AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
http://gianlucadimarzio.com/serie-a/int ... ornamenti/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Roma se interesuje za 100 igraca i onda Sabatini dovede par talenata iz Juzne Amerike koji nikada nece dobiti priliku.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Salaha mu neću halalit
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
No10 je napisao/la:To su sigurno Ljajicevi. Znam za prijateljstvo CS sa Gate 13 i navijacima Atletika i Palerma.
Za prijateljstvo sa Gate13 znam i vidio sam na ogradi zastave (na obje strane) pogotovu kad su derbiji.To sa sicilijancima i špancima nisam upoznat,ima li koja slika?

Pobjeda je bolja od orgazma!
Ne bih sad znao izguglat slike, al vjeruj mi na riječ. Prošle sezone CS transom je pozdravio povratak Palerma u Seriu A i poželio im sreću. Atletiko kad je razbio Lazio, navijači su imali naše zastave, pa je komentator spominjao o prijateljstvu a i prije sam čitao o tome. Dobri smo sa navijačima Celtica i Shamrocka također. Obje te ekipe imaju imaju djetelinu i zeleni su. U tome je fora 

Roma non si tifa, si ama!
-
- Kontakt:
Kakav ste vi podbacaj. Ocajan tim imate na celu sa trenerom violinistom
- Alen Škoro
- Kontakt:
Trenutno jedina svijetla tačka u Romi je onaj anđeo što vodi RomaTV na yt. 

NON MOLLARE MAI
Nemamo ocajan tim nego imamo trenera koji poslije Bajerna nije kako treba napao nijednu ekipu u Italiji a ne u Evropi.To je problem jer da je ekipa ocajna ne bi dvije sezone bila u vrhu Italije.Jes da smo sad u belajima al valjda se izadje iz ovoga,najvise je za ovo kriv Garsija koji je pogubio sve konce.Sa nekim novim trenerom ova ekipa bi proigrala ko na pocetku sezone.konjkopendica je napisao/la:Kakav ste vi podbacaj. Ocajan tim imate na celu sa trenerom violinistom
ja mislim da romi treba trener kao što je marselo bielsa iz marseja, da malo razdrma igrače, ne zovu ga džabe ludak, garsija je dobar, hvala mu za prošlu sezonu, ali ako on ostane i naredne godine nema nam titule još 15 godina, uništiće čovjek sve, ovako imamo finu ekipu, još par igrača, prije svega 2 beka, špic i golman i još 2-3 igrača za rotacije i riješiti se majkona, ešli kola, paredesa, ibarba i astorija vratiti u kaljari i sledeće sezone napasti skudeto.Manuel je napisao/la:Nemamo ocajan tim nego imamo trenera koji poslije Bajerna nije kako treba napao nijednu ekipu u Italiji a ne u Evropi.To je problem jer da je ekipa ocajna ne bi dvije sezone bila u vrhu Italije.Jes da smo sad u belajima al valjda se izadje iz ovoga,najvise je za ovo kriv Garsija koji je pogubio sve konce.Sa nekim novim trenerom ova ekipa bi proigrala ko na pocetku sezone.konjkopendica je napisao/la:Kakav ste vi podbacaj. Ocajan tim imate na celu sa trenerom violinistom
Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
LUTVO je napisao/la:ja mislim da romi treba trener kao što je marselo bielsa iz marseja, da malo razdrma igrače, ne zovu ga džabe ludak, garsija je dobar, hvala mu za prošlu sezonu, ali ako on ostane i naredne godine nema nam titule još 15 godina, uništiće čovjek sve, ovako imamo finu ekipu, još par igrača, prije svega 2 beka, špic i golman i još 2-3 igrača za rotacije i riješiti se majkona, ešli kola, paredesa, ibarba i astorija vratiti u kaljari i sledeće sezone napasti skudeto.Manuel je napisao/la:Nemamo ocajan tim nego imamo trenera koji poslije Bajerna nije kako treba napao nijednu ekipu u Italiji a ne u Evropi.To je problem jer da je ekipa ocajna ne bi dvije sezone bila u vrhu Italije.Jes da smo sad u belajima al valjda se izadje iz ovoga,najvise je za ovo kriv Garsija koji je pogubio sve konce.Sa nekim novim trenerom ova ekipa bi proigrala ko na pocetku sezone.konjkopendica je napisao/la:Kakav ste vi podbacaj. Ocajan tim imate na celu sa trenerom violinistom
E upravo nam takva budala treba da im yebe sve kad se De Rossi i ostali zayebavaju,ne bi kod njega niko smio da pretrci manje od 10 kilometara

