Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Chat
U principu sve troje je tačno. Hrvat koji se osjećao kao Srbin rođen u BiH.
Re: Odg: Chat
Consigliere je napisao/la:hilmo je napisao/la:Da nas nema trebalo bi nas izmisliti
http://****/ovo-je-bih-sveti-sava- ... jeronauke/" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
Ili kako su danas mediji obavjestili o godisnjici smrt Ive Andrica, velikog bosansko-hercegovackog/hrvatskog/srpskog pisca, sve zavisi gdje si gledao dnevnik![]()
![]()
DukeOfWellington je napisao/la:U principu sve troje je tačno. Hrvat koji se osjećao kao Srbin rođen u BiH.
kad je bal nek je maskenbal
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/54194 ... o-musliman" onclick="window.open(this.href);return false;
Izvukoste mi dan sa ovom diplomom
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Vidno nervozan zbog pretresa na crnogorskoj granici i uskraćivanja boravka u Crnoj Gori njegovim pratiocima
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@Virtu4le, listam ovaj Blic i naletim na naslov
U textu se dalje navodi : Još pet bivših ukrajinskih državnih zvanicncika je u poslednja dva meseca umrlo pod raznim nejasnim okolnostima za koje je policija navela da su "najverovatnije samoubistva".
Ne ide ni da se smejem.Ministar: Samoubistva šest bivših zvaničnika Ukrajine nisu povezana
U textu se dalje navodi : Još pet bivših ukrajinskih državnih zvanicncika je u poslednja dva meseca umrlo pod raznim nejasnim okolnostima za koje je policija navela da su "najverovatnije samoubistva".
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Izgleda da se pojavio neki masovni samoubica.
-
Nerminovic
- Kontakt:
DukeOfWellington je napisao/la:Izgleda da se pojavio neki masovni samoubica.
Yes p*cka mu materina blesava , navalio na ove zvanicnike.
Kod koga ides ?Nerminovic je napisao/la:sutra rodjendan
Jel barem jedan 8 puta puco sebi u glavu 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Nije, to je samo onom bankaru uspelo.Dex je napisao/la:Jel barem jedan 8 puta puco sebi u glavu
@Duke, od 17 :35 , narednih minut-dva " onclick="window.open(this.href);return false;
Ne shvatam zašto ste protiv njemačke Belgije. Valonija Francuzima, a Elzas, Austrija, Flandrija, Holandija, Bosna i Južni Tirol Njemcima.
Englezima dati Irsku da se ne bune.
EDIT: Ova diploma samo dokazuje multikulturalnost Bosne i želju svih nas da živimo zajedno.
EDIT: Ova diploma samo dokazuje multikulturalnost Bosne i želju svih nas da živimo zajedno.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ima jedna zemlja izmedju Juznog Tirola i Bosne, sta ces sa njima ?Kawhi je napisao/la:Ne shvatam zašto ste protiv njemačke Belgije. Valonija Francuzima, a Elzas, Austrija, Flandrija, Holandija, Bosna i Južni Tirol Njemcima.Englezima dati Irsku da se ne bune.
-
Nerminovic
- Kontakt:
a' ja sam mislio moj rodjendan sutraTribalian je napisao/la:Kod koga ides ?Nerminovic je napisao/la:sutra rodjendan
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
hahahahah a znam brate zayebavam se.Nerminovic je napisao/la: a' ja sam mislio moj rodjendan sutra![]()
Imaju 3 bolan i boli me briga za sve 3. Vidiš da ne tražim ni Pomeraniju, ni Prusku za nas Njemce, samo da Bosnu dobijemo.Tribalian je napisao/la:Ima jedna zemlja izmedju Juznog Tirola i Bosne, sta ces sa njima ?Kawhi je napisao/la:Ne shvatam zašto ste protiv njemačke Belgije. Valonija Francuzima, a Elzas, Austrija, Flandrija, Holandija, Bosna i Južni Tirol Njemcima.Englezima dati Irsku da se ne bune.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nigel Farage je čovjek koji će sve ali baš sve iskoristiti da pokaže kako je EU loš projekat. Ti sad da guliš jabuku on bi u tome našao nedostatke EU. I on priča iz britanske udobnosti kako Hrvatska ne treba da uđe u EU. Gospodine Farage, nije Hrvatska UK tako ni svi nedostaci EU koje trpi UK ne mogu se preslikati na jednu Hrvatsku. Nije Faragea briga šta će biti sa Hrvatskom, on ovo samo koristi kako bi loše govorio o EU.Tribalian je napisao/la: @Duke, od 17 :35 , narednih minut-dva " onclick="window.open(this.href);return false;
Da se razumijemo, moj stav o EU je otprilike na tragu stava Davida Camerona, tj. nisam nikakav EU ljubitelj nego na stvari gledam čisto praktično. Ali ovaj Farage vodi anti EU kampanju, njega ne zanimaju nikakvi argumenti. I nakon što je ostvario relativnu pobjedu na izborima za Parlament EU razgalamio se još više.
@Kawhi
Benelux pod britansku interesnu zonu, kako bi se relaksirali francusko-njemački odnosi
Znaci @ Kawhi takvi ko ti idu u politicareKawhi je napisao/la: Imaju 3 bolan i boli me briga za sve 3. Vidiš da ne tražim ni Pomeraniju, ni Prusku za nas Njemce, samo da Bosnu dobijemo.![]()
@ Duke se iznervira zbog ovog parlamentarca.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:hahahahah a znam brate zayebavam se.Nerminovic je napisao/la: a' ja sam mislio moj rodjendan sutra![]()
ne predaj se godinama.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Eto vam Be i Ne, ali ne damo Lux.DukeOfWellington je napisao/la: Benelux pod britansku interesnu zonu, kako bi se relaksirali francusko-njemački odnosi
Teško mi je bilo za Prusku. Pomeranci su uvijek imali veza sa Skandinavcima, ali Danzig i Konisberg su ipak historijski naši gradovi. No, zbog bogate Bosne sve bih to dao.Tribalian je napisao/la: Znaci @ Kawhi takvi ko ti idu u politicareprodao bi suverenitet i teritorijalni integritet bez problema.
@ Duke se iznervira zbog ovog parlamentarca.
Tako ti je to @ Nerminovicu kad zivis u normalnoj zemlji. Ja sam bio u nekoliko srednjih skola, ukupno u njima nisam sastavio ni 3 sata , a imam diplomu ko odlikas najveci.Nerminovic je napisao/la:a' Boga mi valja sad prvo zavrsiti ovu gimnaziju pa' onda raditi sta hocu
osjecam se kao da sam cijeli zivot isao u skoli, niti sam imao kad da uzivam niti nista
@ Kawhi mojne da pravdas prodaju.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ma pusti ga, ako nas isporuči Njemačkoj ja odma idem u organizaciju diverzantskog odreda u cilju zbacivanja pronjemačke i instalacije probritanske vlade. Zastava će nam biti white ensign sa union jackom gore lijevo i grbom Kotromanića na desnoj strani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.