Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Jao, čak i udaljene slobodnjake više ne izvodi, nego Ljajić i Florenzi!
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Pjanić više ne smije izvest ni djevojku na večeru
kad sam vidio da florenci izvodi zadnji slobodnjak prebacio sam na everton, hej moj miraleme sta ti rade... trzni se covjece malo, je.e te ko stigne
- Goalgetter
- Kontakt:
Zalosno je sto njemu samo fale muda da postane igracina.
slazem se s tobom, ali on muda nema niti ce ikad imati..Goalgetter je napisao/la:Zalosno je sto njemu samo fale muda da postane igracina.
"samo" .....meni se čini da mu je ona Jozefina uzela sav damar (mislim,šupljaGoalgetter je napisao/la:Zalosno je sto njemu samo fale muda da postane igracina.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja se jos nadam da ce mu narasti. Ima 24 godine, jos on napreduje kao igrac, tako da i nadam se i u tom segmentu. Ima sut, dribling, kontrola lopte, dodavanja sve mu je na vrhunskom nivou, ali dzaba kad on sam sebe koci.mrsic07 je napisao/la:slazem se s tobom, ali on muda nema niti ce ikad imati..Goalgetter je napisao/la:Zalosno je sto njemu samo fale muda da postane igracina.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A mozda trener tako hoce? Vi pricate kao da se ispred zgrade igra. Pa ovo su profesionalne ekipe, zna se ko sta izvodi.
Celik!3,2,2.
plavipatriota je napisao/la:na ljajicu se fakat vidi da je bezveze, precijenjen igrač, al baš!
Ne nosi dzabe nadimak Nutellino.
Puca njemu qurko za fudbalom, samo nek ima Nutelle
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Upravo tako. Isto vazi za ove sto pricaju da ne puca dovoljno. Vjerovatno je taktika takva da se cuva lopta i drzi posjed, a ne da se ispucava.AllGunsBlazing je napisao/la:A mozda trener tako hoce? Vi pricate kao da se ispred zgrade igra. Pa ovo su profesionalne ekipe, zna se ko sta izvodi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
istina je da su to profesionalne ekipe u kojima se zna ko sta izvodi, ali koji genijalac moze dati Florenciju i Ljajicu prednost ispred Pjanica kod slobodnjaka i kornera, ok sto Mire ne izvodi penale, on tu nije jak i ja to razumijem. Jedan Adem svaki drugi penal pogodi i opet izvodi penale, zašto?? Nemoguce da mu trener toliko vjeruje, ili mozda nemaju boljeg izvodjača. Mire izgleda onako slabasno, nikakve zestrine, miran, skroman, veoma kulturan, kao da nije bosanac, ima sve osobine za dobrog zeta, ali u fudbalu mu treba malo drskosti..AllGunsBlazing je napisao/la:A mozda trener tako hoce? Vi pricate kao da se ispred zgrade igra. Pa ovo su profesionalne ekipe, zna se ko sta izvodi.
Pa kad sam sinoc gledao Veratija, nista fizicki nije dominantniji od Pjanica, ali udara igrace Chelsea, nema izgubljene lopte, jak u duelu, znaci bez pardona, e ja to volim kod igraca i uvijek ce takav igrac bolje proci nego igraci kao sto je Pjanic.
Mire ako bi trebalo da napusta Romu onda bi trebalo da ode u ekipu koja preferira stil igre koji njemu odgovara, a to je sto cesce loptu u posjedu, dosta kombinatorike, pasova... gdje bi njegov potencijal dosao do izrazaja. Na primjer neku spansku ekipu, Arsenal, Bayern i sl. On nije fizikaner. I treba da se bori za sebe kao sto se ove ublehe tipa Ljajic ili Iturbe bore za sebe.
-
jaSamMiralem
- Kontakt:
**** ga.
Bio je nekad fin igrac.
Ali, mozda mu se dogodi ko Fabregasu!? Mozda sad kad je najgori predje u neki jaci klub, pa ga kupi jos jaci, pa jos jaci...
Mislim, ko moze danas reci da Fabregas nema dobru karijeru?
Bio je nekad fin igrac.
Ali, mozda mu se dogodi ko Fabregasu!? Mozda sad kad je najgori predje u neki jaci klub, pa ga kupi jos jaci, pa jos jaci...
Mislim, ko moze danas reci da Fabregas nema dobru karijeru?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Roma ni sjena one ekipe od ranije. Mislim da je sve ovo pocelo negdje u isto vrijeme kada se Castan razbolio. Covjek je operisao mozak, ko zna kad ce se i da li ce se vratiti. A bio im je bitan kotacic u ekipi.
ne mogu da vjerujem da ljajic izvodi prekide, slobodnjake kad se zna kakav je izvodjac pjanic...garciaaa u cemu je fazooon
-
jaSamMiralem
- Kontakt:
muamerc je napisao/la:Mire ako bi trebalo da napusta Romu onda bi trebalo da ode u ekipu koja preferira stil igre koji njemu odgovara, a to je sto cesce loptu u posjedu, dosta kombinatorike, pasova... gdje bi njegov potencijal dosao do izrazaja. Na primjer neku spansku ekipu, Arsenal, Bayern i sl. On nije fizikaner. I treba da se bori za sebe kao sto se ove ublehe tipa Ljajic ili Iturbe bore za sebe.
Cijelu vecer se lomim , kako da napisem to sto si ti napisao, ali bez psovanja.
Nisam uspio, ali tebi svaka ti cast, od rijeci do rijeci bih ti to mogao potpisati!
- DonCorleone
- Kontakt:
Izmedju karaktera i odgoja sa jedne strane i takozvanih muda sa druge leze dva razlicita svijeta. Da ima muda pokazao je najkasnije kada odluci da predje po sedam protivnickih igraca sam ili da suta na protivnicki gol sa svoje polovine ili da preuzme odgovornost izvodjenja penala u devedestoj minuti kada mu tim stoji pod imperativom pobjede. Ostalo je odgoj na kojem mu cestitam kao i njegovim roditeljima. Neka se nesposobna mraka ala Ljajic i ostala bagra trgaju oko lopte kada je vec zavladala anarhija.mrsic07 je napisao/la:slazem se s tobom, ali on muda nema niti ce ikad imati..Goalgetter je napisao/la:Zalosno je sto njemu samo fale muda da postane igracina.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 12 mar 2015, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ima i toga što kažeš, ali i u anarhiji treba preživjeti. **** ga, uništi ovako karijeru. Ja njega mogu razumjeti sa nekog ljudskog stanovišta, ne možeš biti ono što nisi, ali ne može se zanemariti činjenica da on jednostavno izgleda kao neko ko bježi i od sopstvene sjeneDonCorleone je napisao/la:
Izmedju karaktera i odgoja sa jedne strane i takozvanih muda sa druge leze dva razlicita svijeta. Da ima muda pokazao je najkasnije kada odluci da predje po sedam protivnickih igraca sam ili da suta na protivnicki gol sa svoje polovine ili da preuzme odgovornost izvodjenja penala u devedestoj minuti kada mu tim stoji pod imperativom pobjede. Ostalo je odgoj na kojem mu cestitam kao i njegovim roditeljima. Neka se nesposobna mraka ala Ljajic i ostala bagra trgaju oko lopte kada je vec zavladala anarhija.
Nije Miralem kriv što mu je trener đunup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.