Najgora je ona oholost koja se uznosi lažnom skromnošću - Marko Aurelijelegenda reala je napisao/la:Dobro, tu smo negdje, ne bi ja reko da je neko veći od nekog![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- legenda reala
- Kontakt:
Nemogu ja kileBosniacum Lilium je napisao/la:
Pa hajde ti legendo, naslijedi rahmetli Zaima Imamovića, vodi nas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- firefirefirely
- Kontakt:
Zato sto je Baketu schoopak stisno, da nije doslo do dogovora usao bi Fahro umjesto DF-a u vlast, tako da je vrli duhovni poglavar Izmetbegovic sve davao samo da se dogovoreDukeOfWellington je napisao/la:Sa 120 hiljada dobio više nego SDA sa skoro 300 hiljada.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
barem si priznaolegenda reala je napisao/la:Nemogu ja kileBosniacum Lilium je napisao/la:
Pa hajde ti legendo, naslijedi rahmetli Zaima Imamovića, vodi nas
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Apsolutno. Izetbegoviću je najvažnije biti u vlasti. Prebiće on to preko preduzeća i drugih funkcija, stara škola. Prvo se obračunavao sa Tihićevom i Adilovićevom strujom, sad prodaje principe za vlast, fino se glasačima zahvalio na preko 300k glasova. A tek je počelo.
100 000 radnih mjestaDukeOfWellington je napisao/la:Apsolutno. Izetbegoviću je najvažnije biti u vlasti. Prebiće on to preko preduzeća i drugih funkcija, stara škola. Prvo se obračunavao sa Tihićevom i Adilovićevom strujom, sad prodaje principe za vlast, fino se glasačima zahvalio na preko 300k glasova. A tek je počelo.
Koji je ovo rusvaj od drzave
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
+ na sljedecem kongresu stranke preuzima konacno stranku i stavlja je pod privatnu svojinuDukeOfWellington je napisao/la:Apsolutno. Izetbegoviću je najvažnije biti u vlasti. Prebiće on to preko preduzeća i drugih funkcija, stara škola. Prvo se obračunavao sa Tihićevom i Adilovićevom strujom, sad prodaje principe za vlast, fino se glasačima zahvalio na preko 300k glasova. A tek je počelo.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
jao koliko sam spavao, covjece, s posla dosao oko 16, spavao od 17 do sad 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da, to je već jasno skoro godinu dana. Njemu je bilo najvažnije da distancira Adilovića i to je uspio postavljanjem Zvizdića za državnog premijera. Nakon što formira vlast i preuzme funkciju predsjednika stranke onda ide u razračunavanje sa ostacima Tihićeve struje i inih privatnih struja, npr. mora se hitno riješiti sukob u TK na relaciji Fazlić - Kukić. Nakon što u svim kantonima pa čak i opštinama instalira poslušne kadrove, a što će se desiti u narednih godinu dana, moći će se proglasiti prvim bošnjačkim sultanom sa neograničenom moći.
- legenda reala
- Kontakt:
tako i trebasonik24 je napisao/la:jao koliko sam spavao, covjece, s posla dosao oko 16, spavao od 17 do sad
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samo_lijevo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Brat me razocarao a bio mi je omiljeni igrac.
Brat me razocarao a bio mi je omiljeni igrac.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- dr.van nostrand
- Kontakt:
smatrate da su ostali (bitni) politicki subjekti na bh sceni neovisni i nisu pod kontrolom najuzeg kruga ljudiBosniacum Lilium je napisao/la: na sljedecem kongresu stranke preuzima konacno stranku i stavlja je pod privatnu svojinu
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- legenda reala
- Kontakt:
nemaš razloga za razočarenje 
Kratko i jasno SVI SU ISTIdr.van nostrand je napisao/la:smatrate da su ostali (bitni) politicki subjekti na bh sceni neovisni i nisu pod kontrolom najuzeg kruga ljudiBosniacum Lilium je napisao/la: na sljedecem kongresu stranke preuzima konacno stranku i stavlja je pod privatnu svojinu
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kako nema ? ovo je bezobrazno ponasanje.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Kaže budi normalan, pa gdje ću bit normalan. Ja hoću, ona neće, ona (možda
) hoće, a ja nemam kad. 
- harisbokii
- Kontakt:
Pozz raja prvi put pisem ovdje inace visim tamo po kladionici i tako.
Skinuo sam igricu zig zag prognoziram jos koji sat da ce mi biti zdrav displej na mobitelu...
Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk
Skinuo sam igricu zig zag prognoziram jos koji sat da ce mi biti zdrav displej na mobitelu...
Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Što neko reče, mi nismo država, mi smo (propali) projekat SAD-a i EU a političari su marionete tih koji upravljaju projektom, samo što je narod stado ovaca pa to ne vidi.
Jednom je jedan pametan čovjek rekao: 'Ponos neiskvaren al' ušima maši, NEKA KRADU, NEKA KRADU 'AJ BAREM SU NAŠI'
Jednom je jedan pametan čovjek rekao: 'Ponos neiskvaren al' ušima maši, NEKA KRADU, NEKA KRADU 'AJ BAREM SU NAŠI'
Zadnja izmjena: DrustveniParazit, dana/u 12 mar 2015, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- legenda reala
- Kontakt:
oprosti mu, dosad je bio dobarsamo_lijevo je napisao/la:Kako nema ? ovo je bezobrazno ponasanje.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ostali nemaju preko 300 hiljada glasova.dr.van nostrand je napisao/la: smatrate da su ostali (bitni) politicki subjekti na bh sceni neovisni i nisu pod kontrolom najuzeg kruga ljudi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.