Jesam li ga ja pohvalio taman ce nas syebat trasuvm22 je napisao/la:Antoni Bandić sudi protiv Obarske. Eto ga pastrmka brate
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Jesam li ga ja pohvalio taman ce nas syebat trasuvm22 je napisao/la:Antoni Bandić sudi protiv Obarske. Eto ga pastrmka brate
Ma sutra nosimo 3 boda-100%, zena mi je od Obarske, njima netrebaju bodovi, a ja sam igracima Mladosti, cijelom strucnom stabu i navijacima kupio cijelo janje da nam ne prave neke probleme, tipa uklizvanja i povredjivanja nasih igraca, jer se mi trebamo cuvati za gorancane u Srijedu.Cernica je napisao/la:Jesam li ga ja pohvalio taman ce nas syebat trasuvm22 je napisao/la:Antoni Bandić sudi protiv Obarske. Eto ga pastrmka brate
e jesi puko majke mi....Cernica je napisao/la:Tosre brato de malo saulisi ovu tvoju poludjecu. Yebote znao si zigu one šljokice s goranaca i iz skutorije kad su "slazile" busom u srednju,sad ispravljaj krivu drinu. Jest da su ih surogat ocevi odgajali i vaspitali brnjaski ali mislim da ce pravog tatu prije poslusat
![]()
![]()
![]()
Moram nesto uraditi pored toga care jer Covjecanstvo mi nikad nece oprostiti, sta uradih sa ovim mojim genetskim eksperimentom, ipak nadam se da ce ovo moje genetsko istrazivanje posluziti nauci za buduca istrazivanja, kao dokaz da nije vazno ko te napravi, makar to bio i car kao ja, nego ko i kako te odgoji.Cernica je napisao/la:Tosre brato de malo saulisi ovu tvoju poludjecu. Yebote znao si zigu one šljokice s goranaca i iz skutorije kad su "slazile" busom u srednju,sad ispravljaj krivu drinu. Jest da su ih surogat ocevi odgajali i vaspitali brnjaski ali mislim da ce pravog tatu prije poslusat
![]()
![]()
![]()
Moramo se malo nasalit. Ja obozavam njegove izvaleAlemC85 je napisao/la:e jesi puko majke mi....Cernica je napisao/la:Tosre brato de malo saulisi ovu tvoju poludjecu. Yebote znao si zigu one šljokice s goranaca i iz skutorije kad su "slazile" busom u srednju,sad ispravljaj krivu drinu. Jest da su ih surogat ocevi odgajali i vaspitali brnjaski ali mislim da ce pravog tatu prije poslusat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MVO...u Ugljeviku se igra..rodjenisa je napisao/la:Raja znal neko sta nam je s @rodjaka? Nema cojeka evo od kupa,volio bih cuti njegove impresije nakon 2-2 ,cini mi se da je upalila njegova taktika zastrasivanja![]()
Pozdrav za naseg pacenika preko barea sad ozbiljno,znal neko skim igramo sutra i gdje ?
Hvala brat moj,ove moramo ozbiljnije shvatiti ,nesmijemo ponoviti nonsalanciju od prije dva danapravnik1981 je napisao/la:MVO...u Ugljeviku se igra..rodjenisa je napisao/la:Raja znal neko sta nam je s @rodjaka? Nema cojeka evo od kupa,volio bih cuti njegove impresije nakon 2-2 ,cini mi se da je upalila njegova taktika zastrasivanja![]()
Pozdrav za naseg pacenika preko barea sad ozbiljno,znal neko skim igramo sutra i gdje ?
Ja ni ne razmišljam o sutrašnjoj utakmici protiv Mladosti, meni u glavi samo srijeda.Najvažnija utakmica u posljednje 3-4 godine.O uzvratu se već priča u gradu, svi o tome razmišljaju, o sutrašnjoj utakmici ni riječirodjenisa je napisao/la:Raja znal neko sta nam je s @rodjaka? Nema cojeka evo od kupa,volio bih cuti njegove impresije nakon 2-2 ,cini mi se da je upalila njegova taktika zastrasivanja![]()
Ma jasta nego tako,ja se malo nasalih ali nisam stavio smajli pa ispade pogresno,nismo valjda ludi da se sutra trosimo i da rizikujemo povrede,kartone i sl gluposti.Izvesti neki kombinovani sastav,taman fina prilika momcima sa slabom minutazom da se pokazu.Kup nam je prioritet,a nemamo sirinu u igrackom kadru,dakle pamet u glavu RodjeniCrvena1981Armija je napisao/la:Ja ni ne razmišljam o sutrašnjoj utakmici protiv Mladosti, meni u glavi samo srijeda.Najvažnija utakmica u posljednje 3-4 godine.O uzvratu se već priča u gradu, svi o tome razmišljaju, o sutrašnjoj utakmici ni riječirodjenisa je napisao/la:Raja znal neko sta nam je s @rodjaka? Nema cojeka evo od kupa,volio bih cuti njegove impresije nakon 2-2 ,cini mi se da je upalila njegova taktika zastrasivanja![]()
![]()
Valjda će sutra dobiti priliku igrači sa manjom minutažom
Kakav crni prenos na stadion momceAdma je napisao/la:Hocemo li imati ikakav prenos u srijedu?
1922VFC1981 je napisao/la:Kakav crni prenos na stadion momceAdma je napisao/la:Hocemo li imati ikakav prenos u srijedu?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.