SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Treba ga izbacit iz igre!
On se nasao nekom prijetiti, lafo ce otpustiti igrace da minira ligu.
Neces, drsnice!
Neces, drsnice!
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
ma to on nako prijeti,prijetio je i prije pa nebi nistawork je napisao/la:Treba ga izbacit iz igre!
Neces, drsnice!
pa baš to, a i nije neka drastična krađa (krađa svakako jeste). a čovjek kao što kažeš nije kriv što je onaj drugi pristao , a za to nikakve logike nije imao ((jedino da se znaju pa sa strane dogovaraju)dema je napisao/la:kako hocete ako mu i pustite trade nije neka frka,ako mu je ovo vec 3 put ponisten trade onda pustite nije kriv sto ovi pristaju
upamet sljedeću sezonu
nema potpisa
Šta je s TrueCelticom?
Vidim ne postavlja ekipu čitavu sedmicu i onda provjerim i skontam da nije prisupio igri još od 23.2.
@Scotfield: Je l' ovo taktika da igraš sa mnom u prvom kolu PO, jer imaš povoljniji matchup?
Vidim ne postavlja ekipu čitavu sedmicu i onda provjerim i skontam da nije prisupio igri još od 23.2.
@Scotfield: Je l' ovo taktika da igraš sa mnom u prvom kolu PO, jer imaš povoljniji matchup?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mal' ti ne rekoh šta mu je, igraj i uživaj 
Pa se poslije hvali kako si pobijedio
Nisam ni vidio da nisam postavio za ovu sedmicu, običnu unaprijed 15ak dana postavim, al' svakako sam PO izborio tako da nema veze
Pa se poslije hvali kako si pobijedio
Nisam ni vidio da nisam postavio za ovu sedmicu, običnu unaprijed 15ak dana postavim, al' svakako sam PO izborio tako da nema veze
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- majestic24
- Kontakt:
Ja znam da bi bilo dobro kad bi mogli zadrzati ekipe i za iduce sezone. Nebi se onda lako otpustali ozljedjeni superstari. A neko bi dao sezonu da pokupi takve igrace da bude jak za iducu. Npr,sad u fa imaju bosh,anthony,howard,kobe....
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- IlCapitano
- Kontakt:
Pa bilo bi zanimljivo kad bi to radili kao u realnosti u NBA, ali sumnjam da bi ovi koji su sad na dnu to htjeli jer nemaju koga od ovih boljih uzeti kad su svi zauzeti...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ma plan je da se izbjegne Always do finala pa makar ispao u prvom krugujose je napisao/la: @Scofield: Je l' ovo taktika da igraš sa mnom u prvom kolu PO, jer imaš povoljniji matchup?
ser del barça es el millor que hi ha !
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
José odobri trejd ako već nisi. Nije on kriv što ostali prihvaćaju a ovi što su prihvatili raznorazne trejdove, za slijedeću sezonu ćemo dobro razmisliti kome poslati pozivnicu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
bolje da liga ima 8 kvalitetnih i odgovornih igrača, nego 16 od koji se uvijek nađe par indijanacaTracy3McGrady je napisao/la:José odobri trejd ako već nisi. Nije on kriv što ostali prihvaćaju a ovi što su prihvatili raznorazne trejdove, za slijedeću sezonu ćemo dobro razmisliti kome poslati pozivnicu.
nema potpisa
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
upravo toAdmir_Sa je napisao/la:bolje da liga ima 8 kvalitetnih i odgovornih igrača, nego 16 od koji se uvijek nađe par indijanacaTracy3McGrady je napisao/la:José odobri trejd ako već nisi. Nije on kriv što ostali prihvaćaju a ovi što su prihvatili raznorazne trejdove, za slijedeću sezonu ćemo dobro razmisliti kome poslati pozivnicu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
nista ostavljat igrace,koliko se njih preko ljeta povrijedi a zatim onda gubi draft na zanimljivosti
@Tmac: pa ti si odobrio, ja nemam nista protiv. To je to.
Tek sad vidim da se ovolika frka stvorila oko tradea.
Da sam znao da će se ovoliko prašine dići oko toga ne bih ni prihvatao trade (ustvari ja sam mu poslao counter offer). Iskreno nisam ni ulazio pet-šest dana jer sam izgubio playoff mjesto zbog pola tima povrijeđenog, a ne bih ni ušao tad da me čovjek nije na PP pitao da prihvatim trade. Da malo realnije trade ispadne poslao sam counter offer.
