KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

alan_kardec
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la alan_kardec » 04 mar 2015, 18:34

sad mogu i da umrem.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 04 mar 2015, 19:20

alan_kardec je napisao/la:sad mogu i da umrem.
Dočeko si da i mi Krštenog Pleja dovedemo nakon Godinu i po pa sad možeš i umrijeti? :mrgreen:
Mens sana in corpore sano.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 mar 2015, 19:32

ja to tako jer mi je puno srce što ste konačno dobili playa.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 04 mar 2015, 19:36

alan_kardec je napisao/la:ja to tako jer mi je puno srce što ste konačno dobili playa.
Sad smo egal sa garavima

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 mar 2015, 20:29

slika
Eto vam play , je.bo vas play :rol:

Al sam se ismijao na ovo.

Ironicno 1,5 godinu trazimo jednog playa da razigra sve druge a onda dovedemo indijanca :mrgreen:
To kako ce se njegove nabijene brojke u Kini prenijeti u nas sistem ostaje da se vidi.
Ono sto je jasno prangiju ima , igrao u Kini ili Sibiru ima pravu habicu u ruci.Afirmativno takodje da pored i manjka centimera ima strasan raspon ruku od 2 metra sto ce doprinijeti timskoj odbrani , ili bar nece biti crna rupa.

Ne moram ni govoriti koliko ovo donosi za citav tim.
x Mogucnost da odmoris Tepica i da isti igra max intezitetom onoliko minuta koliko stvarno moze
x Milosavljevic se ne mora trosit na vodjenje lopte
x Pavlovic nece morati toliko siliti igru 1 na 1
x Nece na pomenutim igracima + Macvanu moci toliko skupljati na prodoru uz ovu rafalnu paljbu

itd. itd.

Jedan kvalitetan igrac u rotaciji koji popunjava najdelikatnije mjesto sto snowball efektom utice na sve druge.

Mislim da vec sada mogu potpisat euroligu sa 2 ili 3 pozicije , al ako Dule izvuce max potencijala iz ovog , komsije ce pasti takodje.Pogotovo ako Dujmic pokaze da je de facto ozbiljan igrac.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 05 mar 2015, 11:19

Bravo raule na analizi to je to ;)

Biće velika ludnica, iako neka najveća imena su spriječena da se odazovu i nastupe. :clap:
[youtube][/youtube]
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 05 mar 2015, 14:38

Akojon: Partizane, dolazim da pobeđujemo
Autor: ****
"Koliko sam čuo, ali i gledao na snimcima, navijači Partizana slove za najbolje u Evropi. Uzbuđen sam što ću igrati pred njima. Verujem da ću ih učiniti ponosnim", poručio novi plejmejker crno-belih

Akojon: Partizane, dolazim da pobeđujemo. Džoš Akojon sprema se da ovih dana iz Kanzasa stigne u Beograd i zvanično upozna sve u Partizanu, nakon što je i formalno potpisao ugovor sa crno-belima.

"Dolazim u veliki klub koji ima bogatu istoriju. Od agenta Krisa Nikolsa znam da su godinama pobednički tim, što je i bilo presudno da dođem. Takođe, poznato mi je i da je Partizan klub iz koga je u NBA došlo mnogo igrača, a jedan od mojih ciljeva je upravo da se vratim u najjaču ligu na svetu", izjavio je za "Novosti" Akojon.

VUJOŠEVIĆ
Akojon se prethodnih dana upoznavao i sa karijerom budućeg trenera Duška Vujoševića. "Poznato mi je da je moj novi trener uticao na karijeru velikog broja igrača koji su kasnije igrali u NBA ligi. Nadam se da će da unapredi i moju igru", izjavio je novi plejmejker Partizana.
Amerikanac zna da će igrati pred vatrenim navijačima.

"Košarka u Srbiji i ABA ligi je kvalitetna. Takođe, koliko sam čuo, ali i gledao na snimcima, srpski navijači slove za najbolje u Evropi, pogotovo navijači Partizana. Uzbuđen sam što ću igrati pred njima, za njih, a i verujem da ću ih učiniti ponosnim", rekao je košarkaš koji je sa reprezentacijom Nigerije pobedio selekciju SCG u prvom kolu Svetskog prvenstva u Japanu 2006. godine.

