RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

emil02in
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la emil02in » 11 mar 2015, 22:35

Evo gledam ove navijace PSG-a blago se njima nema sume oko njih :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 11 mar 2015, 22:47

ma *ebavo sam i *bacu jos njihove mame, zovu me i danas samo nemogu sve to stici od obaveza, mozda je koji od tih divljaka i moj i unaprijed se izvinjavam.
Izvinite molim vas raja, mora da sam bio dobro pjan dok sam ih pravio, ali nije do mene posto su se na Gorancima gojili, mislim da u ovom slucaju (ne) bioloski roditelji snose krivicu.

Volim vas sve majke mi moje!

Mostar u Srcu, Velez do groba!
Zadnja izmjena: Tosre, dana/u 11 mar 2015, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 11 mar 2015, 22:50

Tosre je napisao/la:ma *ebavo sam i *bacu jos njihove mame, zovu me i danas samo nemogu sve to stici od obaveza, mozda je koji od thih divljaka i moj i unaprijed se izvinjavam.
Izvinite molim vas raja, mora da sam bio dobro pjan dok sam ih pravio, ali nije do mene posto su se na Gorancima gojili, mislim da u ovom slucaju (ne) bioloski roditelji snose krivicu.

Volim vas sve majke mi moje!

Mostar u Srcu, Velez do groba!
:urnebes: :urnebes: :urnebes: a grob te yebo sto me nasmija :rol: :tokralju: :tokralju:
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 11 mar 2015, 23:09

Sto li se ovo pakas ne javlja :plac: da se nije zaglavio u prknima sUMarskim :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
:guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:
Trebalo bi RAja vatrogasce obavijestiti :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 11 mar 2015, 23:12

rodjenisa je napisao/la:Sto li se ovo pakas ne javlja :plac: da se nije zaglavio u prknima sUMarskim :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
:guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:
Trebalo bi RAja vatrogasce obavijestiti :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Ima turu do lipnice za marku i trie's. Vozi jednu romsku familiju :urnebes: :urnebes: to je njegova klijentela :urnebes: :urnebes: :rol: :urnebes:
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 11 mar 2015, 23:14

:lol: :lol: :lol: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
frajer uzima lovu dok se ja jadan gusim u flasi chivasa :plac:

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 11 mar 2015, 23:33

slika
Brnjašu iz zapadne Tuzle uguši se u smradu
slika
Brnjašu iz zapadne Tuzle dođi sutra da pročistiš pluća i pamet, čeka te boca gospodina šetača po imenu johnnie walker da možeš malo maligana pojačat.Čekamo te s bocom johnnia pored ove ljepotice koju mi pijemo i ispod ovog plavog neba koje stoji 365 dana iznad nas.NEPROCJENJIVO.Dragi moj brnjašu tako ti je to kod nas ljudi obdarenih počašćenih ovim ljepotama, hebeš kup hebeš prvenstvo mi se bolan s vama samo šupamo. Ne možeš ti to nikad skontat jer nisi obdaren prirodnim ljepotama a liskaluk je za tebe misaona imenica.Pozdrav usamljenom pitekantropu iz zapadne Tuzle s porijeklom iz West Berlina (zapadna evropa).Što bi rekao Mita profesor Ćemalović, A U ŠUMU LIVADIĆU.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

RedOne
Kontakt:

Post Postao/la RedOne » 12 mar 2015, 00:01

Evo pošto se neposredno prije mene javio naš drug BMV22 (kojeg ovim putem pozdravljam :salut: ) moram reći da će moj izvještaj dobiti ovaj put puno drugačiju formu. Usred pisanja taktičke sheme, komentarisanja igre i igrača pročitam njegov zadnji post u kojem kaže da u ovom meču ne bismo trebali tražiti dlaku u jajetu što se tiče same igre jer to ne bi bilo baš korektno i pobrišem skoro sve što sam napisala... I premda je teren jedino mjerilo, a igra jedina referenca po kojoj neki navijač koji nije bio prisutan na utakmici može dobiti nekakvu sliku naše ekipe, danas bi zaista bilo neumjesno pisati neki "običan" komentar. Takav komentar i ne priliči današnjoj utakmici i atmosferi na tribinama. I dok su tribine 100 x sažvakana tema sa uvijek istim čuđenjem i neshvatanjem u izvještaju ovaj put prelazim preko njih... I jedne i druge navijačke grupe... Ne mogu više pričati da mi je ovo najodvratnija utakmica u sezoni, kojoj prisustvuje ogroman broj kompleksaša i klasičnih idiota koji svoju mržnju mogu višekratno multiplicirati pod okriljem istomišljenika ili navijačke grupe. Pritom je naravno apsolutno nebitno znaju li ti likovi igrače vlastitog tima ili osnovna pravila fudbalske igre...