Meni lično tradeovanje s timovima koji nisu u playoffu izgleda hinjski i ne bih prihvatio da tradeujem igrača da me nije uhvatio u pogrešnom momentu
A što se tiče admira i mog izbacivanje iz lige, admire hinjo tišu.
Što se mene tiče abortirajte trade i zabranite bila kakva tradeovanja osim tradeovanja playoff s playoff ekipom. Žao mi je ako je ispalo nefer s moje strane, izvinjavam se. Toliko.
Da sam znao da će se ovoliko prašine dići oko toga ne bih ni prihvatao trade (ustvari ja sam mu poslao counter offer). Iskreno nisam ni ulazio pet-šest dana jer sam izgubio playoff mjesto zbog pola tima povrijeđenog, a ne bih ni ušao tad da me čovjek nije na PP pitao da prihvatim trade. Da malo realnije trade ispadne poslao sam counter offer.
Meni lično tradeovanje s timovima koji nisu u playoffu izgleda hinjski i ne bih prihvatio da tradeujem igrača da me nije uhvatio u pogrešnom momentu
A što se tiče admira i mog izbacivanje iz lige, admire hinjo tišu.
Što se mene tiče abortirajte trade i zabranite bila kakva tradeovanja osim tradeovanja playoff s playoff ekipom. Žao mi je ako je ispalo nefer s moje strane, izvinjavam se. Toliko.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Eto uspio si u tome. Ako ti se KD vrati ove sedmice (a ima velike šanse), donji sam.Scof1eld je napisao/la:Ma plan je da se izbjegne Always do finala pa makar ispao u prvom krugujose je napisao/la: @Scofield: Je l' ovo taktika da igraš sa mnom u prvom kolu PO, jer imaš povoljniji matchup?

Ma tek sam sad vidim koliko sam pogrijesio, kod tebe svi poludili zadnje dvije sedmice ( wade, evans, gordon, noel ) i umjesto da idem na laksi matchup i do tad bi mi se i Durant oporavio, ja nesto izvodim u zadnjoj sedmici 
@jose kakav je ovo napredak u kategoriji gdje imas 4-16 u cijeloj godini, niko jucer ne moze promasiti..
Skontajte nesto da mogu otpustiti Duranta sutra a da ga niko od ovih sto su u igri ne pokupi jer ne bi bilo posteno prema ostalim, a ja da bi imao minimalnu sansu ove sedmice ga moram otpustiti..
Skontajte nesto da mogu otpustiti Duranta sutra a da ga niko od ovih sto su u igri ne pokupi jer ne bi bilo posteno prema ostalim, a ja da bi imao minimalnu sansu ove sedmice ga moram otpustiti..
Polako, tek je prvi dan, svašta se može promijeniti.
A za Duranta: Ako ga moraš otpustiti, otpusti. Drugo je kad otpustas namjerno da se neko okoristi. Ovo je dio igre, ko hoće da rizikuje da ga uzme, pa da igra s igračem manje dok se ne oporavi, to je do njega.
A za Duranta: Ako ga moraš otpustiti, otpusti. Drugo je kad otpustas namjerno da se neko okoristi. Ovo je dio igre, ko hoće da rizikuje da ga uzme, pa da igra s igračem manje dok se ne oporavi, to je do njega.
to i jest problem s povredjenim igracima,mene je to par puta kostalo mozda i prvog mjesta
cesto se ne oporave kad kazu,ili obnove povredu
sad imas opciju ili ga zadrsis i mozda ispadnes ili ga otpustis i mozda prodjes a onda ga neko uzme pa te njim dotuce
hehe nimalo lijepa situacija i meni se Korver povrijedio i Love nesto vec 2 ne igra
cesto se ne oporave kad kazu,ili obnove povredu
sad imas opciju ili ga zadrsis i mozda ispadnes ili ga otpustis i mozda prodjes a onda ga neko uzme pa te njim dotuce
hehe nimalo lijepa situacija i meni se Korver povrijedio i Love nesto vec 2 ne igra
prije 3 dana zamjenim juku za hiberta sa free liste i sada hiberta pokupio neko drugi. koji je tu fazon? 
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.