RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Cernica
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Cernica » 14 mar 2015, 08:51

Adma je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:
Adma je napisao/la:Hocemo li imati ikakav prenos u srijedu?
Kakav crni prenos na stadion momce ;) ;)

Vrlo rado brate i vijeruj mi da mo gori pod nogama sto ne mogu biti u srijedu na tribinama.
Na zalost nisam dole pa nisam u prilici da dodjem na svaku tekmu :-(
Brato u finalu kupa da ste se nacrtali i ti i šipak. Za rodjaka i mostarcavelezovca se ne sekiram oni ce preplivat atlantik u crvenim kupacim :clap: :salut:
From father to son

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 14 mar 2015, 09:00

Doce brate Sipak sa svojom ekipom (jedan djavo tri mu godine godine otac ga yebo zna vise Velezovih pjesama od mene i jedna djavolica dvije joj godine) a kasnije evropu u crno ofarbat.

Sretno vam bilo danas Rodjeni, sretno RA - pamet u glavu!!!
Da kup nije u pitanju ocekivao bi tri boda danas ali kada to uzmem u obzir s tim da nam fale Skahic i Zolj dolazim do zakljucka da je bolje pruziti priliku mladim igracima (Tolic, Peco, Isic, Cemalovic). Mislim da ce nam se to isplatiti za par godina.

NAPRIJED ROOOOODJENIIIIIIIIII :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Prkosni i Ponosni od 1922

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 14 mar 2015, 09:03

SipakUlicar1922 je napisao/la:Doce brate Sipak sa svojom ekipom (jedan djavo tri mu godine godine otac ga yebo zna vise Velezovih pjesama od mene i jedna djavolica dvije joj godine) a kasnije evropu u crno ofarbat.

Sretno vam bilo danas Rodjeni, sretno RA - pamet u glavu!!!
Da kup nije u pitanju ocekivao bi tri boda danas ali kada to uzmem u obzir s tim da nam fale Skahic i Zolj dolazim do zakljucka da je bolje pruziti priliku mladim igracima (Tolic, Peco, Isic, Cemalovic). Mislim da ce nam se to isplatiti za par godina.

NAPRIJED ROOOOODJENIIIIIIIIII :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Naravno da samo mislio u crveno :urnebes:
Prkosni i Ponosni od 1922

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 14 mar 2015, 09:16

Brato :thumbup: za malog đavola i :thumbup: za malu đavolicu :salut:

From father to son :tokralju: to je ležVe brato mene stari,njega dedo,ja ova moja tri ološa nema dalje
From father to son

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 14 mar 2015, 10:47

slika
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

BICE GUSTO
Kontakt:

Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura

Post Postao/la BICE GUSTO » 14 mar 2015, 11:10

Dobro raja, hajmo koji info...jel se pocela postavljati zelena trava doma mog, na pomocnom ?
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 mar 2015, 11:19

112233445566778899 je napisao/la:Mozda je covjek u dijaspori.

A sto se tice stadiona, kad vec nismo pod Bijelim onda mi je svejedno hocemo li seliti privremeno. Ne vidim kako mozemo izgonjati ovo u kratkom roku a i da se nesto ostvari, hahari ce to nekako spiskati i na brzinu smrsiti tako da cemo u istoj situaciji biti i za 5,6 godina kada postave neke nove uslove. Ne vjerujem jednostavno nikome. Uvijek prica ulaze se u stadion a nisu u stanju dva WC- a na na tribinama napraviti a redovno barataju nekim ciframa sto su ko biva potrosene za uredjivanje Vrapcica.
sa anamo onima nećemo dijeliti ni jedan stadion, pa ni Sjeverni logor koji je zamišljen kao gradski. Naši ne žele s njima dijeliti isti stadion, i ne treba ga dijeliti. Zato će se nastaviti ulagati u ovaj sad.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 14 mar 2015, 11:49

AlemC85 je napisao/la:

A sto se tice stadiona, kad vec nismo pod Bijelim onda mi je svejedno hocemo li seliti privremeno. Ne vidim kako mozemo izgonjati ovo u kratkom roku a i da se nesto ostvari, hahari ce to nekako spiskati i na brzinu smrsiti tako da cemo u istoj situaciji biti i za 5,6 godina kada postave neke nove uslove. Ne vjerujem jednostavno nikome. Uvijek prica ulaze se u stadion a nisu u stanju dva WC- a na na tribinama napraviti a redovno barataju nekim ciframa sto su ko biva potrosene za uredjivanje Vrapcica.
sa anamo onima nećemo dijeliti ni jedan stadion, pa ni Sjeverni logor koji je zamišljen kao gradski. Naši ne žele s njima dijeliti isti stadion, i ne treba ga dijeliti. Zato će se nastaviti ulagati u ovaj sad.
Aleme imas PP. :wave:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 mar 2015, 11:50

RodjeniiBrato je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:

Aleme imas PP. :wave:
do mene je...

