SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

IlCapitano
Kontakt:

Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Post Postao/la IlCapitano » 13 mar 2015, 13:21

Admir_Sa je napisao/la:ako carlo dvije sedmice nije bio tu da kaže da ili ne, onda je neozbiljan igrač i sve vrste njegovih aktivnosti bi trebalo eliminisati, a za sljedeću sezonu naći nekog ozbiljnijeg

ne vidim nikakvu logiku ovog trejda kada je carlo u pitanju, a po meni neka prođe, ali za sljedeću sezonu odma nako all stara zabraniti trejdove, previše je ovo vremena za manevrisanje ovih što su izgubili sve šanse za PO
Za ovo se slažem. Također promijeniti ovaj sistem bodovanja u W-L rekord i to je to.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 13 mar 2015, 14:15

Ja se protivim trejdu: nit je fer, a i trade bi trebao biti obostrano koristan, pa me interesuje da nam Livepool Knicks objasni šta dobija ovim trejdom?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 mar 2015, 14:28

IlCapitano je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:ako carlo dvije sedmice nije bio tu da kaže da ili ne, onda je neozbiljan igrač i sve vrste njegovih aktivnosti bi trebalo eliminisati, a za sljedeću sezonu naći nekog ozbiljnijeg

ne vidim nikakvu logiku ovog trejda kada je carlo u pitanju, a po meni neka prođe, ali za sljedeću sezonu odma nako all stara zabraniti trejdove, previše je ovo vremena za manevrisanje ovih što su izgubili sve šanse za PO
Za ovo se slažem. Također promijeniti ovaj sistem bodovanja u W-L rekord i to je to.
Ma naravno da treba mijenjati sistem bodovanja, pobjeda je pobjeda, a nije najbitniji rezultat kojim se pobijedi ili izgubi.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 13 mar 2015, 14:33

jose je napisao/la:Ja se protivim trejdu: nit je fer, a i trade bi trebao biti obostrano koristan, pa me interesuje da nam Livepool Knicks objasni šta dobija ovim trejdom?
Ne zajebaji jose, po čemu trade nije fer? Što ću ja pojačati ekipu u nekoj kategoriji? Ko to nije pojačao ekipu nekim trejdom? Scof1eld je dobio Paula i Aldridgea i upario ih sa Durantom u ekipi i odličnim role playerima i niko ništa nije rekao, prošlo bez problema. Samo ste meni počeli izmišljati neke gluposti i mjeriti pod drugim aršinima, već 3-4 trade koji mi odbijate, a kategorije koje su se UVIJEK dosad gledale su potpuno jednake, to zanemarujete i sad bi tražio neka druga obrazloženja. Ja sam njemu nudio Knighta za Oladipa, on odbio i ponudio ovo.

Kao komesari bi trebali da pazite samo da neko ne bude **** opljačkan, tj. da neko ne dobije Jamesa za Boozera i sl., a sad se ponašate kao da razmjena Oladipo-Jackson pravi razliku u osvajanju titule i komplikujete mi svaki obični trade. Sami ste krivi što deadline niste ranije stavili.

Prihvati trade ili ću ja sve svoje igrače osloboditi u FA, **** ti ligu više kad pravite probleme oko **** igrice...

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 13 mar 2015, 15:06

Ne mogu se sad trejdovi praviti izmedu ekipa koje jesu i onih koje nisu u playoffu. To nema nikakvog smisla i apsurdno je o istom uopce raspravljati. Za to sto je ovaj spojio superstare je svakako kriv i ovaj prvi komesar koji je vedrio i oblacio dok je bio sam pa je zmirio na neke trejdove jer je i on levatio ove slabije igrace.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 13 mar 2015, 15:12

Kao što sam rekao, ovaj trade je bio tu prije nego se znalo da ovaj neće moći u PO. Na kraju krajeva, nisam ja kriv što je trade deadline ostavljen ovako kasno, ne možeš mi birati trejdove koje hoćeš-nećeš ako su se obje strane složile i ako je ravnopravno.

Kao što sam rekao, dosta mi je da me prave budalom jer prvi put ovo igram pa me maltretiraju sa trejdovima i samo meni obični trejdovi ne prolaze i oko njih se diže buka kao da sam već osvojio titulu svakim trejdom dok drugi dobijaju šta hoće. Prihvatite trade ili ja oslobađam sve igrače pa nek onda neko upari i Gasola i DeRozana itd. sa postojećim superstarovima.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 13 mar 2015, 15:32

IlCapitano je napisao/la: Prihvatite trade ili ja oslobađam sve igrače pa nek onda neko upari i Gasola i DeRozana itd. sa postojećim superstarovima.
Ja sam svoje rekao, a ako hoće drugi komesar da prihvati trade, neka klikne.
Što se tiče ove napomene gore, promijenio sam u postavkama da svaki igrač koji bude otpušten mora biti na waiver listi 1 dan, da se ne bi dešavale ove zloupotrebe.
Ako nisi znao, komesari imaju ovlasti i da ponište otpuštanje igrača i da određenim timovima zabrane bile kakve (trans)akcije.
Savjetujem ti da se oputiš i ovo posmatraš kao neku razbibrigu, a ne da se ponašaš kao uvrijeđena mlada. :D

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Post Postao/la JoseMourinho » 13 mar 2015, 15:39

Al ste i vi od ovog sou napravili, iako ne igram ludo je citat koliko ste se u **** uvalili sa tim nekim pravilima na pola sezone :rol: :rol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 mar 2015, 15:39

Jezeraši nešto šuruju, narušen je legitimitet lige, fantasypoli na vidiku :kafa: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 13 mar 2015, 15:40