Kada je reč o ambicijama sa Partizanom, Akojon je bio kratak i jasan: "Dolazim da pobeđujemo, šta ćete više?".
:clap:
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 06 mar 2015, 16:50

Akojon u subotu stiže u Beograd. :opaopa:

Prodaja karata za revijalnu ide odlično... najviše se kupuju karte vezane za one koji neće prisustvovati a žele pomoći. Doslovno će se morati štampati još. To govori ko je i šta je KK Partizan. :kralj:

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 09 mar 2015, 14:21

slika
Najnovije pojačanje kluba iz Humske Džoš Akojon u ponedeljak u prepodnevnim časovima završio je potrebne lekarske preglede.
Plejmejker Partizana NIS je u srpsku prestonicu stigao u subotu i pravo sa aerodoma došao u halu Pionir kako bi se upoznao sa saigračima i stručnim štabom.

- Fascinantno je koliko klub ima trofeja. Sasvim je jasno da sam došao u tim koji želi samo pobede i ima najviše ambicije. Sa saigračima sam već pričao o onome što nas očekuje, cilj je jasan i zbog toga sam i ovde. Pavlović mi je rekao za posebnu utakmicu koju ćemo igrati u sredu. Biće mi velika čast da upravo tada debitujem za Partizan - rekao je najnoviji član srpskog šampiona.

Akojon je odabrao je broj 2 i u dresu sa tim brojem će nastupiti za beli tim na revijalnoj utakmici "Grobari za nas", koja je zakazana za sredu, 11. mart sa početkom u 19.30 časova.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 mar 2015, 16:18

Akobomb je bio gotivan u ovim prvim intervjuima.
Ocigledno ispunjava prvu karakteristiku za dolazak u klub , dobar je covjek :kafa:

Doduse nije ni pravi amerikanac pa to pomaze :mrgreen:

Veceras da nam Miloje pusti ka i svaki put.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 09 mar 2015, 16:54

Pa kad je mogao Željko, Svetislav, Radonjić, što ne bi i Miloje. :cool:

Neće biti nimalo lako večeras. Oni će igrati vjerovatno bez Jaramaza, a mi sa Murićem, e sad na osnovu njegovih poslednjih partija veliko je to pitanje koliko je to pozitivno po nas.

Sve u svemu red je da se nastavi niz.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 09 mar 2015, 22:26

Preko one stvari,bez Milutinova,na guzove do 11.uzastopne pobjede....Igra sa malo žara i sa popriličnom dozom nonšalancije,što mi se nije svidjelo.Ipak,pobjedi se u zube ne gleda...Sa Zadrom će nam igrati Akojon,pa me baš interesuje kako će da se uklopi u sistem.

EdoMajka
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka » 10 mar 2015, 09:09

Sutra kad Akojon osjeti atmosveru punog Pionira tek ce skontati gdje je dosao. :D
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 mar 2015, 01:11

slika

<3

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 12 mar 2015, 11:42

Bilo je fantastično i prelijepo. To nijedan drugi klub nema. :clap:

slika

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Emocija, ponos, radost, PARTIZAN!

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 12 mar 2015, 12:49

slika

I Žo kapiten se oglasio :D ;)
Fantastično veče za sve kojima je Partizan u srcu. :clap:

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 12 mar 2015, 14:41

Još uvijek sam pod utiskom. I ovo samo Partizan može. Niko drugi.

slika

slika

slika

Slijedi Zadar. Nastavak niza do konačne pobjede! :opaopa:

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 14 mar 2015, 18:17

Lorens izgleda napustio Zadar i neće igrati u BG-u.
Što se nas tiče virus gripa ubija... veliko pitanje sa kojim sastavom ćemo nastupiti sutra.
Akojon nije među bolesnima i on će debitovati u takmičarskoj utakmici.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 15 mar 2015, 18:51

Rastavljanje Zadra na proste faktore i osveta za onaj nesrećni poraz u prvom dijelu :clap: 12.ta u nizu...Još da klapnemo Budućnost,pa da se moje propročanstvo ostvari :D
djoleprijedor je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
44Bertans je napisao/la:Mogao bi Partizan i do drugog mjesta ukoliko dobije meč u Podgorici. Samo je pitanje da li to želimo. :mrgreen:
budućnost popušta po malo... oni bi nam najviše odgovarali, cedevita najmanje...
Ko da gledam..zadnji meč,26.kolo u Morači...mi i Đetići izjednačeni na tabeli i dobijamo ih za 2.mjesto pred PO.
Akojon će biti veliko pojačanje,a biće i Đumić,iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i uklapa se,biće dobar centar.

EdoMajka
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka » 15 mar 2015, 19:07

Pao i Zadar :D

Akojon je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 16 poena, Mačvan je pogodio 12, 11 je dodao Đumić, 10 Marinković, 9 Murić, 7 Dalo.

[youtube][/youtube]
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.