Čedna i poštena
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Eto legendi prilike da se ozeni, sad ili nikad 
Čedna i poštena
Čedna i poštena
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Eto legendi prilike da se ozeni, sad ili nikad
Čedna i poštena

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Donnie Darko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Nikada zaboravljen nećeš biti direktore univerzuma

Nikada zaboravljen nećeš biti direktore univerzuma
Darko, sta radis u pet na forumu 
- theboss_RD07
- Kontakt:
Brate moj, Parovi ti i jesu skup kurava i maloumnih levata, koji ce kresati te kuraveLeBronfan je napisao/la:koja je ovo ravaku, Bože sačuvaj, pa zna li ona da joj ovo gledaju roditelji, koja bruka
⭐
Bogami polozise se testovi za vozacku, jos prva pomoc, to je lagano. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Palite aparate, ovaj fakultet ubi. 
PS: Ova nova Coca Cola Life nije losa.
PS: Ova nova Coca Cola Life nije losa.
bambus je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj
sta reci a ne zaplakati
Dobise ove starlete najyebeniju konkurenciju ikada.
EDIT : http://webtribune.rs/neverovatno-saznan ... moubistvo/#" onclick="window.open(this.href);return false;
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Eh da je barem tako moj Tribalian pa da se tako jednostavno nadje rijesenje za rak.
Kemoterapija je na zalost jedino sto funkcionise, a i to je Boga moli. Licno sam imao to u vrlo bliskoj familiji, i znam sta su nam sve predlagali i donosili, ali samo ta terapija pomaze. Ovo ostalo je sve na nivou da mozes probat ako ne postoji drugi izlaz i nemas vise sta izgubit.
Naravno, ja sam ovo shvatio kao preventivno , ulje nema standardni efekat tj. nema voznju pa moze da se koristi u bilo kom uzrastu. Citam ove komentare ispod texta , neki lik pise da mu je pomoglo, sta znam...Ali zaista nema logike da marihuana bude nelegalna. Sa druge strane ulje je legalno vec neko vreme i ima ga cak i ovde kod mene po apotekama i nije skupo, e druga je stvar da li je to zaista kvalitet neki ili je nesto drugo.Cartman je napisao/la:Eh da je barem tako moj Tribalian pa da se tako jednostavno nadje rijesenje za rak.Kemoterapija je na zalost jedino sto funkcionise, a i to je Boga moli. Licno sam imao to u vrlo bliskoj familiji, i znam sta su nam sve predlagali i donosili, ali samo ta terapija pomaze.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ma evo sve je vise legalno. Pomaze to sigurno za neke stvari, ali ljudi i pretjeruju. I ove konspiracije o farmaceutskoj industriji su gluposti, rak i ostale te bolesti kostaju drzave milijarde svake godine. Eto neko ce imat lijek za rak, a nece da ga podjeli. Ni moralno ni financijski nema veze s pameti.
A vjerujem ja da je njemu to pomoglo, problem je sto se mora dokazat da nesto pomaze vecini da bi to postalo lijek i nesto sto bi doktori preporucili. Nekom i kemoterapija nema efekta, ali zato velikoj vecini ima. Sve se to mora ispitat milijardu puta, jer zivoti su u pitanju. Treba sve to probat, samo ne volim ove sto glume naucnike preko interneta i sire neke konspiracije. Evo vidis sta su kreteni napravili sa ovim pizdarijama o vakcinama. Sada se vracaju neke bolesti kojih je se Evropa bila rijesila, ili dodje epidemija **** ospica.
A dodje yebeni Torabi i napuni Zetru 20 puta. Zato naucnicima i doktorima ne vjeruju (ne samo u BiH, Amerika je prva po tome).
A vjerujem ja da je njemu to pomoglo, problem je sto se mora dokazat da nesto pomaze vecini da bi to postalo lijek i nesto sto bi doktori preporucili. Nekom i kemoterapija nema efekta, ali zato velikoj vecini ima. Sve se to mora ispitat milijardu puta, jer zivoti su u pitanju. Treba sve to probat, samo ne volim ove sto glume naucnike preko interneta i sire neke konspiracije. Evo vidis sta su kreteni napravili sa ovim pizdarijama o vakcinama. Sada se vracaju neke bolesti kojih je se Evropa bila rijesila, ili dodje epidemija **** ospica.
A dodje yebeni Torabi i napuni Zetru 20 puta. Zato naucnicima i doktorima ne vjeruju (ne samo u BiH, Amerika je prva po tome).
Odoh na džumu.
Poselami legendu.VelaHavle je napisao/la:Odoh na džumu.
-
Nerminovic
- Kontakt:
VelaHavle je napisao/la:Odoh na džumu.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Iskustvo.Consigliere je napisao/la:Maca Nurkic na nekom rijalitiju u Srbiji![]()
![]()
We selam ljudi moji 
[youtube][/youtube]

- Ljiljani87
- Kontakt:
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Zar misliš da će neko ko dnevno milione zarađuje (farmaceutska industrija) jednostavno prestati s tim? Boli njih ku*ac za nekim ko umire, njima su pare bitne burazeru. Kakav moral kakve pi*ke mater'ne.Cartman je napisao/la:Ma evo sve je vise legalno. Pomaze to sigurno za neke stvari, ali ljudi i pretjeruju. I ove konspiracije o farmaceutskoj industriji su gluposti, rak i ostale te bolesti kostaju drzave milijarde svake godine. Eto neko ce imat lijek za rak, a nece da ga podjeli. Ni moralno ni financijski nema veze s pameti.
Usput, ja nikad nisam čuo da je neko koristio ulje a da se nije izliječio to jest da mu nije pomoglo.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Haha nikada mu neću vratiti 
Trenutno korisnika/ca: enobarca, kraljttbvb i 53 gosta.