FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benko » 14 mar 2015, 00:22

Ex1t je napisao/la:Bogami, kako stvari stoje za otoku (gras) bi mogli dobiti najbolje uslove.. 22,500 stadion.. nas..
ali o tom po tom, vise ce se znati krajem aprila a do tad ko zna sta moze biti...
lokacija perverzija...
koliko ce to biti realno vidjet cemo...
ali lokacija je vrh, i zbog dolaska na tekmu i zbog pozicije trnih centara i svega pratećeg

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 14 mar 2015, 00:25

Bgm ce mi ''otjerati'' stadion da mi bude jos dalje :mrgreen: Salu na stranu, dobro bi to bilo, ali sacekajmo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Gojkara
Kontakt:

Post Postao/la Gojkara » 14 mar 2015, 00:28

Benko je napisao/la:
Ex1t je napisao/la:Bogami, kako stvari stoje za otoku (gras) bi mogli dobiti najbolje uslove.. 22,500 stadion.. nas..
ali o tom po tom, vise ce se znati krajem aprila a do tad ko zna sta moze biti...
lokacija perverzija...
ali lokacija je vrh, i zbog dolaska na tekmu i zbog pozicije trnih centara i svega pratećeg
Odakle vam te informacije za stadion ;)

ZijadLopez
Kontakt:

Post Postao/la ZijadLopez » 14 mar 2015, 00:33

Ex1t odakle ti info ? Daj bože, to bi bilo najbolje riješenje daleko, svoj gazda, a o profitu da ne pričamo, ovako na Koševu u najboljem slučaju smo na nuli

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 14 mar 2015, 00:46

Ja osobno nisam za tu lokaciju iako bi mi bilo malo blize i brze doci na tekmu.
Niko od vas ne razmislja da je taj lokalitet veoma blizu Mercedes arene a pored
takve konkurencije tesko da bi bio isplativ :urnebes:

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 14 mar 2015, 00:52

Sve osim Koševa je blasfemija.

Nadam se da su toga svjesni u UO, ukoliko nisu rado ću ih podsjetiti.

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 14 mar 2015, 00:54

:mrgreen:

[youtube][/youtube]

:opaopa: :opaopa: :opaopa:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 14 mar 2015, 00:54

belosevic28 je napisao/la:Pozz bordo braci. Ja sam dramaa optimistican kad je u ppitanju danasnja tekma (nezz sto ali jesam). Vjerujem u ovu ekipu... Vidimo se na istoku.
@prasovic nemoj me gadzati upaljacem :tralala:
@mortem ne masi mi sa susjedne tribine :tralala:
Pozdrav i tebi. S pravom si optimistican kao i ja, kad pobjedimo ja lomim i bacam kisobrane.
Obavezno ponesi kacigu!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 14 mar 2015, 00:58

Steph je napisao/la:Sve osim Koševa je blasfemija.

Nadam se da su toga svjesni u UO, ukoliko nisu rado ću ih podsjetiti.
Nije lijepo psovati na forumu i spominjati svu bla blas familiju :rol:

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 14 mar 2015, 01:06

Beli : Neću, ne sJekiraj se ti za moj upaljač, žao je i meni da ga bacim ( osim u slučaju ako ne budemo vodili na poluvremenu, eto me onda na istok, svakako je ostao kišobran slomljen :mrgreen: ) Ma brate u Kupu sam bio toliko iznerviran da sam na poluvremenu prešao na istok što mi je prvi put u životu da tako nešta uradim. I ja sam optimističan za današnju utakmicu i nadam se da je Meho shvatio da ne može onako podcijeniti protivnika radilo se to o Borcu ili o Hodmezevašarhelju iz Džaboa lige. Nismo smjeli izgubiti ali eto, kad već čovjek mora birati između dva zla draže mi je što je bilo u Kupu. Danas očekujem maksimalno ozbiljan pristup od pojedinih igrača i s' obzirom da će nas vrijeme poslužiti da dođe što više raje, pruži podršku i da nam se momci oduže na terenu uz lijepu igru i mnogo golova a onda ga naveče zalomiti :mrgreen:
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 mar 2015, 03:04

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

kimbo
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la kimbo » 14 mar 2015, 04:13