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 14 mar 2015, 13:03

Pozdrav za naseg pacenika preko bare :salut: a sad ozbiljno,znal neko skim igramo sutra i gdje ? :zviz:[/quote]

Evo me tebra crveni iz rajvoSa :wave: .Pozdrav za tebe kao i za sve ostale crvene tifoze na sve 4 strane svijeta.Ma malo sam zauzet u zadnje vrijeme,pa nemam vremena puno komentarisati ali tu sam stalno prisutan,motrim situaciju sta se desava :thumbup: (ne moze mi nista promaci)

Imamo dobar rezultat,jos nista nije gotovo i bit ce tu jos dosta posla da se plasiramo dalje u sta ne sumnjam.Mi moramo sve uraditi da bar donekle napunimo ovaj nas novi stadion u Vrapcicima,i vjerujem da ce tako biti.Uz popunjen stadion ,freneticno navijanje i posteno sudjenje trebali bi kone ohladiti jos jednom u sedmici dana.Morat ce mo jos malo popraviti igru,narocito u odbrani(nekad djelujemo dosta smuseno),i igrati jos agresivnije i zustrije i nece biti problema ;)

VFC RELIGION :tokralju:

Danas sa kombinovanim sastavom pokazati da i drugi tim ima potencijala

FORZAAAAAAAAAAAA RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Pozdrav za brata Pastrmku,vec se vrse treninzi za preplivavanje okeana :)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 14 mar 2015, 13:19

Izvinite sto upadam ovako,neda mi se trazit ono velez-opste diskusije bla bla. Juce sam malo googlao za vrapcice,i volio bih da nastavite graditi taj stadion ako ste ikako u mogucnosti,ionako ste ga digli iz pepela. Mozda vam treba 5 do 7 miliona da to zavrsite ali lakapo etapu po etapu. Imate jaku armiju navijaca sirom svijeta, imate Vahu,Duska, Envera i sijaset legendi koje imaju uticaj u Fifi i Uefi,pa neka malo ciganjaju sto bi nas narod rekao. Misljenja sam da trebate vec jednom batalit pricu o povratku pod BB. Stoji to da vam je ucinjeno nesto sto nikom nije,al sta je tu je zivot ide dalje. I na kraju volio bih da napucate vrapcice i da joj date simbolicno ima ''Inat arena'' tjst u inat svima koji su zeljeli vas nestanak i gasenje

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 mar 2015, 13:27

esprit24 je napisao/la:Izvinite sto upadam ovako,neda mi se trazit ono velez-opste diskusije bla bla. Juce sam malo googlao za vrapcice,i volio bih da nastavite graditi taj stadion ako ste ikako u mogucnosti,ionako ste ga digli iz pepela. Mozda vam treba 5 do 7 miliona da to zavrsite ali lakapo etapu po etapu. Imate jaku armiju navijaca sirom svijeta, imate Vahu,Duska, Envera i sijaset legendi koje imaju uticaj u Fifi i Uefi,pa neka malo ciganjaju sto bi nas narod rekao. Misljenja sam da trebate vec jednom batalit pricu o povratku pod BB. Stoji to da vam je ucinjeno nesto sto nikom nije,al sta je tu je zivot ide dalje. I na kraju volio bih da napucate vrapcice i da joj date simbolicno ima ''Inat arena'' tjst u inat svima koji su zeljeli vas nestanak i gasenje

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nema veze drug. ;) Bijeli Brijeg je svršena priča davnih dana. Vrapčići će se praviti onako kako je dogovoreno, i tu neće biti odstupanja. Dosta je dosad para uloženo u isti i ne pada nam na pamet to baciti u vodu tek tako. Stadion će abd za par godina biti jedan od modernijih u državi. ;) I za kraj stadion se zove Stadion rođeni.

