Rapid B x2
St.Polten 1
Bastia 1
Veendam x2
Llanelli 2
Munchen 1860 1x
Le Havre 1x
Hewitt L. 1
kv.38.35
teško da ce proći al eto ne kaze se dzabe rekreativno
Peace
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Heh, pogodio sam onu kvotu 3, a pao ovu 2..Baja_Zvjerka je napisao/la:Heheheh..Citizen-X je napisao/la:Sto ja volim tvoje analize to je cudoBaja_Zvjerka je napisao/la:Ljudi danas je moje misljenje da ce Top Oss da dobije (3 kvota) jer grcevito se bore za opstanak, dok je Apeldorn u sredini i zaostaju 11 bodova za 2 mjestom.. Mislim da je ovo 1..
I jos jedno moje misljenje je da ce Nimes da dobije Clermonta, jer su i bolji na tabeli, a i prosle polusezone su ih dobili u gostima 1:0, i + u losoj su formi i moraju pobjediti, a i mogu uci u visi rang..
Sretno svima..
P.S. Dosta ljudi igra i Frossinone - Gallipoli 2 (u Premieru 5.5 kvota) pa eto probajte i to ako zelite..
Pozzubijedis sebe al i mene jbote
Sretno nam..
![]()
i ja ga cekam,igro samo da dadne gol...neko_iz_mase je napisao/la:A pa misli li ga ovaj usrani Herkules dati danas
Znao sam da ce Gladbach pobijediti ...igrao sam na njih...ali pao na drugom paruCitizen-X je napisao/la:Poglab'o dobru lovu na Ajntrahtu - koji dziberi nisu mogli Gladbahu uvalit bar jedan go bote...
Jos ova Cibulkova da dovrsi posao i to je to.Devil je napisao/la:Na poslu danas razradjena 3 tiekta za danas:Prvi je malo sigurniji a drugi svega i svacega ima.
prvi tiket
Cibulkova-Wozniak 1![]()
Querrey-Massu 1![]()
Azarenka-Martinez Sanchez 1![]()
Roanne-Nancy 1![]()
Derry-Mervue 1![]()
Ne znam kako ce ovi moji levati reagovati menjali su pravila sto se tice tenisa tako da ne znam da li ce uzeti kv.1 posto je Martinez predala.Ako bude kao na tiketu onda oko 60e,a ako ne onda oko 35.bavarian_bk je napisao/la:Kolka je lova Devil ?
A nabijem ga na neku stvar__Liedson__ je napisao/la:i ja ga cekam,igro samo da dadne gol...neko_iz_mase je napisao/la:A pa misli li ga ovaj usrani Herkules dati danas
samo veseloEst.RA81-MC je napisao/la:Današnji rekreativni tiket:
Rapid B x2
St.Polten 1
Bastia 1
Veendam x2
Llanelli 2- u 90-toj prima
![]()
Munchen 1860 1x
Le Havre 1x![]()
u 99-toj prima
![]()
![]()
Hewitt L. 1 nek si izgubio retardu, CHELA oče nek si mlatno debila![]()
kv.38.35
teško da ce proći al eto ne kaze se dzabe rekreativno![]()
Peace
Heheh.. ma joj sve je to sreca, samo gledajuci tabelu izdvajam logicne nekakve zakljucke..Willy je napisao/la:Baja dobar si, da je neko singlao tvoja 2 para sa 100km bio bi dobar 100km.
Danas Mania tipovao 2 para: kvote 1,50 i 2 mislim i pogodi ovu manju i konstatuje kao polovičan učinak. Šipak je polovičan, da je na ta 2 para neko stavio po 100km izgubio bi 50km.![]()
Imaš li za sutra koju kvotu 3 (može i manja)?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.