Brate odobrit ću ti trejd ako mi samo jedno kažeš. Koja je svrha ovog tvog trejda . Sta imaš viška a Šta manjka, Šta dobiješ Šta gubiš ili ti je ipak potrebna pozicija pg/sg?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 13 mar 2015, 16:12

IlCapitano je napisao/la: Ne zajebaji jose, po čemu trade nije fer? Što ću ja pojačati ekipu u nekoj kategoriji? Ko to nije pojačao ekipu nekim trejdom? Scof1eld je dobio Paula i Aldridgea i upario ih sa Durantom u ekipi i odličnim role playerima i niko ništa nije rekao, prošlo bez problema.
Ali sam dao Vucka i Lowrya :rol:

Djaba kad mi se pet igraca povrijedilo a ni Durant nece igrati prvu sedmicu tako da me nema nigdje.. Sto se tice igraca koji nemaju sanse za playoff, ja mislim da su mi tri ponude bile aktivne zadnjih 20ak dana ali oni vjerovatno vise ne ulaze na stranicu pa ih nisu ni vidjeli..
ser del barça es el millor que hi ha !

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 13 mar 2015, 16:26

jose je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la: Prihvatite trade ili ja oslobađam sve igrače pa nek onda neko upari i Gasola i DeRozana itd. sa postojećim superstarovima.
Ja sam svoje rekao, a ako hoće drugi komesar da prihvati trade, neka klikne.
Što se tiče ove napomene gore, promijenio sam u postavkama da svaki igrač koji bude otpušten mora biti na waiver listi 1 dan, da se ne bi dešavale ove zloupotrebe.
Ako nisi znao, komesari imaju ovlasti i da ponište otpuštanje igrača i da određenim timovima zabrane bile kakve (trans)akcije.
Savjetujem ti da se oputiš i ovo posmatraš kao neku razbibrigu, a ne da se ponašaš kao uvrijeđena mlada. :D
Jedini koji ovo ne posmatra kao razbibrigu si ti i ovaj dema koji se svako malo nešto žali. Šutio sam i igrao normalno dok me niste počeli zajebavati sa poništavanjem normalnih trejdova koji su poptuno u redu po kriteriju koji se čitavu sezonu gledao, sad odjednom ima još 10 nekih drugih mjerila. Kad sam htio prije trejdati DeRozana i Jacksona bilo je kako DeRozan slabo igra, a nakon toga razvaljuje i redovno trpa po 25. Bilo je kako Jackson očajno igra u Oklahomi, a kad sam govorio da će biti trejdovan i da će igrati puno bolje rekli ste kako ništa nije sigurno dok je drugom igraču iz istog razloga prihvaćen trade. Ista pravila za sve, jednostavno. ;)
Tracy3McGrady je napisao/la:Brate odobrit ću ti trejd ako mi samo jedno kažeš. Koja je svrha ovog tvog trejda . Sta imaš viška a Šta manjka, Šta dobiješ Šta gubiš ili ti je ipak potrebna pozicija pg/sg?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dobijam na ukradenim loptama, a dajem asistencije u kojima sam poprilično dobar.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 mar 2015, 16:54

pustite covjeku trejd, a karla liferujte sa ove igrice jer je neozbiljan igrač. pristaje na nelogičan trejd za njega sedmicu prije PO, a nema nikakve šanse za PO.
nema potpisa

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 mar 2015, 18:32

ja ostajem protiv
zasto pa lik gubi 0,7 asistencija i nesto postotka sa slobodnih a dobija
0,2 trice
4,2 poena
0,8 ukradenih
sut iz ige bolji itd.skokovi su isti
ukupno carlo dobije 3 kategorije ovaj 5
e sad jos kad dodas formu zadnji mjesec onda je razlika puno veca

i da otpustit ove koji ne igraju
i drugi problem je mijenjanje pravila u pola sezone,ali eto tako je kako je

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 13 mar 2015, 18:37

Pustite covjeku trade...nije neka pljacka...Al zabranite dalje da se vrse tradeovi izmedju PO i !PO ekipa, i otpustanje igraca iz ovih ekipa koje bas nikakvih sansi nemaju...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 mar 2015, 18:42

JHam je napisao/la:Pustite covjeku trade...nije neka pljacka...Al zabranite dalje da se vrse tradeovi izmedju PO i !PO ekipa, i otpustanje igraca iz ovih ekipa koje bas nikakvih sansi nemaju...
ma to je moje misljenje ako hoce nek uvaze ako nece opet svejedno
samo vec su 3-4 protiv tako da vidjecemo

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 13 mar 2015, 19:54

Što se mene tiče nek odobri T_majka.
Ja se neću buniti, ali neću ni odobriti trade.
Nisam ni tražio da me se stavlja za komesara, možete me slobodno ukinuti.
Od nadedne sezone treba otvoriti novu temu i u prvi post staviti sva pravila i pridržavati ih se do kraja.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 mar 2015, 20:02

jose je napisao/la:Što se mene tiče nek odobri T_majka.
Ja se neću buniti, ali neću ni odobriti trade.
Nisam ni tražio da me se stavlja za komesara, možete me slobodno ukinuti.
Od nadedne sezone treba otvoriti novu temu i u prvi post staviti sva pravila i pridržavati ih se do kraja.
ma samo ti ostani,pusti price,nece te niko ukinut posebno neko ko tek igra ove godine prvi put
trebamo sva ta pravila lijepo dogovorit i postavit prije sezone

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 mar 2015, 21:15

Dozvolite mu trejd, otici ce covjek preko glave ne daj Boze :D . Evo ja cu se odreci i nekog svog igraca, bitnije je zdravlje covjeka nego uspjeh na igrici :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 mar 2015, 21:26

kako hocete ako mu i pustite trade nije neka frka,ako mu je ovo vec 3 put ponisten trade onda pustite nije kriv sto ovi pristaju

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.