Nije ni cudo obzirom da je u zadnjih godinu dana a pogotovo u zadnjih par mjeseci odigrao milion utakmica.Jos ako je imao smrtni slucaj u porodici onda mu se ja iskreno divim sto ne uzme zasluzenu pauzu.
Ne daj se kapitenu,takav je zivot
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Ti si fakat ozbiljan? Spahic, Dzeko, Misimovic. Zasluge za odlazak na SP idu ovim redom, a ti pitas sta je dao. Momak je doslovce krv povracao za BiH. Ovo ne moze biti nego privatna stvar, a nije dobro da mucis druge ljudi svojim privatnim odnosima.Virtu4l je napisao/la:Šta je dao?
To je to. Recenica koja najbolje opisuje naseg Emira. Bravo.Feridagic je napisao/la:Momak je doslovce krv povracao za BiH.Virtu4l je napisao/la:Šta je dao?
TomBrajder je napisao/la:Stvarno treba bit debil veci od njega pa mu iznova odgovarat na ove njegove gluposti, pa ako mislite da ste toliki debili odgovarajte mu... trol obicni
Ocekivano. Jos uvijek ni na vidiku nekoga ko bi mogao u narednim godinama nadmasiti kapitena.arhimed89 je napisao/la:I dalje kapiten dijeli pljuske![]()
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Spaha na spisku.![]()
Moje licno misljenje je da je on pod velikim pritiskom iz Leverkuzena da odyebe repku jer glavni im je stoper i igra svako tri dana. Mozda je to cak bio i neki uslov da produzi ugovor. Pa zato malo malo pa u njemackim novinama izade prica kako se Spahic oprasta od repke.
Mislim da je to protiv UEFA-inih pravila. Nesmije klub zabranjivati igracu nastup u reprezentaciji. Da je tako svi bi klubovi imali te klauzule pa ne bi ni mogao sastaviti repke.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Spaha na spisku.![]()
Moje licno misljenje je da je on pod velikim pritiskom iz Leverkuzena da odyebe repku jer glavni im je stoper i igra svako tri dana. Mozda je to cak bio i neki uslov da produzi ugovor. Pa zato malo malo pa u njemackim novinama izade prica kako se Spahic oprasta od repke.