi prvaka jesam li u pravu ? Demantuj me ako nisam.
druze ja cekam 10 godina da nasi premijer ligasi,tj,njihovi igraci pokazu na terenu nesto sto ja i moji jarani ne radimo kad igramo na rekreaciji,pa da me oduseve i da dodjem na stadion,ovako vec jednom su ih moji jarani pocjepali ,jeste na manjem terenu,nekoliko tih zvijezdica iz premijer lige,da vidis kako se pojedose,a meni smijesno,draze mi je gledat Del Piera i Ronaldinha pa makar bili miljama daleko i samo preko TV-aAdnel je napisao/la:Joj sisoko sta peglas sta ti je ja bola navijam za Velez ne zanima me ni jedan vise klub a ti nikad nisi otisao na juventusovu utakmicu nesto naklapas bolje bi bilo da navijas za klub iz svog grada i tako se sekiras za njih nego za neki juve ili inter koji su u italiji pa bi posjecenost nase lige bila bolja.
znam al' kakve veze ima roma s timL'Avvocato je napisao/la:Pa to je to ... procitaj sve
ovaj gore prevedeni razgovor, što sam postavio je na kraju teksta sa football-italie
“Unless there are some sudden turnarounds, I have already chosen the linesmen for you,” said Bergamo.
“We’re sending you Pisacreta, who for us is the number one, and Griselli who has been the number one this season, so you’re completely protected.”
The designator then wished Spalletti luck and ended with the phrase: “Come on now, we can do it.”
pa spalleti pričao sa bergamom ... čuj kakve veze imaEvil Genius je napisao/la: znam al' kakve veze ima roma s tim
hahahahhahahaha, da su bogdo Romi sudije pomagaleEvil Genius je napisao/la:znam al' kakve veze ima roma s timL'Avvocato je napisao/la:Pa to je to ... procitaj sve
ovaj gore prevedeni razgovor, što sam postavio je na kraju teksta sa football-italie
“Unless there are some sudden turnarounds, I have already chosen the linesmen for you,” said Bergamo.
“We’re sending you Pisacreta, who for us is the number one, and Griselli who has been the number one this season, so you’re completely protected.”
The designator then wished Spalletti luck and ended with the phrase: “Come on now, we can do it.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.