Biće pobjeda, ne brini se.messilla je napisao/la:Odlučio sam da i danas idem pa šta bude.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Aljegri, out!
Svi na Koševo igra Saraj'vo! 

Sta je ovo, jel to nema prenosa??
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ajmo klepit ta tri boda,pa da onda rahatom cekamo uzvrat u kupu hja:-)
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
- franklampard8
- Kontakt:
ima jarane ti gledas program na areni srpskoj pise partizan u 5 ali u bosni na areni 1 ce bit sarajevo nemoj da se sikirasMCMXLVI je napisao/la:Sta je ovo, jel to nema prenosa??
Samo Sarajevo
hoce li bit stream?
Hvala bogu, samo neka sklone onu ublehu od golmana.franklampard8 je napisao/la:Delac brani.
- franklampard8
- Kontakt:
Spodoba na golu.Gojkara je napisao/la:Hvala bogu, samo neka sklone onu ublehu od golmana.franklampard8 je napisao/la:Delac brani.

1946
Hahaha, pa ste je sada...ko branifranklampard8 je napisao/la:Spodoba na golu.Gojkara je napisao/la:Hvala bogu, samo neka sklone onu ublehu od golmana.franklampard8 je napisao/la:Delac brani.

- franklampard8
- Kontakt:
Sto me trznu na brzinufranklampard8 je napisao/la:Ma Delac, al' kazem da je Dejo spodoba na golu.

Hvala brate, hjoj odmah sam jedno 10 kila laksikanarinac je napisao/la:ima jarane ti gledas program na areni srpskoj pise partizan u 5 ali u bosni na areni 1 ce bit sarajevo nemoj da se sikirasMCMXLVI je napisao/la:Sta je ovo, jel to nema prenosa??

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Po nekoj logici...da,odo moram krenuti da ne zakasnimHedg je napisao/la:Da li važi kupljena karta za utakmicu koja se trebala odigrati prošle subote?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- franklampard8
- Kontakt:
Gojkara je napisao/la:Sto me trznu na brzinufranklampard8 je napisao/la:Ma Delac, al' kazem da je Dejo spodoba na golu.

1946
hocel biti kakav stream za nas koji necemo biti na kosevu 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Citaj malo forum prije nego sto postas 

10 minuta Puzigaca 1-0

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- BernardBarnjak
- Kontakt:
MCMXLVI je napisao/la:Citaj malo forum prije nego sto postas
A kome ti odgovaras?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: admir1946, amypitar, ANamelessGhoul, Arhitekt, ASD, Beli98, Bosniacum Lilium, budzak, Confiance, Cwirek, Dadox, drzgemboadislic, EastMadness, galia95, HordasFks, HZbec, Jadnimi, JavierBosnia, johntravolta123, Kaunas, Lavcina, leo1946, MaroonBjelave, mire971, Mocvara1991, MokraKifla, moreno123, Oerde, PAPE3, Poligon10, Posejdon, r3m1, Rajvosa4ever, Rodman, strahmeipomisliti, supervizor, Taree, Tracy3McGrady, USB i 348 gostiju.