Champions League 2014/15
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- Rekordmeister
- Kontakt:
Re: Champions League 2014/15
Mozemo mi pricati svasta ali ovaj Chelsi je daleko najozbiljnija i najkvalitetnija ekipa Engleske lige.Bez jakog Uniteda i Arsenala u buduce nece ni oni biti nista jaci i ovo ce im se cesto desavati.
Dakle, Jozun je imao veceras 90 minuta igraca više
domaci teren i 40 hiljada navijaca iza leđa, onaj preglupi penal Silve
hajd dobro bilo je neke ruke....i šta je portugalski specijalac radio, branio se od 9 igraca PSG koji su popadali vec oko 80 minute, cekao kontre i uzdao se u golmana

Dolijace i kobasicijada pa neka i njima poklanjaju crvene i penale.Omerbavarac je napisao/la:Jos da sljedece sedmice po.seremo Arsenal i da ocekujemo normalno cetvrtfinale bez Engleskog odrona.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Adrijana dodatno uljepsa vecer. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sta? Da ispadnu od PSG-a? Pa moglo bi se vrlo lako i Bayernu isto desiti ako nalete na njih.Rekordmeister je napisao/la:Mozemo mi pricati svasta ali ovaj Chelsi je daleko najozbiljnija i najkvalitetnija ekipa Engleske lige.Bez jakog Uniteda i Arsenala u buduce nece ni oni biti nista jaci i ovo ce im se cesto desavati.
Jel jos neko gledao ovog sa OBN-a sto komentarise sudjenje na kraju Kuipersu bude jedina greska onaj crveni Zlatanu a on komotno svoju dnevnicu moze dati Costi 
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
messilla je napisao/la:Adrijana dodatno uljepsa vecer.
PSG odvažan, s petljom i zasluženo prošao. Pobijediti protiv Chelsea s 10 igrača i u utakmici gdje im mnoge sudijske odluke nisu išle na ruku je velika stvar. Kuipers je bio katastrofa i nije mu bio prvi put.
Ibra zna napraviti sranja, ali ono večeras nije bilo za crveni. A onda ako ipak daš Zlatanu crveni, onda moraš i Costi.
A jako čudno da i pored toga što Mourinho voli prepustiti loptu i ići na kontre, ipak njegova ekipa nije probala kontrolisati igru kod vodstva i preuzeti incijativu pa bar meljati loptu. A oni su se kod oba vodstva i suviše povukli, a Psg itekako hrabro krenuo i na kraju bio nagrađen.
Ibra zna napraviti sranja, ali ono večeras nije bilo za crveni. A onda ako ipak daš Zlatanu crveni, onda moraš i Costi.
A jako čudno da i pored toga što Mourinho voli prepustiti loptu i ići na kontre, ipak njegova ekipa nije probala kontrolisati igru kod vodstva i preuzeti incijativu pa bar meljati loptu. A oni su se kod oba vodstva i suviše povukli, a Psg itekako hrabro krenuo i na kraju bio nagrađen.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- OnlyUnited
- Kontakt:
Al' Motta kakav mec
Mislim da je upravo on taj igrac koji je uz Veratija neutraliziro' crveni.
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 11 mar 2015, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- Rekordmeister
- Kontakt:
Ko sad spominje Bayern,zasto vi sve gledate kroz neke oci mrznje neki klubova,jaro ja volim nogomet i volim dobru utakmicu,ja ne mrzim niti jedan klub,nemoj biti dijete pa sebi dopustiti takvo razmisljanje kao sad,ja kazem onako kako jeste a to je da trenutno u Engleskoj nema jaceg kluba od Chelsea,oni mogu biti jos jaci samo ako se United i Arsenal u ozbilje kao klubovi koji su TOP u Engleskoj ovo sve ostalo je sitna riza i navikana parola...calcio je napisao/la:Sta? Da ispadnu od PSG-a? Pa moglo bi se vrlo lako i Bayernu isto desiti ako nalete na njih.Rekordmeister je napisao/la:Mozemo mi pricati svasta ali ovaj Chelsi je daleko najozbiljnija i najkvalitetnija ekipa Engleske lige.Bez jakog Uniteda i Arsenala u buduce nece ni oni biti nista jaci i ovo ce im se cesto desavati.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Prošlo je Mourinhovo vrijeme. 2010. je doživio vrhunac i od tada je u konstantnom slobodnom padu. Ne mogu shvatiti ozbiljno nikoga ko ga smatra najboljim trenerom u ovom trenutku. Lik je postao veća pizda od Pelegrinija.