Ono što sam mislila napisati je možda neki mali rezime prve dvije zvanične proljetne utakmice. Nažalost, iz Zvornika nisam uspjela ni napisati izvještaj jer je tema prije nego sam došla na forum dobila neki totalno drugi tok, u kojem se pričalo o svemu, ali ne i o utakmici i nisam vidjela neku potrebu da se uključujem dugačkim izvještajem koji svakako nikoga ne zanima. Premda je povlačenje bilo kakvih paralela krajnje neumjesno zbog specifičnosti današnje utakmice, zbog potrebe da vam malo dočaram i utakmicu prošlog kola mogu reći da me današnja igra Veleža u nekim momentima podsjetila na igru Drine, a djelomično me podsjetio i rezultat. Dakle, svi koji ste danas gledali Veležovu partiju možete zaključiti na koji su način Zvorničani došli do željenog rezultata- požrtvovnošću, hrabrošću, kapitaliziranjem svih šansi na utakmici i naravno velikom dozom sreće. S druge strane naši igrači prošlo kolo, odnosno igrači Zrinjskog danas su imali inicijativu, ali su lopte pretežno bile tako nekonkretne, a akcije tako neizrađene i "otprilične" da su to mogli primijetiti svi prisutni na utakmici. Suma sumarum cijelog ovog pasusa- Zvornik nam se desio, ni sama ne znam kako :roll: , danas ga je donekle kompenzirao Zrinjski tako da smo opet na nuli bar što se mene tiče...Idemo dalje...

Pošto ću se u ovom postu držati BMV-ovog postulata o nenapadanju ekipe :D malo ću ocijeniti igrače kroz ove dvije utakmice:

Dragojević- Pošto večeras ne ružim, a i prošlo kolo je davno bilo, amnestiram ga za Zvornik :lol:
Bobić- On je očigledno golman za velike utakmice. Za današnju partiju svaka čast i :clap:
Barišić- Opet zbog pakta o nenapadanju, preskačem Baru za obje utakmice...
Pejić- Još jedno preskakanje...
Zolj- Konstanta u ekipi. Jedini igrač koji je obje utakmice odradio u svom stilu. Bravo Amire :clap:
Škahić- Rado bih i njega preskočila, ali eto danas se pokazao boljim stoperom od Fejinog prvobitnog rješenja...
Zvonić- Prosječna ocjena- nije loše (u ocjenu ulazi i Zvornik ;) )
Nikolić- Na moju veliku žalost još jedno preskakanje...
Kodro- Opet prosječna ocjena- 3- :)
Janković- Za Zvornik sjajna ocjena, a i danas vrlo dobro...
Blagojević- Za vrlo malo vremena uradio puno. Na obje utakmice...
Hebibović- Ne znam više kakav epitet upotrijebiti za Anija. Najbolji i najkonkretniji igrač u ekipi, krilo koje bi svak poželio :tokralju:
Hajdarović- Puno se potrošio...
Reljić- Ima centarforsku kretnju, otvara se, ali...preskačem...
Maletić, Tolić- Dobili su male minutaže...

Nakon ovog uzbudljivog popodneva, možemo se okrenuti sljedećem protivniku- ekipi Mladosti ujedno i "fenjerašu" lige. Premda nam gosti iz Obarske nikako ne odgovaraju (bar se takav zaključak izvlači iz prethodnih mečeva) sigurna sam da sa ovog semberskog gostovanja možemo izvući povoljan rezultat ukoliko se prilagodimo "izbij-nabij-nabaci u 16 m" :D sistemu igre koji preferiraju ekipe iz donjeg dijela tabele na svojim neuslovnim terenima. Na tome smo pali u Zvorniku, nadam se da nećemo ponoviti istu grešku...

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 12 mar 2015, 00:09

Red One hvala na izvjestaju ...

Ali kad procitam neke komentare konjusara shvatim da Smiljko Sagolj jos nije krepao ... Ja nemogu da shvati koliko ljudi lazu ..plasiraju deziformacije i uvijek je neko drugi kriv za sve ..
Anti Nakarada

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 mar 2015, 00:56

Raja poslao sam 25 pp, mogli ste vidjeti šta sam poslao...

Zadnje dvije su otišle @blackmundir-u i @Eagles_OldSchool-u

Naš brat @blackmundir napisah ovdje da ima i nove informacije ali da nisu za javnost, pa ga ja molim da nam sutra abd pošalje na pp da vidimo o čemu se radi. ;)

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 mar 2015, 01:25

Cestitke RAja na dobrom rezultatu. ABd u srijedu jos bolja igra i prolaz :) Mi smo malo zakazali, ali eto nas vama u finale, koa sto rece @cernica brat, da pravimo dernek :bih:
Sportski pozz.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

CaliMostarac
Kontakt:

Post Postao/la CaliMostarac » 12 mar 2015, 01:30

primasquadra je napisao/la:nemam vam šta čestitati na nerješenom ishodu , čestitat ću vam ako prođete dalje ali iskoristili ste neke stvari sa 2 gola , nego da pitam što kidate stolice na "svom" stadionu ?? :urnebes:
'ta te briga sta mi radimo sa nasim stadionom? :tralala:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 12 mar 2015, 09:17

