Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
E za to se posavjetuj sa nekim poznanikom iz ove oblasti. Ja sam vise ovako hardver/softver #samsvojmajstor, (a po struci historicar
) al' u svakom slucaju sretno, trebat ce ti dobri zivci.. 
- Ed Woodward for Prime Minister !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaha hvala. Ova knjiga od Schildta ima oko 1136 str. pa da ne bude da sam đaba čitao, da mi ode đaba mjesec dana života.OnlyUnited je napisao/la:E za to se posavjetuj sa nekim poznanikom iz ove oblasti. Ja sam vise ovako hardver/softver #samsvojmajstor, al' u svakom slucaju sretno, trebat ce ti dobri zivci..
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Sigruno to nece biti djaba. Djaba bilo procitati npr. Alternativnu Historiju od Osmanagica. 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
OnlyUnited je napisao/la:Sigruno to nece biti djaba. Djaba bilo procitati npr. Alternativnu Historiju od Osmanagica.
Valjda je isto, da ne bude znam radit u javi 5 a u javi 8 ne znam.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Čovjek kojeg možeš pitati bilo šta u vezi programiranja, prije par godina mi je rekao da ovu knjigu smatra najboljom kad je Java u pitanju. Vjerujem da bi i sad rekao isto.
Malik, možeš je preuzeti na netu, ima i peto izdanje dostupno. Vidjela sam je jednom i na našem jeziku u printanom izdanju u knjižari.
Thinking in Java
Malik, možeš je preuzeti na netu, ima i peto izdanje dostupno. Vidjela sam je jednom i na našem jeziku u printanom izdanju u knjižari.
Thinking in Java
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Neki dan otac uzeo usb stik (16 GB) da moze gledati filmove,i juce ubacim u comp normalno radi prebacim par filmova i danas da ustekam u tv ne prepoznaje uopce ajd kontam do tv-a je ,ubacim u comp ali i tu vise ne prepoznaje cuje se onaj zvuk da kad se usteka medjutim nema ikone u my comp ni u disk management ,probao reinstall drivera,disable,enable ,ubacivao u vise portova i u laptop, sve moguce ali i dalje nista,da li je moguce da je riknuo posle dva dana
.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Aj probaj ovo: desni klik na my computer - manage - udji u disk managment, desni klik na disk 1 (C particiju), onda na change drive letter, tu idi add i dodaj mu slovo F ili Z. Mozda ces dobiti poruku tipa changing the drive letter of a volume might cause crograms no longer to run.” Nema veze klik yes. Izadji, restart i probaj. 
Preko "add" ne moze
,mogu promijeniti slovo jedino preko "change".
,mogu promijeniti slovo jedino preko "change".- OnlyUnited
- Kontakt:
Idi na add i upisi veliko slovo F ili Z tu ispod Mount in the... Naravno nakon restarta vidi u device manageru ima li kakvih zutih upitnika/uzvicnika u rubrici usb...
Nije pitanje u vezi racunara ali je najprikladnija tema. Mogu li negdje uzeti one originalne slusalice za svoj telefon, iste kao sto sam dobio sa telefonom ? Ove mi se pokvarile a ne da mi se ona kineska smeca uzimati.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Isto ,prepozna ga u devicu manageru bude na onoj listi kao sve regularno inst ali se ne pojavljuje ni u my comp ni disk manag. ,jbt ga ima racun vratiti pa ako hoce onaj nek´ zamijeni ako ne nikome nista,fala drug
.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Pokusaj kod oficijelnog uvoznika brenda tvog telefona...Puma je napisao/la:Nije pitanje u vezi racunara ali je najprikladnija tema. Mogu li negdje uzeti one originalne slusalice za svoj telefon, iste kao sto sam dobio sa telefonom ? Ove mi se pokvarile a ne da mi se ona kineska smeca uzimati.
Kad sam tu vec, da kazem da sam rijesio onaj problem s tastaturom, al' na najjednostavniji nacin: kupovanjem druge tastature
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ono sto nisi mogao uci u account radi velikih slova. Aj neka si rijesio kupovinom. 
Jel zna neko kako se rijesiti onog trust ratinga sto izbacuje na browseru ?
Nije bilo i odjednom se pojavio.
Nije do ekstenzija jer imam samo 3 a nikad nisu smetale
Nije bilo i odjednom se pojavio.
Nije do ekstenzija jer imam samo 3 a nikad nisu smetale
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
auuu, kad ga ne iylupah sad. Covjece, danas mi kolega s posla donese nekih Ram memorija, hajd reko da malo pojacam komp, stavim ja ram, provjerim, radi, sve ok, ali udjem u mozilu, iybaci me, u bilo koji drugi program iybaci me, sta je ba ovo, kontam, ma virus garant, imam sistemski cd, sad cu ga formatirat i ydravo. Formatiram disk, kad sam poceo instalirat windows, u po frke javlja fali neki fajl, ide sve ispocetka
jednom, dvaput, nece pa nece, iyvadim cd, pobrisem ga, sad nece komp da se upali nikako
uopste nema struje u njemu, probam ovo, probam ono, kabal, vako, kabal nako, odmorim malo, kad probam maloprije, upali, iyvadim onaj ram, poce se instalirat windows
sad kontam, da li da vratim ram ili ne, kakve to ustvari veye ima
Da li su ova ocitavanja i temerature OK ?
U pitanju je graficka kartica: ATI Radeon 4800 Sapphire 1 GB

U pitanju je graficka kartica: ATI Radeon 4800 Sapphire 1 GB

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
gdje gledate to ocitavanja neka, opterecenja itd?
GPU-Z se zove program.sonik24 je napisao/la:gdje gledate to ocitavanja neka, opterecenja itd?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- OnlyUnited
- Kontakt:
Normalna temperatura grafe je od 40 - 70 stepeni (u max opterecenju). Od 70 - 85 moze izdrzati u slucaju da ne osjetis probleme u radu, al' ovakva ce vremenom vjerovatno da raste (jer je presla neku granicu) a vijek trajanja grafe bi opao.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Slatinash_7 i 4 gosta.