Dok ima sreće ima i rezultata. Na to se svodi njegova igra.
Osvojit će ligu čisto zato što ima najbolji tim i to je to. U Europi neće imati šanse dok ne izraste ponovo muški polni organ.
Dok ima sreće ima i rezultata. Na to se svodi njegova igra.
Osvojit će ligu čisto zato što ima najbolji tim i to je to. U Europi neće imati šanse dok ne izraste ponovo muški polni organ.
Pa kakav je ovo crveni za Shakhtar jbt 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Bravo Parižani, apsolutno zaslužena pobjeda bez ikakve dvojbe!

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- anelbavarac
- Kontakt:
Arsic je previše posran u zadnjih nekoliko sezona.Nije više zanimljivo 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Vrati se majstore yebo ovo
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma da ali to si napisao u smislu kao da je katastrofa ispasti od PSG-a. Pa nije ih izbacio Rennes nego klub koji moze osvojiti Ligu prvaka. Sto se tice ostalih engleza, imaju jos City i Arsenal koji su u igri. Iako su izgubili domace utakmice, ne bih se iznenadio ako neko od njih prodje dalje.Rekordmeister je napisao/la:Ko sad spominje Bayern,zasto vi sve gledate kroz neke oci mrznje neki klubova,jaro ja volim nogomet i volim dobru utakmicu,ja ne mrzim niti jedan klub,nemoj biti dijete pa sebi dopustiti takvo razmisljanje kao sad,ja kazem onako kako jeste a to je da trenutno u Engleskoj nema jaceg kluba od Chelsea,oni mogu biti jos jaci samo ako se United i Arsenal u ozbilje kao klubovi koji su TOP u Engleskoj ovo sve ostalo je sitna riza i navikana parola...calcio je napisao/la:Sta? Da ispadnu od PSG-a? Pa moglo bi se vrlo lako i Bayernu isto desiti ako nalete na njih.Rekordmeister je napisao/la:Mozemo mi pricati svasta ali ovaj Chelsi je daleko najozbiljnija i najkvalitetnija ekipa Engleske lige.Bez jakog Uniteda i Arsenala u buduce nece ni oni biti nista jaci i ovo ce im se cesto desavati.
Sasa Vugdalic odma cist crveni udario je Zlatan po tetivama Oskara onda posle poluvremena kad onaj u studiju kaže da nije crveni ispravljaju se
ka'e Zlatan ko Sandokan...inače maestralna partija PSG navijao sam za njih pored Coste nervirao me i Matić imao je 2-3 puta situacije da dobije zuti kada nisu bili tehnicki fauli i nije dobio baš hinjski igra
I takav je dva puta ostao neporažen u Minhenu a na Emiratima i Monako tricu utrpa,tako da niste ni vi nešto posebnoanelbavarac je napisao/la: Arsic je previše posran u zadnjih nekoliko sezona.Nije više zanimljivo
Kad rece to za Sandokana oplako samzgembo89 je napisao/la:Sasa Vugdalic odma cist crveni udario je Zlatan po tetivama Oskara onda posle poluvremena kad onaj u studiju kaže da nije crveni ispravljaju seka'e Zlatan ko Sandokan...inače maestralna partija PSG navijao sam za njih pored Coste nervirao me i Matić imao je 2-3 puta situacije da dobije zuti kada nisu bili tehnicki fauli i nije dobio baš hinjski igra
Liverpul je najjači klub u Engleskoj !!!Rekordmeister je napisao/la:Ko sad spominje Bayern,zasto vi sve gledate kroz neke oci mrznje neki klubova,jaro ja volim nogomet i volim dobru utakmicu,ja ne mrzim niti jedan klub,nemoj biti dijete pa sebi dopustiti takvo razmisljanje kao sad,ja kazem onako kako jeste a to je da trenutno u Engleskoj nema jaceg kluba od Chelsea,oni mogu biti jos jaci samo ako se United i Arsenal u ozbilje kao klubovi koji su TOP u Engleskoj ovo sve ostalo je sitna riza i navikana parola...calcio je napisao/la:Sta? Da ispadnu od PSG-a? Pa moglo bi se vrlo lako i Bayernu isto desiti ako nalete na njih.Rekordmeister je napisao/la:Mozemo mi pricati svasta ali ovaj Chelsi je daleko najozbiljnija i najkvalitetnija ekipa Engleske lige.Bez jakog Uniteda i Arsenala u buduce nece ni oni biti nista jaci i ovo ce im se cesto desavati.
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 14 gostiju.