FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako glup naslov koda se igra zadnje kolo , novinarstvo 

ChWilla je napisao/la:'bo mu bordo tim majku.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Re: Odg: FK Željezničar
Svi oni koji jos nisu uplatili za Široki mogu jos danas od 17-20 u udruženju(20km + 5 ulaznica)..
Za one koji i vrijeme gledaju u nedelju kiše nece biti u Hercegovini,tako da ce prava špica biti na tribini(a bice svakako kako god da bude)..
Ko ne ode zajeb.ce se...
SVI U ŠIROKI!
Ooooooooo *ebi Širokiiiiiii,*ebi Široki,*ebi Široki,Široki maleniiiii...
Za one koji i vrijeme gledaju u nedelju kiše nece biti u Hercegovini,tako da ce prava špica biti na tribini(a bice svakako kako god da bude)..
Ko ne ode zajeb.ce se...
SVI U ŠIROKI!
Ooooooooo *ebi Širokiiiiiii,*ebi Široki,*ebi Široki,Široki maleniiiii...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Danas me je dosta iznernvirala izjava, odnosno bolje receno, izjave onog Kusturice kao "svi su protiv Sarajeva" i svi rade da uniste DIVA s' Koseva. E mozeli mi neko ozbiljno objasniti sta se to radi protiv Sarajeva??? Turski avijoni i malejziski neboderi su im vec dosli glave. Umislili su da su Manchester City vec.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Nemoj ih ovdje spominjati molim te nakotit ce se odmah.sajo10 je napisao/la:Danas me je dosta iznernvirala izjava, odnosno bolje receno, izjave onog Kusturice kao "svi su protiv Sarajeva". E mozeli mi neko ozbiljno objasniti sta se to radi protiv Sarajeva??? Turski avijoni i malejziski neboderi su im vec dosli glave. Umislili su da su Manchester City vec.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Ma znam.. jos bi nam to samo trebalo... Ali to mi je tako zapalo za oci, a kako vidim/o nastavlja se plakanje preko medija..zeljeznicar1 je napisao/la:Nemoj ih ovdje spominjati molim te nakotit ce se odmah.sajo10 je napisao/la:Danas me je dosta iznernvirala izjava, odnosno bolje receno, izjave onog Kusturice kao "svi su protiv Sarajeva". E mozeli mi neko ozbiljno objasniti sta se to radi protiv Sarajeva??? Turski avijoni i malejziski neboderi su im vec dosli glave. Umislili su da su Manchester City vec.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ne znam sto ih spominjes. Imaš njihovu temu pa opleti.
Igramo protiv glavnog konkurenta za evropu. I novinarima bi bilo bolje da o tome pišu, a ne kako ćemo kome zagorčati život. Na kraju krajeva imamo i mi realne šanse za Evropu.
Igramo protiv glavnog konkurenta za evropu. I novinarima bi bilo bolje da o tome pišu, a ne kako ćemo kome zagorčati život. Na kraju krajeva imamo i mi realne šanse za Evropu.
- ficobahtic
- Kontakt:
http://sport*033.com/derbi-kola-zeljeznicar-se-zeli-ukljuciti-u-borbu-za-titulu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam bas koliko su pogodili sastav Širokog ali svakako da je ogroman pritisak na njima, mozda nas cak malo i podcjene jer nisu porazeni u zadnjih nekoliko duela sa nama. Odigrati hrabro i maksimalno koncentrisano.
Vremeplov:
Ne znam bas koliko su pogodili sastav Širokog ali svakako da je ogroman pritisak na njima, mozda nas cak malo i podcjene jer nisu porazeni u zadnjih nekoliko duela sa nama. Odigrati hrabro i maksimalno koncentrisano.
Vremeplov:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Čuj pomoći bordo timu 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kako me nerviraju naslovi ovakvog tipa kao sto je naslov ovog seoskog portalaficobahtic je napisao/la:http://sport*033.com/derbi-kola-zeljeznicar-se-zeli-ukljuciti-u-borbu-za-titulu/
Vremeplov:

kakva titula kakvi bakraci

Vazna je samo europa i to je to
sto se tice naseg sastava za nedelju vjerovatno samo jedna promjena u odnosu na mec protiv Olimpika je da kako nema Baje umjesto njega ce u spic Kokot,a iza njega Dado Sadikovic ce igrati.Ostalo je sve isto
-
- Kontakt:
Ne znam Boga mi, trebaju nam ratnici dole. Bice svega...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- corleone87
- Kontakt:
Kokot zabija 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Po meni opusteno nadam se da i igraci tako prilaze utakmici nemamo mnogo za izgubiti a imamo mnogo za dobiti.Ne ocekujem apsolutno nista a nadam se samo muskoj igri i ozbiljnom pristupu.Siroki je po meni trenutno najbolja i najstabilnija ekipa u ligi a i kao takvi su znali izgubiti prvenstvo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ficobahtic
- Kontakt:
Sigurno i to ratnici hladne glave.neroazzuro je napisao/la:Ne znam Boga mi, trebaju nam ratnici dole. Bice svega...
@Arelinho Pulitzerovu nagradu nece dobiti nikad i to je sigurno

Odlican potez je sto se vec danas otputovalo u Medjugorje gdje ce se na miru moci pripremiti za utakmicu. Nek' momci ostave srce na terenu, pruze svoj maksimum i nece im niko nista zamjeriti.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Zasto se nebi pokusali borit za titulu??? Sve je to ok sto se tice price da nam fali pokoji igrac ali opet zasto se nebi pokusali borit za titulu?? Kikseva ce biti i kod Sirokog i kod Sarajeva a i kod nas pa ne vidim razlog za oprastanje od titule vec tako rano.arelinho je napisao/la:Kako me nerviraju naslovi ovakvog tipa kao sto je naslov ovog seoskog portalaficobahtic je napisao/la:http://sport*033.com/derbi-kola-zeljeznicar-se-zeli-ukljuciti-u-borbu-za-titulu/
Vremeplov:
![]()
![]()
kakva titula kakvi bakraci![]()
![]()
Vazna je samo europa i to je to
sto se tice naseg sastava za nedelju vjerovatno samo jedna promjena u odnosu na mec protiv Olimpika je da kako nema Baje umjesto njega ce u spic Kokot,a iza njega Dado Sadikovic ce igrati.Ostalo je sve isto
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
to je to ništa dodati ni oduzeti,opušteno bez ukakvog pritiska ali muški pa šta budepile87 je napisao/la:Po meni opusteno nadam se da i igraci tako prilaze utakmici nemamo mnogo za izgubiti a imamo mnogo za dobiti.Ne ocekujem apsolutno nista a nadam se samo muskoj igri i ozbiljnom pristupu.Siroki je po meni trenutno najbolja i najstabilnija ekipa u ligi a i kao takvi su znali izgubiti prvenstvo.
Dole ne očekujem previše, posebno što nam najbolji igrač ne igra, dakle bez njega smo 40 odsto lošiji u svakom napadačkom segmentu, od prekida do protoka igre, drugo ne leže nam nikako, trkački su spremni imaju onog veznog jednog što nas je izdominiro na Grbavici, i na Grbavici smo teško do boda, al ipak ako dole uzmemo bod ili sva tri onda je ova ekipa za velike domete uključujuči i titulu, možda da pojača sredinu starijim Sadikovićem jer je odgovorniji od brata, dosta.
-
- Kontakt:
do zla Boga da nam fali Robenlisander je napisao/la:Dole ne očekujem previše, posebno što nam najbolji igrač ne igra, dakle bez njega smo 40 odsto lošiji u svakom napadačkom segmentu, od prekida do protoka igre, drugo ne leže nam nikako, trkački su spremni imaju onog veznog jednog što nas je izdominiro na Grbavici, i na Grbavici smo teško do boda, al ipak ako dole uzmemo bod ili sva tri onda je ova ekipa za velike domete uključujuči i titulu, možda da pojača sredinu starijim Sadikovićem jer je odgovorniji od brata, dosta.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma samo hrabro pa nek bude sta biti mora . Ja imam neku nadu u pobjedu kao i uvijek sto bi je imo taman sa realom da igramo, ali i ako izgubimo a odigramo dobro necu zalit ...cestita sirokom i idemo dalje.
Jedino cu bit nezadovljoan ako X bude
Jedino cu bit nezadovljoan ako X bude