Stadion u Sjevernom je još na dugom štapu, a dotad će se morati ovaj napraviti. Takav nam je grah pao. :kafa:

Adma
Kontakt:

Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura

Post Postao/la Adma » 14 mar 2015, 13:54

Ono sto mene zanima je sta se moze uciniti da se pokrenu neke akcije ili da se uz FK Velez malo svi dignemo i pokusamo doci do investitiora. Mislim da Velez treba jednom konacno da okupi sve sto ima i sto je proslo kroz Velez. Vaha, Bajevic, Barbarez, Mara , Salihamidzic, Tuce, Kajtaz, Baka i mnoge druge koje nisam imenovao, jedan sastanak da se odrzi i da vidimo sta i kako. Siguran sam da bi sa svojom pojavom a i ugledom mnogi od njih pomogli u dovodjenju investicija i da se ovaj stadion sredi. 'Iskreno odma treba Velez napraviti jednu projektnu dokumentaciju ici do kraja samoga. Nista samo pokrivanje i reflektori vec i tribina i sve. Treba naparviti projekat vidjeti koja je to cifra i lagano poceti raditi po etapama ako je ikako moguce.

velez
Kontakt:

Post Postao/la velez » 14 mar 2015, 14:32

ja nisam iz Mostara al navijam za Velez citavi zivot.
Citam vase komentare I vidim da volite Velez ama bas volite.
Ako neko moze da mi objasni koliko su Vrapcici daleko od Mostara I koliko treba vremena da bi neko iz Mostara dosao na utakmicu.
Koliko mogu da skontam po citanju ovdje spominje se Sjeverni Logor koji je predpostavljam u gradu Mostaru,
zasto se taj stadion nije odmah gradio u Sjevernom umjesto Vrapcica .
Puno vise ljudi bi bilo na utakmicam.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 14 mar 2015, 14:42

velez je napisao/la:ja nisam iz Mostara al navijam za Velez citavi zivot.
Ako neko moze da mi objasni koliko su Vrapcici daleko od Mostara I koliko treba vremena da bi neko iz Mostara dosao na utakmicu.
Koliko mogu da skontam po citanju ovdje spominje se Sjeverni Logor koji je predpostavljam u gradu Mostaru,
Vrapcici su od Mostara udaljeni oko 4 km kad ides M17 od mostara u pravcu Sarajeva.Stadion je se trebo poceti praviti u Sjevernom Logoru te 96-te,cak i bageri i masine su bile dovucene u Sjeverni da se pocne sa radom ali je tadasnja politika sa bosnjacke strane u zadnji momenat to stopirala i odredila livadu u Vrapcicima da se tu mogu poceti radovi da se napravi tada privremeni stadion gdje ce Velez igrati privremeno dok se ne vrati pod BB.U daljnjem toku ga je politika sa obje strane Nertetve tu i zadrzala do dana danasnjeg,a evo izgleda hoce da istjeraju i odatle.

Pozdrav ze tebe tebra da si ne znam odakle,bitno je da si Rodjeni :cool:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 14 mar 2015, 14:45

Evo sastava za danas:

Bobić
Maletić-Mahinić-Zvonić-Pejić
Kodro-Nikolić
Hebibović-Janković-Hajdarović
Reljić

FORZA
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 14 mar 2015, 14:49

RodjeniiBrato je napisao/la:Evo sastava za danas:

Bobić
Maletić-Mahinić-Zvonić-Pejić
Kodro-Nikolić
Hebibović-Janković-Hajdarović
Reljić

FORZA
boga mi eto najbolji moguci sastav,konto sam da ce Anija i jos nekoga postediti :?

IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOO :clap:

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

velez
Kontakt:

Post Postao/la velez » 14 mar 2015, 14:54

Udaljen 4 kilometra znaci ako nemas auto nemozes pjeske otici s djecom na utakmicu'
Sranje zesce nije ni cudo onda sto nema veci broj navijaca na utakmicama.
A zasto kazes hoce da zaustave igranje u Vrapcicima,sta je sad tu problem hoce da nas izmjeste jos dalje .
Velez kad bi igro u petoj ligi ja navijam za njega .
Nadam se da ce taj Sjeverni logor biti nas novi dom jedan dan'
Gdje je lokacija tog Sjevernog ,istocni dio il zapadni dio Mostara.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 14 mar 2015, 14:55

velez je napisao/la:ja nisam iz Mostara al navijam za Velez citavi zivot.
Brato prvo da te pozdravim i volio bi znat odakle si posto crvene brace ima na forumu iz jablanice konjica sarajeva zenice doboja pa da zaokruzimo i sa jednim iz???? Živio brat moj crveni :salut:

Idemo Rođeni. FORZAA
From father to son

velez
Kontakt:

Post Postao/la velez » 14 mar 2015, 15:16

Ja sam ti iz Prozora ,il me je zivotni put poslije rata odveo u USA.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.