Zahvaljujem nasoj @Red One na izvjestaju i komentaru i drago mi je da nakon desetak dana od Zvornika dobijem realniju sliku desavanja na toj utakmici.Dakle ipak nije sve kako se obicno cini neposredno nakon utakmice,baram sam ja tako shvatio.Sad s mnogo vise optimizma docekujem naredne utakmice,mada je moje licno misljenje da trebamo odmoriti nase kljucne igrace na utakmici sa MVO.Ako sta uradimo sa rezervnom postavom dobro i jeste a ako i ne bude dobar rezultat,koga ye.b.e svakako nam je revans kupa puno bitniji.Nazalost mi nemamo tu sirinu u ekipi tako da pametnim rasporedom snaga moramo kompezirati taj nedostatak.
Jos jednom se zahvaljujem nasim momcima na jucerasnjoj bespostednoj borbi za nas dres i apelujem na navijace nase svetinje da se masovno odazovu na revans kupa protiv kona i na taj nacin pomognemo ekipi za konacno slavlje.Ja kako sam i najavio dolazim sa trojicom djavola iz Sa

avanti avanti avanti velez mostar

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 12 mar 2015, 10:18

Sve sto ocekujem je onakva borbenost na svakoj utakmici ,i onda nece biti problema .Bice pobjeda, bice poraza ali sa onakvom borbenoscu niko im nece nista prigovoriti .

RamizBegovic
Kontakt:

Post Postao/la RamizBegovic » 12 mar 2015, 10:56

USTANITE ĐAVOLI

SRIJEDA JEDNO MJESTO JEDAN CILJ.

PODRŽIMO NAŠE ROĐENE

KUP JE NAŠ!

SAMO OŠTRO U SVIM POLJIMA.

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 12 mar 2015, 11:05

Bravo Rodjeni (iako to mora puno bolje od jucerasnjeg)!!!
Bravo Red Army!!!
Djavolice hvala na izvjestaju/ocjenama!!!
Antoni Bandic sudi subotnji okrsaj = dobri preduslovi za prvu gosujucu pobjedu!!!

NAPRIJED RODJENI!!!
Prkosni i Ponosni od 1922

112233445566778899
Kontakt:

Post Postao/la 112233445566778899 » 12 mar 2015, 12:08

Treba se okrenuti Mladosti ipak je to klub s vecom tradicijom nego ovaj KUD s kojim smo igrali jucer.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 12 mar 2015, 12:20

Ma u srijedu trebamo pametno odigrati, kako na terenu tako i na tribinama .Jer oni ce traziti prekid utakmice i za malu sinicu, pogotovo dok njihov golman bude ispred RA tribine. Oni ce igrati prljavo jer drugacije i ne znaju,provocirat ce na tribini I na terenu I zato mi moramo Paterno odigrati.
MIND NAVIJAMO IZ LJUBAVI PREMA KLUBU, A ONI IZ MRZNJE PREMA NAMA I NASEM GRBU.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 mar 2015, 13:21

emil02in je napisao/la:Ma u srijedu trebamo pametno odigrati, kako na terenu tako i na tribinama .Jer oni ce traziti prekid utakmice i za malu sinicu, pogotovo dok njihov golman bude ispred RA tribine. Oni ce igrati prljavo jer drugacije i ne znaju,provocirat ce na tribini I na terenu I zato mi moramo Paterno odigrati.
MIND NAVIJAMO IZ LJUBAVI PREMA KLUBU, A ONI IZ MRZNJE PREMA NAMA I NASEM GRBU.

Ovo podebljati, jer će kamenjar ići na ovo. :twisted: RA ne smije nasjesti na bezobraze provokacije anamo onih.

Sa RA se mora razgovarati pod hitno da ne nasijedaju na njihove igre i igrice. :twisted:

RamizBegovic
Kontakt:

Post Postao/la RamizBegovic » 12 mar 2015, 13:36

PAMET U GLAVU SLAŽEM SE

Teška ce to biti tekma,nadam se da ce mo na vrijeme zabiti i riješiti dileme sve.

Mislim da jedino uz veliku podršku svi simpatizera-navijaca RED-ARMY možemo dati krila našim igracima to se pokazalo i pod B.B. poslje primljenog gola kad su baklje i stolice krenule letiti tada su i igraci vidjeli da smo tu zbog njih (i krv svoju za crvenu boju).
Nažalost nebi da kvarim euforiju ali zaboravio sam više kako izgleda pun stadion,mnogi nisu išli cekaju neki rezultat ali to nije ok.Nema rezultata bez podrške prave.
Polu finale je pred vratima zato budimo uz Rođene.

POKAŽIMO I DOKAŽIMO SVIMA DA RED-ARMY NIJE UMRO NITI CE IKAD UMRIJET.

SRIJEDA, JEDNO MJESTO JEDAN CILJ.
KUP JE NAŠ!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.