=\_1921_/=
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja sam pisao prije par mjeseci, kako sam ubijedjen da cemo u proljecnom dijelu uzeti vise bodova protiv prve cetiri ekipe, nego sto smo uzeli u jesenjem, tj vise od cetiri boda( Olimpic 3, Siroki 1 ). Hoce li se moje prognoze ispuniti vec protiv Sirokog, vidjet cemo u nedelju, ali ponavljam i jos sam sigurniji, nema sanse da izgubimo te sve tri preostale utakmice.
Odovic je iskusan trener, imamo mladu, dobru ekipu zeljnu dokazivanja, sa nekim novim igracima koji nam mogu puno donijeti u napadackom dijelu. Odbrana je imala vremena da se uigra, nemamo povrijedjenih igraca, stabilizovala se situacija u klubu, finansije su redovne, pripreme odradjene bolje nego prethodnih sezona ( nemamo povreda, izbjegli lose vrijeme, itd).
Utakmica sa Sirokim dolazi u pravom trenutku, cak nam je i snijeg pomogao odgodivsi kolo za jednu sedmicu, pa ekipa ne ide dole euforicna poslije pobijede nad Olimpicom, nego su imali vremena da se ohlade, te uigraju i prilagode taktiku posto nam ne igra jedan od glavnih igraca.
Sve u svemu, utakmica koja nas moze ravnopravno ukljuciti u borbu za titulu, dati krila nasim igracima za nastavak sezone, vratiti publiku na Grbavicu.
Ako izgubimo, opet ne gubimo puno jer to svi ocekuju, i to nam je takodje velika prednost, iako o porazu ne zelim da razmisljam. Znam da imamo ekipu koja moze pobijediti svakoga, pa stoga, samo hrabro, jako, muski, do posljednje minute.
Naprijed Zeljo ljubavi moja...
Odovic je iskusan trener, imamo mladu, dobru ekipu zeljnu dokazivanja, sa nekim novim igracima koji nam mogu puno donijeti u napadackom dijelu. Odbrana je imala vremena da se uigra, nemamo povrijedjenih igraca, stabilizovala se situacija u klubu, finansije su redovne, pripreme odradjene bolje nego prethodnih sezona ( nemamo povreda, izbjegli lose vrijeme, itd).
Utakmica sa Sirokim dolazi u pravom trenutku, cak nam je i snijeg pomogao odgodivsi kolo za jednu sedmicu, pa ekipa ne ide dole euforicna poslije pobijede nad Olimpicom, nego su imali vremena da se ohlade, te uigraju i prilagode taktiku posto nam ne igra jedan od glavnih igraca.
Sve u svemu, utakmica koja nas moze ravnopravno ukljuciti u borbu za titulu, dati krila nasim igracima za nastavak sezone, vratiti publiku na Grbavicu.
Ako izgubimo, opet ne gubimo puno jer to svi ocekuju, i to nam je takodje velika prednost, iako o porazu ne zelim da razmisljam. Znam da imamo ekipu koja moze pobijediti svakoga, pa stoga, samo hrabro, jako, muski, do posljednje minute.
Naprijed Zeljo ljubavi moja...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, rimljanin90, skoJaa i 11 gostiju.