Imamo dobru ekipu koliko toliko osim golmana koji su nam ocajni,sto se tice napadaca valjda Doumbia proradi ili ce i on da zavrsi kao Iturbe haha.Ma kakva Roma i titula,to ne ide zajedno.Mora se prvo promjeniti mentalitet a onda dovesti neko kao Bielsa da im sve yebe kad useru neku tekmu a prije toga svega moramo se rijesiti ovih skart igraca.Al kako ih se rijesiti kad ce ih zamjeniti jos gori.Eno izgleda da ce Glen Johnson biti novi igrac Rome

Veceras opet nerijeseno,pa kakva je Roma ekipa

Kako ćeš to tako Manuele za Iturbea 
http://mon" onclick="window.open(this.href);return false; do.rs/a777572 /Sport/Fudbal/Francesko-Toti-poslao-pismo-povredjenom-navijacu.html
Ovo nije prvi put da kapiten nešto ovakvo radi, ljudska veličina
zaj.ebi temperament.

http://mon" onclick="window.open(this.href);return false; do.rs/a777572 /Sport/Fudbal/Francesko-Toti-poslao-pismo-povredjenom-navijacu.html
Ovo nije prvi put da kapiten nešto ovakvo radi, ljudska veličina

Ma kako necu,jedan gol u citavoj sezoni a placen oko 30 miliona.Mada nesto i dalje vjerujem da ce proigrati samo da dodje drugi trener.No10 je napisao/la:Kako ćeš to tako Manuele za Iturbea
Ovo nije prvi put da kapiten nešto ovakvo radi, ljudska veličinazaj.ebi temperament.
I meni su brisali tako da to nije nista novo.
Plaćen je 22mil, izuzetno brz i prodoran igrač, ove sezone se nije baš istakao jer ekipa igra loše a i bio je povrijeđen nekoliko puta. U zadnje vrijeme igra sve bolje i očekujem da sad proradi do kraja, jer mali zna igrat lopte iz aviona se vidi.Manuel je napisao/la:Ma kako necu,jedan gol u citavoj sezoni a placen oko 30 miliona.Mada nesto i dalje vjerujem da ce proigrati samo da dodje drugi trener.No10 je napisao/la:Kako ćeš to tako Manuele za Iturbea
Ovo nije prvi put da kapiten nešto ovakvo radi, ljudska veličinazaj.ebi temperament.
Zna on igrati lopte to se vidi,brz je ko munja al mu ipak fali ono nesto sto je imao u Veroni.Vjerujem da mu ni ovaj stil igre ne odgovara a i mogu se zakleti da kad bi dosao neko drugi umjesto Garsije da bi se preporodio al ovo sto sad pokazuje ne opravdava novac koji je Roma za njega ulozila mada nadam se da ce do kraja sezone odigrati daleko bolje.No10 je napisao/la:Plaćen je 22mil, izuzetno brz i prodoran igrač, ove sezone se nije baš istakao jer ekipa igra loše a i bio je povrijeđen nekoliko puta. U zadnje vrijeme igra sve bolje i očekujem da sad proradi do kraja, jer mali zna igrat lopte iz aviona se vidi.Manuel je napisao/la:Ma kako necu,jedan gol u citavoj sezoni a placen oko 30 miliona.Mada nesto i dalje vjerujem da ce proigrati samo da dodje drugi trener.No10 je napisao/la:Kako ćeš to tako Manuele za Iturbea
Dosta je bilo remija.
Idemo sad po poraze.Sta nam Garsija uradi,vrati nas u vrh i onda nas vrati gdje smo bili prije dvije godine.
Idemo sad po poraze.Sta nam Garsija uradi,vrati nas u vrh i onda nas vrati gdje smo bili prije dvije godine.
Valjda je vrijeme za ćelu
.Dosta je više ovog cirkusanta 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.