SiouxLukavac je napisao/la:
miden je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Nevjerovatno da vecina forumasa stavlja prije Okica nego Duljevica. Nemam nista protiv Okica al nije kvalitet za Sarajevo, a Dulja je za njeg C.Ronaldo i Messi zajedno.
Sutra ocekujem visoku pobjedu. Bit ce vazno sutra sto jace razbit protivnika da im se strah u kosti uvuce kada bude revans kupa.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovo nema nikakve veze na relaciji Okic-Duljevic, nego iskljucivo Okic. Mnogi su poslije tekme u srijedu sasuli paljbu po Okicu, a evo danas i ti. Zanima me po kojim se to kriterijima određuje, da li je neko za FKS ili nije?
Ako nije frka da mi odgovoriš ti ili neki tvoji istomišljenici. Šta to fali Okicu?
Gledao sam ga u više navrata što uživo što na TV-u i jednostavno, po mom mišljenju nije kvalitet za veliko Sarajevo. Naravno, ne govorim ovo na osnovu zadnje utakmice nego uopste. Imao je Okic i dobrih utakmica u nogama ali cesto podbaci a dobar igrac je koji drzi kontinuitet dobrih igara. Kad najvise treba tad cesto zakaze. To je moje misljenje.

Pa to vam je jedini igrac koji ima brzinu za evrope i to se vidilo da su on i Duljevic bili jedini koji su mogli dobijati duele... Drugo je sto sad vec mislim takticki los Kodro ne zna praviti akcije sa brzim loptama po zemlji kroz odbranu za Okica.
Stojcev, Radovac i jos njih par meljaju previse loptu ...

Jusufbegovic je to bio super postavio sa Okicem i Hebibovicem brzi protok po zemlji i onu polusezonu je pucala svaka odbrana.

Nadam se da ce Meho nadoc sve je do njega, nije do igraca
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 14 mar 2015, 04:27

@prasovicu, nedostajat ces istoku, kao ona mala u ultra ljubicastoj jakni :urnebes:
@obiteljski, poznat ces me po zutoj kacigi (k'o u Boba graditelja) :wave:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 14 mar 2015, 04:50

Hahaha, trebala bi ona biti na istoku opet :mrgreen: Ako gdje vidiš smeđu jaknu, crvenu duksericu, bež pantalone, crnu kapu, šal i zastavu, možda i rusak onda bježi, upaljač ti ne gine pa kad budem trebao zapaliti ja ću mahat' a ti uzvrati :urnebes: Boju bokserica ti ne mogu reći, izvini, oprosti :rol: Mene nesanica ufatila drama, strah me da ne prespavam. Moraću makar 5 alarma naviti. 3-4 džamije u bližem krugu al' ja to ništa ne čujem. Kad zaspem možeš tenka provući pored mene :mrgreen:
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 mar 2015, 05:07

Haha ima da sanjas ovaj forum. Ma cim se probudis odmah ti na stadion! :D
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 14 mar 2015, 05:17

E Nemanja, Nemanja :mrgreen: Blago tebi, kod tebe nije još ni ponoć :mrgreen: E jesam se Bilbiji sjetio svih najbližih kad se počeo grliti sa ''dojučerašnjim'' saigračima :lol: Ma da mi je do dvice ustati da mogu doć' sebi, kafu s' mirom popiti i doručkovati i onda lagano. Odo gledat kakav film sa sovama, možda me prenese hah :salut:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 mar 2015, 05:37

Sad cu i ja jos malo, cijeli dan molim boga da bude prenosa! Zamisli kako je meni, ti mozes na stadion kada ti je cejf :D Haha nemoj mi Nemanje! Ima danas da bude u prvih 11 u to sam siguran, ima da dijeli lopte ko na tanjir igracima. Nadam se da posle utakmice neces ti misliti na njegove najblize, nego upravo ti njegovi "dojucerasnji" :mrgreen:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2015, 07:36

Benko je napisao/la:
lokacija perverzija...
Samo neka bude na ovoj nasoj(nije na nacionalnoj osnovi, vec na navijackoj izmedju bordo i plavih) strani Miljacke :D

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 14 mar 2015, 08:37

Svako jutro kad se probudim uvijek na tebe prvo pomislim...
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 mar 2015, 09:32

[youtube][/youtube]

slika
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, Google Adsense [Bot], jurisicduska, mosarajvosa83, riki46 i 39 gostiju.