Lijepa kvota. Ne znam zbog cega. U medjusobnim duelima je u 90% slucajeva bilo manje od 3. Prva utakmica zavrsila 0-0, znaci sumnjam da ce se desiti neka golijada u uzvratu. Po meni idealna tekma za duplanje.
I btw bravo @zgmiky.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Teško ali ovaj hendikep od +14,5 bi mogao pokrit.Ne vjerujem da ce ih CSKA razbit sa 15+ razlikom.Minjore je napisao/la:Moze li Efes do pobjede u Moskvi veceras ?
Gorica nakon dva početna neuspjeha na startu drugog dijela sezone vjerujem uzima ovo, dečki iz Lučkog su zanimljiva ekipa pa moguće da prođe 3+Semcabih je napisao/la:Ima li ko iz Hrvatske da nešto zna o ovom paru Gorica - Lucko Da li može bit neka golijada na ovoj utakmici jer n abet365 kladionici over 2,5 kvota 1,90.

Efes ako dobije ide dalje.. Kvota 5,60 se mora ispostovati, makar na petakaadis30 je napisao/la:Teško ali ovaj hendikep od +14,5 bi mogao pokrit.Ne vjerujem da ce ih CSKA razbit sa 15+ razlikom.Minjore je napisao/la:Moze li Efes do pobjede u Moskvi veceras ?
Ma ja sam spuco over koševa 157,5Minjore je napisao/la:Efes ako dobije ide dalje.. Kvota 5,60 se mora ispostovati, makar na petakaadis30 je napisao/la:Teško ali ovaj hendikep od +14,5 bi mogao pokrit.Ne vjerujem da ce ih CSKA razbit sa 15+ razlikom.Minjore je napisao/la:Moze li Efes do pobjede u Moskvi veceras ?

zgmiky je napisao/la:CSKA-Efes 1.četvrtina 2 3.00
efes over 72.5 1.65 isto mislim da ide
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.